Bedri Baykam Bıçaklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    mustaphachan bunu yazdı:
    -----------------------------

ulan bir de insan olacaksınız.. yazıklar olsun alayınıza. haberi okumuyor, sadece izlediği bi videonun üstünden yorum yapıyorsunuz.. bu olaya bu yorumları yapan adamlardan farkınız yok.. 

İşte AKP'ci gazetecilerden bazılarının Baykam'ın bıçaklanması ile ilgili yorumları:

Taraf yazarı ve Polis Akademisi öğretim üyesi Önder Aytaç:

"'seçime kadar her şey mübahtır anlayışının şiddeti Bedri Baykam ı bıçaklatmış olmasın' bence de"

Taraf yazarı Melih Altınok:

"Bıçaklanmış gibi değil, tımarhaneden kaçmış gibi bir hali varsa, 'Beni niye arabalarına almıyorlar' dememeli insan"

"Bedri Baykam'ı bıçaklayan meczubun "danıştığı" merci neresi acaba? Hayır bu da "Allahu ekber" diye bağırmış diyorlar da. Geçmiş olsun."

Taraf yazarı Sevilay Abla:

"Bedri Baykam'ın canını bıçak değil toplantıdan çıkan atatürkçülerin onu arabaları alıp acile götürmeyişi yaktı esas."

"Dünya Bıçaklandıktan sonra ayakta kalma rekoru Bedri Baykam'ın oldu."

'Genç Sivil' Turgay Oğur:

"Bedri Baykam bıçaklandı aydınlar susturuluyor şeriat geliyor diyecekler! Bugüne kadar hep ters tepti Vaveylanız sadece AKP oylarını arttırır"

ahaha iyi güldüm :D adama yardım etmeye çalışıp koluna girene napıyon lan hastaneye götürsene gibi salakça cümle kurab + kıymık yarası kadar kanatmamış bi bıçak darbesi için böyle böğüren birini nasıl savunuyorsunuz merak konusu :D ben olsam bende almazdım. gece ayazında delilerle karşılaşmış gibi bi hali var. hadi hiç bıçak yarası görmesek tamam dicezde.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    mustaphachan bunu yazdı:

ulan bir de insan olacaksınız.. yazıklar olsun alayınıza. haberi okumuyor, sadece izlediği bi videonun üstünden yorum yapıyorsunuz.. bu olaya bu yorumları yapan adamlardan farkınız yok.. 

İşte AKP'ci gazetecilerden bazılarının Baykam'ın bıçaklanması ile ilgili yorumları:

"'seçime kadar her şey mübahtır anlayışının şiddeti Bedri Baykam ı bıçaklatmış olmasın' bence de"

"Bıçaklanmış gibi değil, tımarhaneden kaçmış gibi bir hali varsa, 'Beni niye arabalarına almıyorlar' dememeli insan"

"Bedri Baykam'ı bıçaklayan meczubun "danıştığı" merci neresi acaba? Hayır bu da "Allahu ekber" diye bağırmış diyorlar da. Geçmiş olsun."

"Bedri Baykam'ın canını bıçak değil toplantıdan çıkan atatürkçülerin onu arabaları alıp acile götürmeyişi yaktı esas."

"Bedri Baykam bıçaklandı aydınlar susturuluyor şeriat geliyor diyecekler! Bugüne kadar hep ters tepti Vaveylanız sadece AKP oylarını arttırır"

ahaha iyi güldüm :D adama yardım etmeye çalışıp koluna girene napıyon lan hastaneye götürsene gibi salakça cümle kurab + kıymık yarası kadar kanatmamış bi bıçak darbesi için böyle böğüren birini nasıl savunuyorsunuz merak konusu :D ben olsam bende almazdım. gece ayazında delilerle karşılaşmış gibi bi hali var. hadi hiç bıçak yarası görmesek tamam dicezde.

adam kalçasından ve karın boşluğundan bıçaklanmış. kan görmedik diye zırlıyorsunuz.. o renk pantolonda görmemeniz kadar normali yok. adam orada yalnızca kendisi için değil yaralanan asistanı içinde bağırıyor. bu da yara değil, bu da bıçaklanma değil zaten. 

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

gorunuste birsey yokmus gibi geliyorda demekki insan soktan aciyi hissetmiyormus.amileyati 4 saat surmus ilk gordugumde bukadar ciddi birsey beklemedim acikcasi.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Taraf yazarlarının ve burada kan yok diyen üyelerin karın boşluğuna 5 santimlik sustalı sokulur. Karın boşluğu en çok acıtan yerlerden biridir. Desibel ölçer aletle böğürtüleri kayda alınır. Bedri Baykam'dan az bağıranlara madalya takılır. Çok bağıranların yarasına çiğnenmiş ekmek basılır.

Türkiye'nin en büyük sanatçılarından biri gündüz vakti bıçaklanıyor. Şu yorumlara bak! Türkiye p.çler cennetine dönmüş.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

ByTechno bunu yazdı:

valla hiç kusura bakmayın ama ortada öküz gibi bağırıp deli dana gibi sağa sola kaçan bi adam görsem bende durmam.. insan gibi bi arabaya yanaşıp, "bıçaklandım kardeş allah rızası için hastaneye götürürmüsün" dese götürmeyecek adam yoktur

hatta konuya derin bi giriş yapıp ilkokul çağından başlayıp sana hayatını ve gelecek planlarınıda anlatmalı değil mi?

evet çok mantıklı hem bu şekilde güzel bir sohbet ortamı yaratılmış olur..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

akşam haberlerinde verilen bilgiye göre rambo bıçağıyla yaralanmış.yani yüzeyi  tırtıklı bi bıçak.

ayrıca bıçak 12 parmak bağırsağına kadar ulaşmış ve karaciğerinin bi bölümüne zarar vermş.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Lan biri diyor kıymık kadar, diğeri diyor 4 saat ameliyat olmuş. Ne, uranyum falan mıymış kıymık?

Edit: Adam Rambo bıçağı yazmış. Hangisine inanalım bilemedim.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:
    mustaphachan bunu yazdı:

adam kalçasından ve karın boşluğundan bıçaklanmış. kan görmedik diye zırlıyorsunuz.. o renk pantolonda görmemeniz kadar normali yok. adam orada yalnızca kendisi için değil yaralanan asistanı içinde bağırıyor. bu da yara değil, bu da bıçaklanma değil zaten. 

Haberi g.tünle izledin sanırım. Madem asistanı içinde bağırıyorsa  neden kimseyi umursamaz tavrıyla ( ben kurtuluyum da gerisi önemli değil ) taksiye sanki savaştan çıkmışcasına atladı. Asistanı'nı düşünen adam her 2 dakikada bir mıymıntı gibi bağıracağına Asistanının sağlık durumunu sorardı. Kadın ondan asil çıktı ikiside bıçaklanmış ama ben kadının bıçaklandığını sonradan öğrendim, kadının hiç sesini duymadım. Bıçak acısının ne olduğunu bizde biliyoruz, ben adamı ilk gördüğümde sanki kör testereyle elini kolunu kestiler sandım. Doğum sancısı çeken kadınlar bu adamdan daha menayetli hareket ediyor.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

akşam haberlerinde verilen bilgiye göre rambo bıçağıyla yaralanmış.yani yüzeyi  tırtıklı bi bıçak.

ayrıca bıçak 12 parmak bağırsağına kadar ulaşmış ve karaciğerinin bi bölümüne zarar vermş.

Ben de aynısını dinledim haberlerde, adam boşuna bağırmıyormuş :\.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

who the fuck is bedri?

Toplam Hit: 15162 Toplam Mesaj: 111