Beytüşşebap‘Ta Sıcak Çatışma Var
-
bir televizyon kanalı cıkıpta yayın yapmıyormu amk. (erdoğan ne demişti hatırlatmakta fayda var, medya artık elimizde demişti) .... herkes uykuda amk.
+
erdoğan demişti ki : beytüşşebap'ta geçen haberlere aldırmayın...amatör kameradan çekilen görüntü : http://yfrog.com/nh9v2xztphxjgbgctfxdelrqz + ntv son dakika verdi. 9 asker şehit diyor.
-
haber sitelerinde takip ediyorum, çoğunda hala ses yok.. teker teke vermeye başladılar.. bazılarında da sayfayı yenileyince bi anda son dakika haberi olarak çıkıyo, eklenme tarihine saatine bakıyorum 1 saat önceisni gsöteriyo :) halbuki daha 10 dk önce girip baktığımda haber olmuyo :D değişik bi sistem.
MaviGozluDev tarafından 03/Eyl/12 04:11 tarihinde düzenlenmiştir
Allah rahmet eylesin gencecik Mehmetlere.
Edit : akşam ın sitesinde de 9 şehit denmişti zatne ilk başta.. ama twitterde 19 felan lafı geçiyo.. hevesli gençlerimiz şişirmişte olabilir bilemem tabi. -
yine tekrarlıyorum. istihbarat yoksunu ülkemde artık alıştık. sorulması lazım. o roketatar oraya eşşek sırtında nasıl geldi oraya :)
-
nasil oluyor 19 sehit. hala nasil medyanin haberi yok. hicbiryerde haber yok teker teker verioyorlar haberi
-
elim ayağım titriyor sinirden ulan. medyanın ben ta ..... bir tane bile haber vermiyor orospu çocukları.
OldBoy tarafından 03/Eyl/12 04:35 tarihinde düzenlenmiştir -
bu olaya rağmen hala futbol haberleri geziyo, yazıklar olsun
-
OldBoy bunu yazdı
elim ayağım titriyor sinirden ulan. medyanın ben ta ..... bir tane bile haber vermiyor orospu çocukları.
aynen hocam ,
arkadaşın abiside orada polis , ilk roketi bunların nöbet tuttuğu kuleye sallamış o.ç ları hastaneye kaldırılmış abisi.bundan haberi var ama ötesi bilinmezlikdi ...amk haberlerde tık yok...saatler geçti abisinin arkadaşı ile iletişim kurabildi vs.
o.ç ları 6 koldan saldırmış amk evlatları... hali ilede bir çok şehit... -
yaoo amk. herşeyi bir tarafa bırakalım da , sabah olunca bu şehit olan askerlerin ailelerine çok yazık.
-
Allah ailelerine sabırlar versin.
-
Gece 3 te baslayan bisey olsa nrysede, ta 22 sularinda baslayan catisma diyo.. 9bucuk saat gecmis ordaki askerlin aileleri ne perisandir simdi.
-
Amk ben yandaş medyanın taaaaaa... habere bakın
işleri güçleri yalan bir tane bile terörist ölmeden götlerinden uyduruyolar
hani şehitler 10 üzerinde şehit haberi dolaşıyor ortalıkta ! ! !
http://www.sondakika.com/haber/haber-beytussebap-ta-20-pkk-li-olduruldu-3909046/PKK'lı teröristler dün gece 22.00 sıralarında Beştüşşebap ilçe merkezine 4 ayrı noktadan uzun namlulu silahlarla saldırdı. Çıkan çatışmada 20 terörist öldürülürken, 9 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi de yaralandı.
Saldırının dün saat 22.00 sıralarında yapıldığı, güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği ancak 9 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü belirtildi. Kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, "Beytüşşebap'ta teröristler askeri üs noktalarına saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. 9 güvenlik görevlisi de şehit oldu. Şehitlere Allah'tan rahmet, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum" açıklamasını yaptı.