folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Başörtüsünü Çıkarın,Atın Dedi

Başörtüsünü Çıkarın,Atın Dedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ne zaman Türkiye laiklikten ödün verir , ne zaman iran gibi heryer haşema kara çarşaf dolar. Param var şükür. O dakika terk ederim Atatürk ün kemiklerinin sızladığı bu ülkeyi.

aynen katılıyorum deca hocam... ben de okulu bırakır giderim :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    Ne zaman Türkiye laiklikten ödün verir , ne zaman iran gibi heryer haşema kara çarşaf dolar. Param var şükür. O dakika terk ederim Atatürk ün kemiklerinin sızladığı bu ülkeyi.
    o gün geldiğinde yaşanacak bişey kalmamıştır zaten bu ülkede ceker giderim ardımda düşüneceğim tek şey Atamın mirasına sahip çıkamadığım için oluşan duygudur.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek

bazı arkadsaşlar başörtüsü simge demişler ne demek simge ya? Allah ınızı severseniz.herkes inancı gereği takıyor.dürtüyomu başörtüsü? Atatürk ün annesi de başörtlü idi hanımıda .geçin bu klasik laiklik ayaklarını.Laiklik din ve vicdan hürriyetinide kapsar.Vallahi ayıp ,milletin inancıyla oynamak başındaki örtüye takılıp kalmak.eller gitti aya biz kadık yine yaya.işte bu örümcek kafalardan.kafalarında oluşturdukları tabular yüzünden.yok kamusal alanmış,yok laikliğe aykırıymış nerdeymiş böyle bir mantık Allah aşkına.din düşmanlarının canı öyle istiyor.sokakta kıçı başı açık dolaşanlara bişey diyen varmı?

You set up her pickle which you loved
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

gitmek cozum mu ?

kacmak cozum mu ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delidervis
    delidervis's avatar
    Erkek
    untouchables  hacı sakin ol bağırmadan güzelce " tartısalım " güzeli iyiyi bulalım :) insanlar için kötü olanı zaten din emretmemiştir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

gitmek cozum mu ?

kacmak cozum mu ?

Bulunduğum , bulunacağım ortamlar belli. Sokakta sağda solda baktığım heryerde kara çarşaf görürsem , ben bu dünyaya heryerde siyah rengini görmek için gelmedim... Sen mi kurtaracaksın selo dünyayı diyerek terk ederim.... Bir dakika düşünmem. Uzun yıllar üzerine oyunlar oynanmış bir ülkede yaşıyoruz. Fazilet partisinin kurucusu cumhurbaşkanı oluyor daha ne olsun tek tek adımları atılmış önceden düşünülmüş bir proje....  

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

iyi sen git ben gideyim herkes gitsin, bu ulkeyi bu topraklari kime emanet edip gideceksin ?
    zaten bunu istiyor dis gucler, istedikleri gibi at kosturabilmek icin    

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    Atatürk gençliğe hitabesinde "Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!" demiş..sizse kaçıyosunuz..kaçanlarda Atatürkün ilke ve inkılaplarını benimsediğini söleyenler..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    türban siyasi bir simgedir, bas ortusunden farklıdır. o soysuzların taktıgı turban ile analarımızın bacılarımızın basındaki bas ortusu arasında uzaktan yakından alaka yoktur. o cumhur olucak gül'ün karısının ne kadar dindar oldugunu gorduk. okadar dindarki, müslümanı kafire şikayet ediyor. baska bir acıdan bakarsakta türkiye cumhuriyetini avrupaya sikayet etmiş birisi türkiyeyi temsil edicek. iste ben bunlara dayanamıyorum. dindar gecinipte kafirden medet ummak kendi memleketine dava acıpta sonra o memleketi temsil edicek kisi olmak. bas ortusunu evirip cevirip turban diye birsey cıkarıp siyasete sokup bir simge haline getiripte ulkeyi getirdikleri hale bakın....
    Uyan uyan Gazi Kemal, şu felegin işine bak
    uyan uyan Gazi Kemal, başımıza gelene bak

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    şu anaların bacıların taktığı başörtüsü tam olarak nedir bana bi resmini gösterirmisiniz?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 9153 Toplam Mesaj: 67