Ben Bu İşi Nasıl Yaparım
-
Arkadaşlar en başta işi espiriye vurup cıvıtmayın bazı arkadaşlar bu işi yapamıyacağımı söylediler ama ben inadına üstüne üstüne gidicem.Mesle ne mi mesele "ŞU LANET OLASI PROGRAMLAMA" bu alanda artık bişeler yapabilmek istiyorum artık çok sıkıldım dilden dile atladım denemediğim dil kalmadı ama hepsini yarıda bıraktım çünkü ilerleyemiyordum napacam hiç bilmiyorum size danışmak istedim. Ben sana programlamla dili öğretirim diyen bir mürid yok mu kazancı ne olacak kazancı bilgisini pekiştirmiş olacak :) veya öğrenmende rehber olurumdiyen bir mürid? arkadaşlar gerçekten ciddi bir mesele meslek seçimime çok az kaldı lütfen yardımcı olun
-
Hocam bende öğrenmeye çalışıyorum,bende mürşit arıyorum ama Mürşid senin dilini bilmek zorunda değil,sen onun dilini bileceksin,yani ingilizce.
-
hocam ben biraz biraz as3 yazıyorum eğer başlarsan elimden geldiğince yardım ederim parasıda iyi ama ne yapıp ne yapamayacağını bilmekten geçiyr as3 nette harikadır ama içine kolay kolay bilgi eklenmez ama kesinlikle çok eğlenirsin yazarken tam olarak insan aklı gibi çalışıyor kodların kullanım alanı sınırlı değil
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ben biraz biraz as3 yazıyorum eğer başlarsan elimden geldiğince yardım ederim parasıda iyi ama ne yapıp ne yapamayacağını bilmekten geçiyr as3 nette harikadır ama içine kolay kolay bilgi eklenmez ama kesinlikle çok eğlenirsin yazarken tam olarak insan aklı gibi çalışıyor kodların kullanım alanı sınırlı değil
-----------------------------nedir hocam bu as3 biraz bilgi verirmisn
-
hocam hangi dillere atladın atladın durdun.? her dile atladıysan arasındanhangisi ne olur gibi dediysen ondan devam et, diğerlerini koy bi kenara at gitsin, o seçtiğine yüklende yüklen.. yoksa öyle o dile atla bu dile atla, hep sıkışır kalırsın.. çünkü zaten hepsinin başı aynı , her dile sıfırdan başlayıp 2 hafta çalışıp bırakman sana bişey getirmez.
-
Foruma üye olduğundan beri programlama öğrenmek istiyorsun ama bir arpa boyu yol alamadın bu gidişlede alamazsın en iyisi hazır programları iyi kullanmayı öğren gitsin,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Foruma üye olduğundan beri programlama öğrenmek istiyorsun ama bir arpa boyu yol alamadın bu gidişlede alamazsın en iyisi hazır programları iyi kullanmayı öğren gitsin,
-----------------------------sert bi eleştiri old ama neyse açığız eleştiriye :|
-
Programmer bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------sert bi eleştiri old ama neyse açığız eleştiriye :|
-----------------------------haksızda değil hocam adam, temmuzda üye olmuşun senin açtığın bi konuda hatta nickinle sorduğun sorunun alakasınıda eleştirmiştik :)
biraz gayret müdür, kimseden yardım bekleme hocam.. al kitabını bilgisayarını, işin gücünde yoksa hele, e merakında varsa otur deneye deneye deneyee ve tekrar deneye deneye öğrenicen. yani bi okuyaytım öğreneyim, ee yapamadın, demekki tıkandım vs yok hocam.. 30 kere run edicen bi örneği 1 kere belki çalışacak vs derken öğrenicen işte :) -
dilden dile atlamanın bi mantığı yok programlama dillerinde syntax farklıdır ama aşağı yukarı hepsinde mantık aynıdır o yüzden hangi dilin syntaxı hoşuna gittiyse onu seçersin gerisi senin algoritma kurma becerine yaratıcılığına vs kalır.
-
Hacım Dilden Dile atlamanın Gereği Yok Bi tanesini belirlersin Örneğin DELPHİ bunda yaptın projede takıldı bi konu olursa Sorarsın Yardımcı oluruz Milyonlarca Döküman var incelersin anlamassan tekrar tekrar yardım edecek birilerini bulursun
-
html + javascript ile otur bir form yarat.KEndi kendine.Daha sonra java script ile düzenli ifadeleri kullanarak form'un doğruluğunu kontorl et.Mail adreis vs.. vs.Doğruysa yolla, yanlış ise tekrar girmesini söyle.Sayfa yüklenmeden.Olduğu sayfada.
javascript programlamanın babasıdır.Otur javascript öğren.Önce html sonra javascript hadi bakalım.ARtık bu programlama nasıl öğrenirim kısmınada son ver .
Bir Programlama Dili Nasıl Öğrenilir?
Yazılım Ve Matematik Içiçe Midir?
Hangi Kodun Ne Işe Yaradığını Öğrenebileceğimiz Bir Yer Var Mı?
Nedir Bu Function Nedir Bu Sub Nedir Bu Return
bunlar bitti şimdi ;
gözünü seveyim yapma . google var, dersler var.Ufaktan başla.Qbasic tenb aşla, javascriptten başla (bence en kralı javascirpt'tir.Hçbir drleyiciye gerke yok ve deli gibi programlama mantığı öğpretir) bir yerden başla.Tamam dedin, yaparız dedin.
Programcı olmak istiyorsan konu açma sorma, bir yerden başla yeterki.Benimd eğil ama başkalarının yorumları gittikçe sertleşecek uyarayım.soruyorsun ama birşey yapmıyorsun.