Bilene Beleş Hosting Veriyorum Tıqla.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------FiL3MAN bunu yazdı:
-----------------------------
msn de bi buzul war aq sen sandım bende ipucu istiom haa:) ne sorusu diyo bana hehe:)))
seni uyanıq seni :D
abi inanın çok kolay yav herşey ilk 2 soruda olduğu gibi gözünüzün önünde duruyor taşları yerine oturdun sadece kaldıki cevapları söyledim mesajlarda :)) karakterlere çok dikkat edin
yaw bide böle dion delirtion adami yaw hani ben nie göremiom die deliriom:))))hehe -
ne yapıyım abi :D sizde googlede arıyor hemen buluyorsunuz :)
aslında çok basit ama biraz görünmesi zor olmuş sanırım :) cevaplarıda bir çok kez verdim mesajlarımda -
edit
-
hocam buldum bir oncekinde ? isaretinin 1 oldugunu solemistin yani cevaplar 1
-
mataramasuko bunu yazdı:
hocam buldum bir oncekinde ? isaretinin 1 oldugunu solemistin yani cevaplar 1
hacı tamamda sebebi nedir ?
bi yaz açıkla 1 demiyorum bak yanlış anlama olabilirde olmayabilirdeipucu : sorudaki karakterlere iyi bakın...
-
edit.
-
e hocam soru 3 te kirmizi soru isareti esittir 1 demisin 4 te de kirmizi soru isaretini soruyon yani 1
-
3.9.1.8.?.5.1.9.?.7?
3.9.1.8.?.5.1.9.1.7? burda kırmızı renkli soru işaretinin 1'e denk geldigini söylemişsin
kırmızı olan ? işareti = 1 yeni durum burda da mavi soru işareti =1 demişsin yani soru işareti 1 dir.
200.1.2.1.4.1.2.1.2.1.6.1.4.1.3.1.7.1.?. burda da yine kırmızı soru işaretini soruyorsun 3 ü cözemeyen 4 ü cözemeyecegine göre burdaki kırmızı soru işareti de 1 dir.
-
200.1.2.1.4.1.2.1.2.1.6.1.4.1.3.1.7.1.?.
?=6
doğru mu? -
hahahha D:D:D:DD:DD:d hiç gülceğim yoktu gece gece :D
aynı buzulun yazısı, soru sorulduktan sonra acılan bi topic :D
http://www.mjturkiye.net/forum/index.php?showtopic=119064
kim bu :D itiraf etsin :d:D:D