folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ben Bunlara Şimdi Ne Yapayım?

Ben Bunlara Şimdi Ne Yapayım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

gece odaya gir elinede odanın büyüklüğüne bağlı olaraktan 10 veya 20 tane sahte osuruk bombaları al...

sonra gece odaya gir ve bunları teker teker at...

atarken seri olmaya çalış ses çıkarıyor patlarken.

ve bu ses odada uyuyanları uyandırmak için yeterli bir ses.

sonra odanın şartelini indirerekten  içeride uyuyanların 

ışığı açmalarını engelliyorsun ve içeridekilerin o kokuya maruz kalarak etkilenmelerini yan odadan kahkahalar içinde diinliyorsun...

bu arada önemli not :osuruk bombalarının tahmini patlama süresi yaklaşık olarak 30 saniyedir.

çokmu profesyonel oldu :| 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    zuahahha baya profesyonel olmuş hajı :D fantezi kurmak serbest ahahaha :D

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

nickneyime bunu yazdı:
    -----------------------------
    zuahahha baya profesyonel olmuş hajı :D fantezi kurmak serbest ahahaha :D

ama çok güzel fikir ben hep yapardım :D zaten bi tanesi 25 kurusmu ne bence denemeye değer hele yan odada o bağırışmaları dinlemek süper dene :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Şef bence biraz daha yaratıcı ve yurt tarafından duyulacak efsaneleşek, senle uğraşmanın hele bir tbt insanının internetine göz dikmenin hayatta yapılacak en büyük hata olduğunu gösterecek bişey yapmalısın.Koku bombası filan bunlar boş şeyler.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Yurtta toplu yemeklerde onların olduğu bir zamanda bu olayı yapanın anasını... die başlayan bir cümle kur. Ya kendini belli ederler gider kafa göz dalarsın, yada hakikatende o.ç larıdırlar ve susarlar...

Yoksa planla felan olacak bir iş değil, mertçe gidip ağzına ağzına vuracaksın...

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Yurtta toplu yemeklerde onların olduğu bir zamanda bu olayı yapanın anasını... die başlayan bir cümle kur. Ya kendini belli ederler gider kafa göz dalarsın, yada hakikatende o.ç larıdırlar ve susarlar...

Yoksa planla felan olacak bir iş değil, mertçe gidip ağzına ağzına vuracaksın...

Bu işi yaparken düşündüğün insanların sayısının 2katı (çevreleri genişse 3 katı) bir arkadaş topluluğunu organize et ki dayağı yiyip oturma. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    Şef bence biraz daha yaratıcı ve yurt tarafından duyulacak efsaneleşek, senle uğraşmanın hele bir tbt insanının internetine göz dikmenin hayatta yapılacak en büyük hata olduğunu gösterecek bişey yapmalısın.Koku bombası filan bunlar boş şeyler.

haklısın hojam böle osuruk zımbırtısıylan olcak iş deil. :D zaten zannetmiom çıkıpta bn yaptım diemesler. bi tarafları yemes. ayrıca bnden korkuolarmıdır nedir:| yurtta bilgisayardan anlayan totalde 2 kişiden biriyim.işleri düşünce gelirler abi şu bilgisayarı yapsana bozuldu falan filan.ondan sonra gel kabloyu sök. bi de bunun öncesi war. anlatayım içim rahatlasın hemide makara olur :D geçen sene msn checker snifferi birine sölemiştim böle böle die.sonra yayıldı.ardından yurt müdürü falan çaırmıştı bni böle böle yapıomussun die. :DD: konusmustuk adamla. o olaydan sonra millet bişe olsa direk bnden bilio yurtta.internet gidio ki direk sorumlusu ttnet'tir(telekoma kafam... :D) ama bnden biliolar.sn mi yaptın die. :D film mp3 konser indiriom (ki indirmeyen adam tanımıom.:D) net yawaşlıo haliyle o sırada telekom sağolsun net kopuo o sırada bide 10 dakka gelmio geliolar bnim odaya ne yapıon die :D gelde bunlara sövme geçen zaten bni şikayet etmişler böle böle die.yurt görevlileriyle bi daha konustuk. dedim şikayeti olan bana gelsin ama yok.milletin şikayeti sadece görevlilere bna gelen yok. :D yemez ki ;) şimdi bi daha soriim terror'un dediği dogru napiim bunlara ? :|

edit: bide üni özel, herkes pop mop dinlio ben metal. farklı kaçıom:D onunda bi etkisi war

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    defactorx snde haklısın :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    yurdun butun internet kablosunu kes ve basinda bekle

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    ben siyanürle toptan çöz derim aga

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 8694 Toplam Mesaj: 36