folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Beytüşşebap‘Ta Sıcak Çatışma Var

Beytüşşebap‘Ta Sıcak Çatışma Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin. Artık diyecek söz bulamıyorum... Medya olmuş magazin kim kimin kucağında bunları göstermekten baska birsey bildikleri yok.

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah sabırlar versin...

http://www.ensonhaber.com/beytussebapta-catisma-2012-09-03.html

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Allah rahmet eylesin. Artık diyecek söz bulamıyorum... Medya olmuş magazin kim kimin kucağında bunları göstermekten baska birsey bildikleri yok.

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah sabırlar versin...

http://www.ensonhaber.com/beytussebapta-catisma-2012-09-03.html

Doğru Söylüyorsun. Ateş Düştüğü yeri yakıyor. Baştaki Koltuk Sahiplerininde Canı Ciğeri Yansaydı Oralarda, Sanırım Bu Olayların Böyle Tırmanması Bu Kadar Kolay olmazdı.

Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyoruz Her Zamanki Gibi... Acılı Ailelerine Sabır ve Matenet Diliyoruz. Evlat Sahibi Olmayan Bilemez. Bu Nasıl Bir Acıdır...  Biliyorum Pek Çoğumuzun Acısı İdeolojik. Ancak Şahsım İdeolojik Acı Hissetmiyorum. Sistemi Sevmeyen Biri Olarak Söylem Türetirim.

o Evlatlara Evlatlarımız Olduğu İçin Üzülüyorum... Çok Ucuza Harcanıyor Olduklarını Düşünüyorum... Karakolların durumu Malum ortada. Tayyip Konuya Eğilmiş ancak Son Olaylar Konuya Eğilmenin Lafta Kaldığını Gösteriyor. Malesef Yine Lafta Kaldı Sanırım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gannicus
    Gannicus's avatar
    Erkek

son 2-3 aydır ne kadar çok şehit verdik halkta hala izliyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Gannicus bunu yazdı

son 2-3 aydır ne kadar çok şehit verdik halkta hala izliyor

Sanırım bu fotoğraf herşeyi anlatıyor.

THT2005 tarafından 03/Eyl/12 09:49 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Bilmem ben artık askere felan gitmek iştemiyorum gitip ne yapacamki ? kimi kimin için savunuyorum etrafa bakıyom gençlerin hepsi apaçi , stalya bunlarımı korucam diyorum iyice boş bir ülke olduk çıktık 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı

Bilmem ben artık askere felan gitmek iştemiyorum gitip ne yapacamki ? kimi kimin için savunuyorum etrafa bakıyom gençlerin hepsi apaçi , stalya bunlarımı korucam diyorum iyice boş bir ülke olduk çıktık 

orada ölsende bir çözüm yok sadece erteliyorsun bir saçmalığı çözmek istenmiyor ama

Bilsemki gerçekten bu saçmalık terör olayları çözülmek isteniyor düzgün bir ülke olma yolunda ilerliyoruz ozaman koşa koşa giderim şimdi benimde içimden gelmiyor gitmek hacı

millet canını veriyor orada o insanlar normal hayatında böyle bir risk alsaydı şimdiye zengin olurlardı allah bilir 

Peroksit tarafından 03/Eyl/12 10:19 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

aykut kocaman ,cristiaını kadroya almadı nolcak şimdi ??

rapidhacker550 tarafından 03/Eyl/12 10:27 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gannicus
    Gannicus's avatar
    Erkek

haber kanallarını açtım hiçbirinde yok artık normal bi durum olmuş sanırım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

yaz başından beri veilen şehitlerin haddi hesabı yok.

cennet şehitlerle doldu taştı, hükümette hala tık yok.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Ben ortada kayda değer birşey göremiyorum, gündelik şeyler bunlar artık eskisi gibi anormal karşılanmıyor bu yüzden bende artık normal karşılıyorum.

Nasıl olsa yine şeçimlerde değişen birşey olmayacak, varoşlarda kömür dağıtılır, bedelli askerlik muhabeti döner, zaten harçlar filan baya bir öğrenciyi cebe indirdi. Yani uzun bir süre daha aynı tas aynı hamam devam edeceğiz. Şuanki iktidarın terör sorunu çözmeyi bırak, ilerleme kaydetmesi bile mümkün gözükmüyor.  10 yıl önce 1 ayda 30-40 tane şehit versek ülke çalkalanırdı, şimdi ki geldiğimiz hale bak birde.

RaAmLis tarafından 03/Eyl/12 12:28 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 6226 Toplam Mesaj: 51