Bıktım Bayram Çocuklarından :@
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------ThEDARq bunu yazdı:
Hocam Bayramdır.. Çocuk Aklı İşte Bari Bayramda Hoşgörülü Olun....
-----------------------------adam gibi gelene adam gibi davranıyoruz.iki dk içimiz geçmiş bi şeker için o kadar zile basılır mı? 3 kişi gelmiş ikisi merdivende dinlenmek için oturuyor en küçükleri de eğlencesine zile basıyor.içerde uyuyan eden var mı hiç düşünmeden...başlarım öyle çocuğa oyun oynayacaksa gitsin lunaparka benim zilimde ne işi var:@
hoca bize niye sinirleniyon sanki biz yolladık la sizin eve bebeleri xd
yok hocam kimseye kızdığım falan.sadece sinirliyim o da yazıma yansıo işte kusura bakmayın :) -
wert bunu yazdı:
ulan varye bende dün bütün güb evde çocuk bekledim 20 tane çikolatı göfret aldımdım birde 20 ytl yi 1 ytl lik yaptım bekle bekle çocuk gelmedi hiç amk
-----------------------------nerde oturuyosun hocam sen ben bi uğrayayım o kadar hazırlık boşa gitmesin :)
-
kodugumun veledi apartmana işemesin mi ://
-
yeni nesili seker de kesmio para istiolar(= bn babamdan zor para aliorm aq(=
-
bu sene ne birinin bayramını kutladım nede birisi benimkini tek başıma koca otelde oturuyom babamgil memlekete gitti kadir geceside dedemi kaybettim o yüzden hiç bişey yapasım yok zaten burda ramazan ayı ve bayramı anlayışıda yok...
-
scuderia bunu yazdı:
bu sene ne birinin bayramını kutladım nede birisi benimkini tek başıma koca otelde oturuyom babamgil memlekete gitti kadir geceside dedemi kaybettim o yüzden hiç bişey yapasım yok zaten burda ramazan ayı ve bayramı anlayışıda yok...
-----------------------------başın sağolsun...
-
yaf hoca dün bütün gün 10 tane çocuk gelmedi A.k eskiden kapı açmakdan bunalırdım şimdi gözüm yollarda kimse gelmio gelende şekere bakıo insana küfeder gibi :) eskiden biri çikolata verseydi ooo dunya kadr dua alırdı
@scuderia
başın sağolsun Hacım
-
eyvallah hacılar...
-
wert bunu yazdı:
ulan varye bende dün bütün güb evde çocuk bekledim 20 tane çikolatı göfret aldımdım birde 20 ytl yi 1 ytl lik yaptım bekle bekle çocuk gelmedi hiç amk-----------------------------
wert kendı evınde ılk bayramın falanmı ıcerlemıs gozkuyosn =)
gelirler abi anca olmadı sen cevir veletleri :))
herkesın bayramı kutlu olsun bu vesılyle kutlym.
-
çocuklarda olmasa bayram olduğunu unutçaz...