Bedri Baykam Bıçaklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

bıçaklanmayanların anlamaması gayet normal.

ama bıçanlandığında bıçağın acısından çok,vücuduna giren demir parçasının soğukluğu insanı haykırmaya teşvik eder

çünkü olağan bişey değildir.özelliklede bıçak çok derinlere girdiyse acıdan değil,bıçaklanmayı kendinize yediremediğinz için haykırmaya başlarsınız

umarım yardım etmeyen inasnlar ilerde bi gün bıçaklanıp aynı şeyleri yaşamazlar,çünkü berbat bi duygudur.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

ama bıçanlandığında bıçağın acısından çok,vücuduna giren demir parçasının soğukluğu insanı haykırmaya teşvik eder

çünkü olağan bişey değildir.özelliklede bıçak çok derinlere girdiyse acıdan değil,bıçaklanmayı kendinize yediremediğinz için haykırmaya başlarsınız

umarım yardım etmeyen inasnlar ilerde bi gün bıçaklanıp aynı şeyleri yaşamazlar,çünkü berbat bi duygudur.

doğru, ben de zamanında sağ karın bölgesinden yemiştim.Gerçi ben haykırmamıştım ama o soğukluğu hissettiriyor gerçekten.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:

onur35 bunu yazdı:

doğru, ben de zamanında sağ karın bölgesinden yemiştim.Gerçi ben haykırmamıştım ama o soğukluğu hissettiriyor gerçekten.

Söyledikleriniz doğrudur dostlar ama kişisel olarak bir bu herif birde Orhan Pamuk'u bu halde görsem yardım etmek isteyeceğimi sanmıyorum...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

memlekette psikopat çok ..

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Sanata sahip çıkacaklar bu şaklabanlar mı la? Ne kıymetli canı varmış. Kıymık batmıştır :D

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

gençler sakin olun, ben de o adamı görsem aracımın kapılarını kilitlerin adamın sütünde kan bile göremiyorum şahsen adamı deli sandim bi an, adamda nasıl bi can korkusu varmış acaba ?  kafayı yedi bi anda bıçak da sıyırmış galiba bildiğin böğürüyo bıçaklanan adam böyle bağırırmı ?  benim bildiğim bağıramaz açık yara daha fazla açılır bağırınca, kimseye insanlık ölmüş demeyin o adam yere yığılsaydı olduğu yerde insanlığı gösterirlerdi ama bu adam deli gibi dolanıyo ortalıkta. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Hayatınızda kaç kere bıçaklandınız hocalar? abuk sabuk yorum yapıyosunuz.

domates keserken elinizden bıçak kayması ile karıştırıyosunuz heralde. Kaldı ki adamın hayatı boyunca yaşadığı çevrede böyle bir olay gördüğünü sanmam. Bağırması normal. konuya odaklanın. olaylara karışmayın ;)

o bıçak vücuda girdimi gözler fal taşı gibi açılır. o an ziki tuttum lan galiba dersiniz. birebir görmek, yaşamak isteyenleri saat 00.00 sularından sonra mahallemize beklerim.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Haber:%20Başhekim%20Kasap:%20Kızıltepe%20Devlet%20Hastanesi%20İlçe%20Nüfusunun%20İhtiyacına%20Cevap%20Veremiyor

Hastahane baş hekiminden açıklama;

Sadece kıymıkmış.

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Bırakın yav birde bunuda pazarlayacak şimdi vatandaş komedyen gibiydi en azından şimdi ciddiye alan birileri çıktı şeyimin aydınının. Hakeden birileri ile ilgili konuşalım Bıçak kılıfını bulmuş.....

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

gençler sakin olun, ben de o adamı görsem aracımın kapılarını kilitlerin adamın sütünde kan bile göremiyorum şahsen adamı deli sandim bi an, adamda nasıl bi can korkusu varmış acaba ?  kafayı yedi bi anda bıçak da sıyırmış galiba bildiğin böğürüyo bıçaklanan adam böyle bağırırmı ?  benim bildiğim bağıramaz açık yara daha fazla açılır bağırınca, kimseye insanlık ölmüş demeyin o adam yere yığılsaydı olduğu yerde insanlığı gösterirlerdi ama bu adam deli gibi dolanıyo ortalıkta. 

ne diyim ki sana.umarım bıçaklanmazsın hayatın boyunca.adam bide karın boşluğundan bıçaklanmış.

adamın bağırması acıdan değil.şaşkınlıktan.bıçaklanmanın ilk başlarında acı duyulmaz sonradan hissedilir.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
Toplam Hit: 14093 Toplam Mesaj: 111