Bedri Baykam Bıçaklandı
-
bıçaklanmayanların anlamaması gayet normal.
ama bıçanlandığında bıçağın acısından çok,vücuduna giren demir parçasının soğukluğu insanı haykırmaya teşvik eder
çünkü olağan bişey değildir.özelliklede bıçak çok derinlere girdiyse acıdan değil,bıçaklanmayı kendinize yediremediğinz için haykırmaya başlarsınız
umarım yardım etmeyen inasnlar ilerde bi gün bıçaklanıp aynı şeyleri yaşamazlar,çünkü berbat bi duygudur.
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
ama bıçanlandığında bıçağın acısından çok,vücuduna giren demir parçasının soğukluğu insanı haykırmaya teşvik eder
çünkü olağan bişey değildir.özelliklede bıçak çok derinlere girdiyse acıdan değil,bıçaklanmayı kendinize yediremediğinz için haykırmaya başlarsınız
umarım yardım etmeyen inasnlar ilerde bi gün bıçaklanıp aynı şeyleri yaşamazlar,çünkü berbat bi duygudur.
doğru, ben de zamanında sağ karın bölgesinden yemiştim.Gerçi ben haykırmamıştım ama o soğukluğu hissettiriyor gerçekten. -
neonell bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
doğru, ben de zamanında sağ karın bölgesinden yemiştim.Gerçi ben haykırmamıştım ama o soğukluğu hissettiriyor gerçekten.
-----------------------------Söyledikleriniz doğrudur dostlar ama kişisel olarak bir bu herif birde Orhan Pamuk'u bu halde görsem yardım etmek isteyeceğimi sanmıyorum...
-
memlekette psikopat çok ..
-
Sanata sahip çıkacaklar bu şaklabanlar mı la? Ne kıymetli canı varmış. Kıymık batmıştır :D
-
gençler sakin olun, ben de o adamı görsem aracımın kapılarını kilitlerin adamın sütünde kan bile göremiyorum şahsen adamı deli sandim bi an, adamda nasıl bi can korkusu varmış acaba ? kafayı yedi bi anda bıçak da sıyırmış galiba bildiğin böğürüyo bıçaklanan adam böyle bağırırmı ? benim bildiğim bağıramaz açık yara daha fazla açılır bağırınca, kimseye insanlık ölmüş demeyin o adam yere yığılsaydı olduğu yerde insanlığı gösterirlerdi ama bu adam deli gibi dolanıyo ortalıkta.
-
Hayatınızda kaç kere bıçaklandınız hocalar? abuk sabuk yorum yapıyosunuz.
domates keserken elinizden bıçak kayması ile karıştırıyosunuz heralde. Kaldı ki adamın hayatı boyunca yaşadığı çevrede böyle bir olay gördüğünü sanmam. Bağırması normal. konuya odaklanın. olaylara karışmayın ;)
o bıçak vücuda girdimi gözler fal taşı gibi açılır. o an ziki tuttum lan galiba dersiniz. birebir görmek, yaşamak isteyenleri saat 00.00 sularından sonra mahallemize beklerim.
-
-
Bırakın yav birde bunuda pazarlayacak şimdi vatandaş komedyen gibiydi en azından şimdi ciddiye alan birileri çıktı şeyimin aydınının. Hakeden birileri ile ilgili konuşalım Bıçak kılıfını bulmuş.....
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
gençler sakin olun, ben de o adamı görsem aracımın kapılarını kilitlerin adamın sütünde kan bile göremiyorum şahsen adamı deli sandim bi an, adamda nasıl bi can korkusu varmış acaba ? kafayı yedi bi anda bıçak da sıyırmış galiba bildiğin böğürüyo bıçaklanan adam böyle bağırırmı ? benim bildiğim bağıramaz açık yara daha fazla açılır bağırınca, kimseye insanlık ölmüş demeyin o adam yere yığılsaydı olduğu yerde insanlığı gösterirlerdi ama bu adam deli gibi dolanıyo ortalıkta.
-----------------------------ne diyim ki sana.umarım bıçaklanmazsın hayatın boyunca.adam bide karın boşluğundan bıçaklanmış.
adamın bağırması acıdan değil.şaşkınlıktan.bıçaklanmanın ilk başlarında acı duyulmaz sonradan hissedilir.