Bıktım Bayram Çocuklarından :@
-
amma çok velet varmış eskişehirde anasını satiim.çoğu da birbirinden terbiyesiz veletler..
tam yatmışım içim geçmiş birden sıçradım.amkdumunun veledi parmağı zile koymuş kim bilir ne zamandan beri çalıo.ilk başta yataktan kalkmak istemedim sonra ritim tutturmaya başladı.sinirlendim açtım kapıyı söve söve kovdum apartmandan.
bu sefer de aşağıdan basmaya başladı zile dövmediğime pişman oldum:@
bu gibi veletlere vursan dert vurmasan dert.vursan ölüp gidecek al başına belayı.vurmasan da böyle piçlik yapacak.sinirden titriyorum şuan :@
sabahtan beri 100 tane geldi hiçbiri de böyle terbiyesizlik yapmadı.
-
Hocam Bayramdır.. Çocuk Aklı İşte Bari Bayramda Hoşgörülü Olun....
-
bugün çocuk gelmiş bayramınız mübarek olsun falan şekeri uzattım. bana baktı diyo para topluyoruz:D orda bsg falan diyecektimde bayram diye dedim para yok şeker alıyosan al...
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------amma çok velet varmış eskişehirde anasını satiim.çoğu da birbirinden terbiyesiz veletler..
tam yatmışım içim geçmiş birden sıçradım.amkdumunun veledi parmağı zile koymuş kim bilir ne zamandan beri çalıo.ilk başta yataktan kalkmak istemedim sonra ritim tutturmaya başladı.sinirlendim açtım kapıyı söve söve kovdum apartmandan.
bu sefer de aşağıdan basmaya başladı zile dövmediğime pişman oldum:@
bu gibi veletlere vursan dert vurmasan dert.vursan ölüp gidecek al başına belayı.vurmasan da böyle piçlik yapacak.sinirden titriyorum şuan :@
sabahtan beri 100 tane geldi hiçbiri de böyle terbiyesizlik yapmadı.
-----------------------------sorma bende eskişehirliyim.Geldi 6-7 tane baktım bizim mahallenin çocukları değil.Nerden geldiniz siz dedim ben sümerliyim adam çamlıcadan gelmiş, takkalıdan, tepbaşıdan.Noluyoruz mq.Bizim mahallenin çocukları gelmedi sbahtan beri.
-
eskiden bölemiydi lan şimdi para topluyolar vay anasını :/
-
bi velet geldi öğlen şeker uzattım beğenmedi.. misafir çikolatasından verdim bu ne diyo.. e ne istiyon dedim para yok mu diyo.. 1 milyon vardı bende para ne gezer vereyim dedim al istemez dedi dalga geçer gibi mk .. sktir git dedim kovdum çocuğu bu ne ya?
ama ondan önce minnacık bi çocuk geldi çok tatlıydı bayyamınıj kutlu olşun dedi xD tane tane alıyo bi de şekerden çok hoşuma gitti :D .. ama işte arada kazmalar çıkıyo kafana takma :d
bi de böyle yaşı küçük çocukları aileleri nasıl bırakıyo git şeker topla diye aklım ermiyor o çocuk benim olsa bi torba şeker alırdım dışarı çıkarttırmazdım.. dilenci sektöründe olsaydım eminim bu bayram 50 60 çocuk çok rahat daha ilk günden kaçırırdım :D
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------adam gibi gelene adam gibi davranıyoruz.iki dk içimiz geçmiş bi şeker için o kadar zile basılır mı? 3 kişi gelmiş ikisi merdivende dinlenmek için oturuyor en küçükleri de eğlencesine zile basıyor.içerde uyuyan eden var mı hiç düşünmeden...başlarım öyle çocuğa oyun oynayacaksa gitsin lunaparka benim zilimde ne işi var:@
-
İşi bilmiosun ben uyurken sürekli zile basacak abowwww çıldırırım çeker içeri azını burnunu kırar bırakırım
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------adam gibi gelene adam gibi davranıyoruz.iki dk içimiz geçmiş bi şeker için o kadar zile basılır mı? 3 kişi gelmiş ikisi merdivende dinlenmek için oturuyor en küçükleri de eğlencesine zile basıyor.içerde uyuyan eden var mı hiç düşünmeden...başlarım öyle çocuğa oyun oynayacaksa gitsin lunaparka benim zilimde ne işi var:@
hoca bize niye sinirleniyon sanki biz yolladık la sizin eve bebeleri xd -
ulan varye bende dün bütün güb evde çocuk bekledim 20 tane çikolatı göfret aldımdım birde 20 ytl yi 1 ytl lik yaptım bekle bekle çocuk gelmedi hiç amk
-
sirpence bunu yazdı:
bugün çocuk gelmiş bayramınız mübarek olsun falan şekeri uzattım. bana baktı diyo para topluyoruz:D orda bsg falan diyecektimde bayram diye dedim para yok şeker alıyosan al...
aynısı başıma geldi yazımı turamı diyerek havaya 1 ytl fırlattım yazı dedi tura geldi eferim len bildin ya dedim hakettin bak diyip verdim:)şimdikiler biliyor işi şeker e kanmıyorlar bize 2 şeker verdiklerinde havalara uçardık arkadaşlarla topladığımız şekerleri sayar yarışırdık.
bayram veletlerinden bıkılırmı uleyn:)