Bedava Kontür
-
ewet dostum haklısın
-
beyler arayın kontur şifresi üreten programlar war
-
demon77 bunu yazdı:
beyler arayın kontur şifresi üreten programlar war
Vallamı diyon..... Onu bizde biliyoruz program cok ama calışan yokkk -
ya arkadaslar bunu yakalanma riski varmi yani negibi cezalari vardir
-
Bencede Vermemek Lazım YakınLarına...Cünkü Boku Cıkıyo :)))
Ben MeseLA BuLsam BöyLe Bisey Herkese Yarı Fiyatına Kontur Atardım Okadar NasıL Yaptıgımı Hayatta SöyLemem (:
-
hoca kontor ureten kod bende yapayım yani ne war bunda =) alın size kodu
$a = rand(0,9).rand(0,9).rand(0,9).rand(0,9);
$b = rand(0,9).rand(0,9).rand(0,9).rand(0,9);
$c = rand(0,9).rand(0,9).rand(0,9).rand(0,9);
$d = rand(0,9).rand(0,9);
echo "Kontor Numaranız : $a $b $c $d";
?>
php destekli hosta atıp calıstırın :D yeni bi numara üretmek için sayfayı yenileyin.
-
a4tech yapma Allah aşkına ama harbiden insan uğraşırken deliriyo bende de bayağı bi yüklenmiş kontör kartı var ama aralarında bir sistem olduğunu düşünmüyorum ama harbi bi gün olursa sizi de görürüm
a4tech senin teknikte güzel :D
-
bakın ben söyliyeyim nasıl oluyor.bakın şimdi geçenlerde kontor aldım sonra kazırken o yazıyıda söktümm alttaki sonra geri gttim ne oalcak dedim turkceli ara dedi aradım turkcell bayiye gittim..
sonra kartı ver dediler bendesinir oldum yırttım dedim ama üstünde bi numara var güvenlik numarası gizli felan değil o numara onu alıp gidiyorsunuz turkcell bayiye benim yalanı basıyorsunuz o güvenlik numarasını veriryorsunuz 1 hafta içinde yüklniyor... işlem bu kadar ...
mesela gidin kontor alın sonra o nuamrayı kağıda yazın hemen sonra kontor ü geri götürün abi vazgeçtim alamayacağım diyin sonra doğru turkcell bayiye :)) bu kadar ben yükleim :)) hadi işinize gelirmi bilmem ama işlem bu şekilde yürüyor :))
-
yaw kartın arkasındakı kazınan yere neon meon tutsak acaba okuyamazmıyız?
-
Kredi kartıyla kontör yükleme olayı var.Elinizde cc varsa yapın sonra direk y*raklardasınız ama kurcalarsanız bulursunuz bişeyler.