Bıktım Bayram Çocuklarından :@
-
aynen hocam ya ben bugun bir yere gititm abi öle cocuk olmaz ya a.q :D wc giderken bile piçlik yapıor baskasnın ewi :D pişi de diyemıorum .. welet durmuor en sonunda kafam atti tekrar wc ye kalktım gelıor döndum bi vurdum :D a.q ölcüyü cok kacırdık welet basti yayharayi :)) ağlıor a.q :D susmuor da nyse elini kapiya sıkıstırdı dedım de kurtuldum piç a.q :D
-
parsısnı verişip gönderdim bi kere arkadaşlarına söylemiş kapıya yıgılma oldu (:
Şeker ver hacım şeker.Hem kalp kırma hemde ümidi kessinler bayramdır çocukların bayramı
-
puahhaa :D
100 lira topladım :D bizim sülalede öğrencilik bitmediği sürece harçlık kesilmez :D
bayram çocuğu gelmiyor artık..
-
sırf bunun yüzünden zili söktüm atım :) artık çalamıyor veletler :D
-
usta kafası patlayan bze gelsin bayramın ikinci günü 1 tane çocuk gelmedi :D
-
Kapıyı açıp biz yahudiyiz diceksin kapatıcaksın
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------
wert bunu yazdı:
ulan varye bende dün bütün güb evde çocuk bekledim 20 tane çikolatı göfret aldımdım birde 20 ytl yi 1 ytl lik yaptım bekle bekle çocuk gelmedi hiç amk-----------------------------
wert kendı evınde ılk bayramın falanmı ıcerlemıs gozkuyosn =)
gelirler abi anca olmadı sen cevir veletleri :))
herkesın bayramı kutlu olsun bu vesılyle kutlym.
yok bea dai biz böle büyüdük amk bizede hep şeker verirlerdi amk bende çocukları sevindirmek için öle yapiim dedim
yoksa ne içerlelicem evde tekim zaten sabah bayram temizliğinide yaptım adetendir diye
yalnız davulcuya bahşiş veremedim :'( amk
neden söle yapıyorsun diyecekseniz bizi biz yapan değerlerdir
dünyanın neresin böle durum gördünüz bizi avrupadan amerikadan ayıran şeyler bunlar işte
örneğin ramazan davulcusu o adamın yaptığı işin büyüklüğünü düşünsene adam yaz kış demeden her gece dışarı çıkıyor ve bizi orucumuzda zorluk çekmemek için sahur vakti geldi diye uyandırıyor şimdi bu sizce güzel bir adet değilmi
bayramlar mesela akrabalar ziyaret edilir uzun zamandır görmediğin tanıdıklarını görür kucaklarışırsın
kapının önüne mahallenin bücürleri gelir bayramını kutlar onlara harclık veya şeker verirsin sevindirirsin bu güzel değiilmi şimdi ya
bu değerler güzel değilmi biz sahip ççıkmicaksak başka kim çıkacak?
-
katılıyorum sana wert.
bende küçükken az şeker toplamıyodum :)
-
aynısını bugün yaşadım uykumu ziqti veletler kapıyı çalıyolar hiç durmadan delikten bakıp ne var lan diye bağırdım bayram diyolar :|
tam çıkaramadım uyku sersemi ama dün gelip şeker verdiğimde beğenmeyip para isteyen veletlerdi galiba :D
-
scuderia bunu yazdı:
bu sene ne birinin bayramını kutladım nede birisi benimkini tek başıma koca otelde oturuyom babamgil memlekete gitti kadir geceside dedemi kaybettim o yüzden hiç bişey yapasım yok zaten burda ramazan ayı ve bayramı anlayışıda yok...
basin sagolsun.ancak seni teselli edecek mükemmel bi neden var gibi.o kadar üzülmene gerek yok bence.kadir gecesinde ölmekten daha güzel ne olabilir ki?