folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyaz Eşya Alacağım Tavsiye

Beyaz Eşya Alacağım Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben bulaşık makinesi araştırıyorum bu aralar

Profilo bm5380 öne çıkıyor gibi 1000 TL'lik bütçeye. Hepsiburada linki ekledim ama n11'de falan 1000TL civarına bulabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/profilo-bm5380mg-a-5-programli-gumus-bulasik-makinesi-pm-mtprofbm5380mg

Bulaşık makinesi için çelik iç aksam önemli,plastik olanların koku yaptığı söyleniyor, program sayısı önemli değil sadece eko ve yaklaşık 1 saatlik programının olması yeterli. Ucuz bir çok üründe kısa program yok ve 3- 3,5 saatte yıkıyor bulaşığı. 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Beyaz eşya şans meselesidir, şikayet varı aç, her marka için binlerce şikayet göreceksin. Bana kalırsa bütçen neye yetiyorsa onu al. 

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Yeni evlendim bosh tercih ettim toplamda 6950 lira tuttu servis konusunda iyiler memnuniyet için arayıp duruyorlar memnunum ama çok araştırdım piyasayı en uygun bosh buldum muadili ürünler beko arçelik den daha ucuza geldi üretim yeri Çerkezköy bosh Siemens burda üretim yapıyor alacaksan aynı ürünlerin modelini al bütün firmalara sor aynı özelliklere sahip ürünleri beko Siemens bosh arçelik vestel Vs dolaş 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

Yeni evlendim bosh tercih ettim toplamda 6950 lira tuttu servis konusunda iyiler memnuniyet için arayıp duruyorlar memnunum ama çok araştırdım piyasayı en uygun bosh buldum muadili ürünler beko arçelik den daha ucuza geldi üretim yeri Çerkezköy bosh Siemens burda üretim yapıyor alacaksan aynı ürünlerin modelini al bütün firmalara sor aynı özelliklere sahip ürünleri beko Siemens bosh arçelik vestel Vs dolaş 

Fiyat ve modellerini paylaşırmısın hocam.

Do you mind if I smoke?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Ben bulaşık makinesi araştırıyorum bu aralar

Profilo bm5380 öne çıkıyor gibi 1000 TL'lik bütçeye. Hepsiburada linki ekledim ama n11'de falan 1000TL civarına bulabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/profilo-bm5380mg-a-5-programli-gumus-bulasik-makinesi-pm-mtprofbm5380mg

Bulaşık makinesi için çelik iç aksam önemli,plastik olanların koku yaptığı söyleniyor, program sayısı önemli değil sadece eko ve yaklaşık 1 saatlik programının olması yeterli. Ucuz bir çok üründe kısa program yok ve 3- 3,5 saatte yıkıyor bulaşığı. 

Bilgiler aydınlatıcı oldu teşekkür ederim.

Do you mind if I smoke?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

benim bilidiğim arçelik beyaz eşyada titiz bir marka vestel ile falan kıyaslanmaz bile. bir de 1 yıl bekleteceksen satın aldığın bayii ile konuşman mümkün kolaylık sağlıyor olmaları lazım. yerleri varsa dursun derler

Bir kaç semt bayisi ile konuştum yer problem değil diyorlar. Çoğu markalar ana depolarında stoklayıp 1 yıl sonrası için direk depodan sevk edebileceklerini söylüyor.

Do you mind if I smoke?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Bosch şuan beyaz eşyada malzeme kalitesi anlamında arçelikten bile daha iyi. Vesteli sayamıyorum hiç bir gruba bile sokamıyorum leş.

Ama mesela türk kahvesi yapma makinasında arçelik'in eline kimse su dökemez çok ilerideler.

Arçelik'in servis ağı çok yaygın,yedek parça çok fazla ve kolay bulunur.

Televizyon konusunda arçelikle vesteli hiç dahil bile etme bakacağın markalara.

Ben olsaydım yerinde ki bir kaç aya olacağım inşallah,bosch alırdım beyaz eşyaları,televizyonu philips pus serisinden,kahve çay makinesini arçelikten alırdım. Benim sorum mobilyaları nereden alacağım:)

_ICEMAN_
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı

Bosch şuan beyaz eşyada malzeme kalitesi anlamında arçelikten bile daha iyi. Vesteli sayamıyorum hiç bir gruba bile sokamıyorum leş.

Ama mesela türk kahvesi yapma makinasında arçelik'in eline kimse su dökemez çok ilerideler.

Arçelik'in servis ağı çok yaygın,yedek parça çok fazla ve kolay bulunur.

Televizyon konusunda arçelikle vesteli hiç dahil bile etme bakacağın markalara.

Ben olsaydım yerinde ki bir kaç aya olacağım inşallah,bosch alırdım beyaz eşyaları,televizyonu philips pus serisinden,kahve çay makinesini arçelikten alırdım. Benim sorum mobilyaları nereden alacağım:)

Hocam daha önce  araştırmaların olduysa fiyat ve model paylaşırsan sevinirim.

Do you mind if I smoke?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

Vestel'i bedava verseler eve sokmam. Bak tekrar söylüyorum "Vestel'i bedava verseler eve sokmam" Tüm beyaz eşyalarım arçelik. Sadece ocakta sıkıntı yaşadık. Ankastre aldık fakat leke tutuyor, değişim oldu ancak yine leke tutuyor.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

arçelik al ve başka yere de sakın bakma

http://www.asilev.com.tr/Beyaz-Esya,LA_201-2.html#labels=201-2

ankastreden tut da davlumbaza kadar arçelik. alacaksan son sistem alcan ki kafan rahat edecek. arçelik iyi marka ama eski ürünleri daha ucuz diye gider eski modellerden alırsan sorun yaşarsın.

al son çıkanlardan kafan rahat etsin.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
Toplam Hit: 4688 Toplam Mesaj: 42
beyaz eşya