Ben Bunlara Şimdi Ne Yapayım?
-
yurttan bazı mal insancıklar bnim odanın ethernet kablosunu sökmüşler(aşagıda swicth war).az önce net gidince farkettim. indim aşagı.bi tanesi boştu yuvalardan.ama fazladan kablo yoktu.baska bi kabloyu taktım oraya ama olmadı çalişmadı.aşagı odadaki kablodan çektim şimdi odaya idareten. bu yurtta kıl oldugum(onlarda bna kıl :D) elemanlara ne yapayım. gıcık ediolar bni. :@
-
onların kaldığı odanın şartellerini falan indir elektriğini kes öle bişiyler yap sende :))
-
Gece geç saatlerde odalarına girip(girme imkanın varsa tabii) yüzlerini ayakkabı boyasıyla boya :)
Ama dikkat et,göte gelme sonra..Hırsızlıkla bile suçlayabilirler seni,ona göre :)
-
yandaki odaya tak bir wireles dağıtıcı sonra bak keyfine aklınla yen adamları :)
-
yataklarının üstüne oyuncak ama baya gerçekçi olan yılanlardan al hepsinin yatağının üstüne gece tek tek koy sabah uyandığında akılları alınsın :D
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------yataklarının üstüne oyuncak ama baya gerçekçi olan yılanlardan al hepsinin yatağının üstüne gece tek tek koy sabah uyandığında akılları alınsın :D
-----------------------------
Kız mı korkutuyon sende ha.
-
bu konu benim konum:D yurt anılarım aklıma geldi hemen. herhalde bizim kadar birbirine esşşek şakaları yapan bi canlı topluluğu yoktur. yapılacak dünya kadar şey var ama tabi eğer kurban/kurbanların odalarına girebilirsen. bikere bu yüz boyama işi çok klasik bi olay fakat bilmen gereken birşey var bütün herkesin yüzünü boyayacaksın, kendi yüzünüde boyayacaksın, sadece gıcık olduğunun yüzünü boyamayacaksınki sabah herkez ona dalsın:)
mesela "ayvina" diye bi krem var aynı meni ye benziyo, onu bi elemanın yüzüne dökmüştük sonrada suratına akıttık demiştik.
eğer bi elektrik süpürgesi var ise yurtta gece saat 2-3 de odalarında çalıştırıp kaç, hepsi korkudan göt olurlar.
bak bi arkadaşın gece donuyla pijamasını birbirine dikmiştik, sabah pijamayı açayım derken donda indi dal-daşşak kaldı ortada.
mesela bütün yurdu toplayabilirsen gece bütün yurdu bunların odasında osurtursun nefessizlikten morarırlar.
daha çok şey varda onları biz kendi arkadaşlarımıza yapıyoduk, düşmanına yaparsan ölüm sebebin olabilir:D
-
hahaha sevdim bu krem işini aklımda bulunsun yaparız gıcık olduğumuz birine :))
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------bu konu benim konum:D yurt anılarım aklıma geldi hemen. herhalde bizim kadar birbirine esşşek şakaları yapan bi canlı topluluğu yoktur. yapılacak dünya kadar şey var ama tabi eğer kurban/kurbanların odalarına girebilirsen. bikere bu yüz boyama işi çok klasik bi olay fakat bilmen gereken birşey var bütün herkesin yüzünü boyayacaksın, kendi yüzünüde boyayacaksın, sadece gıcık olduğunun yüzünü boyamayacaksınki sabah herkez ona dalsın:)
mesela "ayvina" diye bi krem var aynı meni ye benziyo, onu bi elemanın yüzüne dökmüştük sonrada suratına akıttık demiştik.
eğer bi elektrik süpürgesi var ise yurtta gece saat 2-3 de odalarında çalıştırıp kaç, hepsi korkudan göt olurlar.
bak bi arkadaşın gece donuyla pijamasını birbirine dikmiştik, sabah pijamayı açayım derken donda indi dal-daşşak kaldı ortada.
mesela bütün yurdu toplayabilirsen gece bütün yurdu bunların odasında osurtursun nefessizlikten morarırlar.
daha çok şey varda onları biz kendi arkadaşlarımıza yapıyoduk, düşmanına yaparsan ölüm sebebin olabilir:D
-----------------------------güzelmiş keşke onceden bilseydim bunları :D
-
:D:D en iyisi şartelleri indirmek lsa gerek :D çat die gider zuahahha :D daha yaratıcı fikirler bekliyorum :D
-
Hajı şu donla pijamayı dikme olayına bayıldım :D:D