Beytüşşebap‘Ta Sıcak Çatışma Var
-
kaygusuz bunu yazdı
ergenekoncular yaptı bu işi değilmi tayyikciler sizce ?
silivriden çıktı ergenekoncular asker öldürdü değilmi paranoyak tayyikciler...utanın memleket ne hale geldi utanın...
olan fakirin çocuğuna oldu...yine söylüyorum ben bir mayına bir kör kurşunla ölseydim ardımdan kim ağlayacaktı ? annem ve babam dışında hiçkimse.o ankarada ceylan derisi koltuklarda oturanlar yangelip yatacaklar sonra bi kaç mehmetçik öldü diye meclismi toplanır diyecekler sonra çankayadaki o şahıs : terörü kınıyoruz diyecek ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam edecek herkes...
açılımınızı sikeyim. açılımı destekleyenleri sikeyim. teröriste orosbunun çocuğu diyemeyenleri sikeyimHacim sakin ol.
Burada bir kac tane AQp kopegi, badem biyikli it... var. Kendilerine karsi yazilan her yaziyi toplu olarak
rene'ye sikayet ediyorlar.
Ornek: Profilime bakiniz. Banlanma sebeplerine...
-
ShockMan bunu yazdıBurası Forum. Tayyik ten Daha İyisi Malesef yok..... Diğerleride Problemli. Tayyikcilikten değil. Başkası Olmadığından Sanırım Bu Millet Ona Oy Veriyor.
Lütfen Amacını Aşan Sözler Sarfetmiyelim Arkadaşlar... Her kes Adabında Tepkisini Yazsın Yorumunu Yapsın.
Ya bu ne acindirici bir mantiktir boyle. Hocam bende seni akli basinda biri sanirdim. Guvendigim daglara kar yagdi.
-
sniperscope bunu yazdıShockMan bunu yazdıBurası Forum. Tayyik ten Daha İyisi Malesef yok..... Diğerleride Problemli. Tayyikcilikten değil. Başkası Olmadığından Sanırım Bu Millet Ona Oy Veriyor.
Lütfen Amacını Aşan Sözler Sarfetmiyelim Arkadaşlar... Her kes Adabında Tepkisini Yazsın Yorumunu Yapsın.
Ya bu ne acindirici bir mantiktir boyle. Hocam bende seni akli basinda biri sanirdim. Guvendigim daglara kar yagdi.
Hocam Ne Sacmalamışım Lütfen Söylede Aydınlanayım... Forum Burası Başka Ne Yapılabilirki Mantıklı Olan.?
Milleti Galeyana mı Getirelim Nedir Mantıklı olan...?
ShockMan tarafından 04/Eyl/12 11:33 tarihinde düzenlenmiştir -
bu ülke kömür ve makarna ile yönetiliyor.
-
ShockMan bunu yazdı
Hocam Ne Sacmalamışım Lütfen Söylede Aydınlanayım... Forum Burası Başka Ne Yapılabilirki Mantıklı Olan.?
Hocam ben milleti galeyana getir diye bir sey demedim.
Sadece tayyik ten baska iyi yok dedin diye mantigina acidim.
-
sniperscope bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hocam ben milleti galeyana getir diye bir sey demedim.
Sadece tayyik ten baska iyi yok dedin diye mantigina acidim.
Offf Hocam Off Tamam Biliyorum Osman Pamukoğlu Diyeceksin. :)
Tamam Bildim değilmi.?
-
ShockMan bunu yazdı
Offf Hocam Off Tamam Biliyorum Osman Pamukoğlu Diyeceksin. :)
Tamam Bildim değilmi.?
hahahahhaha
Yok valla. Yeminle aklimin ucundan bile gecmedi oyle birsey demek.
-
paylaştığım videoyu oradaki polisi korumak amaçlşı saçma sapan yorumlayan yorumlayamayan hatta bana hakaret edecek kadar kadar zeka yoksunu asalak bir tip ki daha izlediğini yorumlamaktan aciz r ulan kör müsün görmüyorsan git gözlük taktir
SeRDaR tarafından 04/Eyl/12 23:17 tarihinde düzenlenmiştir
şunu bilir şunun söylerim Kimse devletten büyük ve güçlü değildir olamaz da polis görevinin yapmamıştır. bez parçasının yine onlardan birir sökmüştür oradaki manada sen dokunamassın imajı verdirmektir zaten verilen tepkiyi görün anlarsınız -
Beytüşşebap‘ta çatışma yine başladı amk.
-
By_Gizemli bunu yazdı
Beytüşşebap‘ta çatışma yine başladı amk.
ordamisin hocam sen