folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Beytüşşebap‘Ta Sıcak Çatışma Var

Beytüşşebap‘Ta Sıcak Çatışma Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

ergenekoncular yaptı bu işi değilmi tayyikciler sizce ?

silivriden çıktı ergenekoncular asker öldürdü değilmi paranoyak tayyikciler...

utanın memleket ne hale geldi utanın...

olan fakirin çocuğuna oldu...yine söylüyorum ben bir mayına bir kör kurşunla ölseydim ardımdan kim ağlayacaktı ? annem ve babam dışında hiçkimse.

o ankarada ceylan derisi koltuklarda oturanlar yangelip yatacaklar sonra bi kaç mehmetçik öldü diye meclismi toplanır diyecekler sonra çankayadaki o şahıs : terörü kınıyoruz diyecek ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam edecek herkes...

açılımınızı sikeyim. açılımı destekleyenleri sikeyim. teröriste orosbunun çocuğu diyemeyenleri sikeyim

Hacim sakin ol.

Burada bir kac tane AQp kopegi, badem biyikli it... var. Kendilerine karsi yazilan her yaziyi toplu olarak

rene'ye sikayet ediyorlar.

Ornek: Profilime bakiniz. Banlanma sebeplerine...

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Burası Forum. Tayyik ten Daha İyisi Malesef yok..... Diğerleride Problemli. Tayyikcilikten değil. Başkası Olmadığından Sanırım Bu Millet Ona Oy Veriyor.

Lütfen Amacını Aşan Sözler Sarfetmiyelim Arkadaşlar... Her kes Adabında Tepkisini Yazsın Yorumunu Yapsın.

Ya bu ne acindirici bir mantiktir boyle. Hocam bende seni akli basinda biri sanirdim. Guvendigim daglara kar yagdi.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Burası Forum. Tayyik ten Daha İyisi Malesef yok..... Diğerleride Problemli. Tayyikcilikten değil. Başkası Olmadığından Sanırım Bu Millet Ona Oy Veriyor.

Lütfen Amacını Aşan Sözler Sarfetmiyelim Arkadaşlar... Her kes Adabında Tepkisini Yazsın Yorumunu Yapsın.

Ya bu ne acindirici bir mantiktir boyle. Hocam bende seni akli basinda biri sanirdim. Guvendigim daglara kar yagdi.

Hocam Ne Sacmalamışım Lütfen Söylede Aydınlanayım... Forum Burası Başka Ne Yapılabilirki Mantıklı Olan.? 

Milleti Galeyana mı Getirelim Nedir Mantıklı olan...?

ShockMan tarafından 04/Eyl/12 11:33 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

bu ülke  kömür ve makarna ile  yönetiliyor.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Hocam Ne Sacmalamışım Lütfen Söylede Aydınlanayım... Forum Burası Başka Ne Yapılabilirki Mantıklı Olan.? 

Hocam ben milleti galeyana getir diye bir sey demedim.

Sadece tayyik ten baska iyi yok dedin diye mantigina acidim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hocam ben milleti galeyana getir diye bir sey demedim.

Sadece tayyik ten baska iyi yok dedin diye mantigina acidim.

Offf Hocam Off Tamam Biliyorum Osman Pamukoğlu Diyeceksin. :)

Tamam Bildim değilmi.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Offf Hocam Off Tamam Biliyorum Osman Pamukoğlu Diyeceksin. :)

Tamam Bildim değilmi.?

hahahahhaha

Yok valla. Yeminle aklimin ucundan bile gecmedi oyle birsey demek.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

paylaştığım videoyu oradaki polisi korumak amaçlşı saçma sapan yorumlayan yorumlayamayan  hatta bana hakaret edecek kadar kadar zeka yoksunu asalak bir tip ki daha izlediğini yorumlamaktan aciz r ulan kör müsün  görmüyorsan git gözlük taktir 

şunu bilir şunun söylerim Kimse devletten büyük ve güçlü değildir olamaz da polis görevinin yapmamıştır. bez parçasının yine onlardan birir sökmüştür oradaki manada sen dokunamassın imajı verdirmektir zaten verilen tepkiyi görün anlarsınız

SeRDaR tarafından 04/Eyl/12 23:17 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Beytüşşebap‘ta çatışma yine başladı amk.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı

Beytüşşebap‘ta çatışma yine başladı amk.

ordamisin hocam sen

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 6646 Toplam Mesaj: 51