Ben Bunlara Şimdi Ne Yapayım?
-
arp spoof derim ben ;)
-
__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------
arp spoof derim ben ;)
-----------------------------o ne be :|
edit: google amcaya bakıom.ama snde açıklasan kötü olmas :D
-
...
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------gece odaya gir elinede odanın büyüklüğüne bağlı olaraktan 10 veya 20 tane sahte osuruk bombaları al...
sonra gece odaya gir ve bunları teker teker at...
atarken seri olmaya çalış ses çıkarıyor patlarken.
ve bu ses odada uyuyanları uyandırmak için yeterli bir ses.
sonra odanın şartelini indirerekten içeride uyuyanların
ışığı açmalarını engelliyorsun ve içeridekilerin o kokuya maruz kalarak etkilenmelerini yan odadan kahkahalar içinde diinliyorsun...
bu arada önemli not :osuruk bombalarının tahmini patlama süresi yaklaşık olarak 30 saniyedir.
çokmu profesyonel oldu :|
-----------------------------yanlışlıkla mutfakta açmştım ossruk bombasından :( 4 tane ama panzeğire satılıyo güzel koku patlayıcısı ondna attım 10 tane anca gitti koku
-
bak bunlari birgun icki amsasina davet et ne biliyim soyle iyice kafa yap ether filanda kullana bilirsin sonra bunlari soy ayni yataga koyup resimlerini cekip cogal ipneler is basindagibi birde manset ekle her duvara yapistir yada elamanlar uyurken gotunu cekip dagit piyasaya ama tehlikeli bir is biryerden git bit pire bul odalarina sal
-
ziyan bunu yazdı:
odalarına sadece bıkerecık bıber gazı sık
-----------------------------kesinlikle katılıyorum :D.bi kere aynı şakayı bize yapmışlardı ve 2 saat kendime gelememiştim.(gazı sıktıktan sonra kapıyı tut açamasınlar(dışardan :D))
-
Hocam derdini okudum bi an için kendimi gördüm walla. Aynı sorun bizde de var. Kablolar bizde de çekiliyor. Çok şey denedim sonunda bıktılar sanırım artık çekmiyorlar. İlk başta kabloyu hub a japonla sabitlemiştim. Bi şekilde açtılar. Çekme olayları devam etti. Bende gittim yurda giren ana kabloyu bikaç yerinden doğradım. Arzayı bulana kadar günlerce internetsiz kaldılar. O da yetmedi (bi müridin biri demiş) tahrik yöntemini kullandım. Koridorda avazım çıktığı kadar küfrederek bağırdım. Yurt ayaklandı tabi. Ayaklananların arasından biri fazla rahatsız oldu biraz üstüne gittim renk verdi. Kavga çıkardım. Bulduğum bi sandalyeyi kafasına geçirdim. Bi daha ne kablo çekti ne de çekmeyi düşündü. Şu an çok rahatız. Tabi kaba kuvvet iyi deil. Uzlaşma yoluna gidin. Olmadı kablonun oraya 24 saat kayıt alacak şekilde kamera gizleyin.
Koku bombası gibi bi yöntem daha var ama çok sakat. 5-6 tane torpili alıyorsun. Bunların fitillerini paralel bağlayıp bi güzel koli bandıyla sıkıca sarıyorsun. Ama iyice sar. sonra fitili ateşleyip hedef odaya-tuvalete-vb sallıyorsun. Sonra mısır cipsini eline alıp olacakları baya bi uzaktan izlemeye başlıyosun...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Daha Atatürk e hakaret edilirken yok sayıları fazla dayak yeriz diye sana ne nedirse sineye çekip susacaksan senin Türklüğünden şüphe ederim. Bazen küfür eden hakaret eden sana bayağı bir uzak yerde imkansız gibi bir şeydir ona yaklaşman, kin beslersin bunu anlarım. Ama sayıları fazla diye korkacaksan sen Türk değilsin !!! Ne demişler etinden korkanın kemiğini s.k...
Ve bu konuyu açan şahsiyet, yıllardır hep konuşarak halledilmeye çalışılan bazı şeyler, genellikle fiziksel yaptırımlarla son bulmuştur. Senin konuşmanıda gördüm, senin gibi boş.
-----------------------------hojam ne diyosun ya :| sayiyla mı weriolar sizi.kim kimin türklüğünden şüphe duyuyo,kim sayıları fazla die korkuo, ne kadar türklük ten bahsetmişsin sen öle. nooluyo ya alla alla
BRK35 bunu yazdı:
Hocam derdini okudum bi an için kendimi gördüm walla. Aynı sorun bizde de var. Kablolar bizde de çekiliyor. Çok şey denedim sonunda bıktılar sanırım artık çekmiyorlar. İlk başta kabloyu hub a japonla sabitlemiştim. Bi şekilde açtılar. Çekme olayları devam etti. Bende gittim yurda giren ana kabloyu bikaç yerinden doğradım. Arzayı bulana kadar günlerce internetsiz kaldılar. O da yetmedi (bi müridin biri demiş) tahrik yöntemini kullandım. Koridorda avazım çıktığı kadar küfrederek bağırdım. Yurt ayaklandı tabi. Ayaklananların arasından biri fazla rahatsız oldu biraz üstüne gittim renk verdi. Kavga çıkardım. Bulduğum bi sandalyeyi kafasına geçirdim. Bi daha ne kablo çekti ne de çekmeyi düşündü. Şu an çok rahatız. Tabi kaba kuvvet iyi deil. Uzlaşma yoluna gidin. Olmadı kablonun oraya 24 saat kayıt alacak şekilde kamera gizleyin.
Koku bombası gibi bi yöntem daha var ama çok sakat. 5-6 tane torpili alıyorsun. Bunların fitillerini paralel bağlayıp bi güzel koli bandıyla sıkıca sarıyorsun. Ama iyice sar. sonra fitili ateşleyip hedef odaya-tuvalete-vb sallıyorsun. Sonra mısır cipsini eline alıp olacakları baya bi uzaktan izlemeye başlıyosun...
-----------------------------sonunda bnde zorlucam bi kaç şeyi o olcak, en kısa sürede bn de doğrucam kabloyu görsünler ebelerinin....
-
Bir tane 2.5 litrelik kola alıyorsun kantinden veya marketten buz gibi uzerinden buhar kalkacak gibi bunun yarısından biraz azını içiyosun sonra içtiğin kadar içine işiyosun:)) Odaya bırakıyosun yanınada içtiğin bardağı koyuyorsun elanlar gelip hep beraber takılıp içiyorlar al sana en acı intikam sende bunun hazzıyla altına bırakırsın heralde
-
Bizim yurtta çocuğun birine gece yatarken donuna yumurta akı dökmüşler sabah olunca çocuk afallamış tabi bune falan die sonra elemanlarda akşam geldik kafamız güzeldi abazalığımızda üstümüzdeydi sana bi posta kaydık falan demişler çocuk nerdeyse intihar ediyomuş zor tutmuşlar:D