Beytüşşebap‘Ta Sıcak Çatışma Var
-
Allah rahmet eylesin. Artık diyecek söz bulamıyorum... Medya olmuş magazin kim kimin kucağında bunları göstermekten baska birsey bildikleri yok.
Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah sabırlar versin...
http://www.ensonhaber.com/beytussebapta-catisma-2012-09-03.html
-
THT2005 bunu yazdı
Allah rahmet eylesin. Artık diyecek söz bulamıyorum... Medya olmuş magazin kim kimin kucağında bunları göstermekten baska birsey bildikleri yok.
Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah sabırlar versin...
http://www.ensonhaber.com/beytussebapta-catisma-2012-09-03.html
Doğru Söylüyorsun. Ateş Düştüğü yeri yakıyor. Baştaki Koltuk Sahiplerininde Canı Ciğeri Yansaydı Oralarda, Sanırım Bu Olayların Böyle Tırmanması Bu Kadar Kolay olmazdı.
Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyoruz Her Zamanki Gibi... Acılı Ailelerine Sabır ve Matenet Diliyoruz. Evlat Sahibi Olmayan Bilemez. Bu Nasıl Bir Acıdır... Biliyorum Pek Çoğumuzun Acısı İdeolojik. Ancak Şahsım İdeolojik Acı Hissetmiyorum. Sistemi Sevmeyen Biri Olarak Söylem Türetirim.
o Evlatlara Evlatlarımız Olduğu İçin Üzülüyorum... Çok Ucuza Harcanıyor Olduklarını Düşünüyorum... Karakolların durumu Malum ortada. Tayyip Konuya Eğilmiş ancak Son Olaylar Konuya Eğilmenin Lafta Kaldığını Gösteriyor. Malesef Yine Lafta Kaldı Sanırım.
-
son 2-3 aydır ne kadar çok şehit verdik halkta hala izliyor
-
Gannicus bunu yazdı
son 2-3 aydır ne kadar çok şehit verdik halkta hala izliyor
Sanırım bu fotoğraf herşeyi anlatıyor.
THT2005 tarafından 03/Eyl/12 09:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Bilmem ben artık askere felan gitmek iştemiyorum gitip ne yapacamki ? kimi kimin için savunuyorum etrafa bakıyom gençlerin hepsi apaçi , stalya bunlarımı korucam diyorum iyice boş bir ülke olduk çıktık
-
Elixiron bunu yazdı
Bilmem ben artık askere felan gitmek iştemiyorum gitip ne yapacamki ? kimi kimin için savunuyorum etrafa bakıyom gençlerin hepsi apaçi , stalya bunlarımı korucam diyorum iyice boş bir ülke olduk çıktık
orada ölsende bir çözüm yok sadece erteliyorsun bir saçmalığı çözmek istenmiyor ama
Bilsemki gerçekten bu saçmalık terör olayları çözülmek isteniyor düzgün bir ülke olma yolunda ilerliyoruz ozaman koşa koşa giderim şimdi benimde içimden gelmiyor gitmek hacı
millet canını veriyor orada o insanlar normal hayatında böyle bir risk alsaydı şimdiye zengin olurlardı allah bilir
Peroksit tarafından 03/Eyl/12 10:19 tarihinde düzenlenmiştir -
aykut kocaman ,cristiaını kadroya almadı nolcak şimdi ??
rapidhacker550 tarafından 03/Eyl/12 10:27 tarihinde düzenlenmiştir -
haber kanallarını açtım hiçbirinde yok artık normal bi durum olmuş sanırım
-
yaz başından beri veilen şehitlerin haddi hesabı yok.
cennet şehitlerle doldu taştı, hükümette hala tık yok.
-
Ben ortada kayda değer birşey göremiyorum, gündelik şeyler bunlar artık eskisi gibi anormal karşılanmıyor bu yüzden bende artık normal karşılıyorum.
Nasıl olsa yine şeçimlerde değişen birşey olmayacak, varoşlarda kömür dağıtılır, bedelli askerlik muhabeti döner, zaten harçlar filan baya bir öğrenciyi cebe indirdi. Yani uzun bir süre daha aynı tas aynı hamam devam edeceğiz. Şuanki iktidarın terör sorunu çözmeyi bırak, ilerleme kaydetmesi bile mümkün gözükmüyor. 10 yıl önce 1 ayda 30-40 tane şehit versek ülke çalkalanırdı, şimdi ki geldiğimiz hale bak birde.