Bilgisayara İndirdiğim Dosya Anında Siliniyor..?
-
Yaw bi rar indiriom masaüstüne geldiğiyle gittiği bir oluyor.. bi exe indiriom aynı şekilde.. modemi resetledim bızıklamıştım biraz gene düzelmedi.
1 aydır av yok pc de ama :D saçma sapan sitelerde gezmediğim için virüs olduğunu sanmıyorum. nod3 indirdim indi ama piyasada yok tabi exe :D
daha önce başına gelen varmı ? nasıl çözerim ?
-
boz renkte maymunu anımsatan bi ikonu vardı. neydi o programın adı.
bilgisayarında o program varsa o yapabiler.
dipfirizmiydi neydi.hatırlayamadım
-
deepfreeze falan diil o olsa reset atana kadar orda durur ne indiriosa. sen msconfig ten baslangicta acilan programlara bi bak bakalim supheli ne varsa kaldir bi daha dene.
-
yok deepfreeze öyle pat diye silmez. pc ye res attığında siler.
bence virüs girmiştir dostum. Bu aralar av siz nası internete giriyorsunuz anlamıyorum.
Makinayı çökertiyorlar 2 haftda. Her sitede virüs var. :(
-
eğer masaüstüne indiripte siliniyorsa masaüstünü yenile :D eğer gelmiyorsa gene :D windows gezginine gir ordan bak masaüstüne ozaman görünmesi lazm yani windows gezgininden görünmesi lazm :D eğer oda görünmüyorsa brak görünmesin aq :d
-
yok abi ne windows gezgini :D
aslında makina formaaat die küfredio ama boş hdd yok :D
-
Senin sorunun hakkında bir bilgim yok ama benim de bir sorunum var.
Bilgisayarımı açtıktan sonra C: ya da D: çift tıkladığımda hangi programla açılsın diye pencere geliyor. Aynı Birlikte Aç.. seçeneği gibi program listesi geliyor. -
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Senin sorunun hakkında bir bilgim yok ama benim de bir sorunum var.
Bilgisayarımı açtıktan sonra C: ya da D: çift tıkladığımda hangi programla açılsın diye pencere geliyor. Aynı Birlikte Aç.. seçeneği gibi program listesi geliyor.
-----------------------------
Selamlar arkadaşım.Senin sorunu bir tür virüs. Ancak bu virüsü hiçbir antivirüs sistemi temizleyemez. Sürücülerin ROOT ayarlarını bozuyor. Adres satırına "C:\" yazarak sürücüne girebiliyorsun ancak sürücünün üzerine tıkladığında bilinmeyen bir dosya olarak algılanıyor ve giremiyorsun. Bu virüsü USB belleklerde çok gördüm ama HDD lerde pek görmedim. Senin yapabileceğin tek şey format atmak. C: sürücüsüne format atarsan D: sürücüsü de düzelecektir. Zaten, muhtemelen C: sürücüsündeki virüs nedeni ile HDD leri göremiyorsun.
Kolay gelsin...
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------Senin sorunu bir tür virüs. Ancak bu virüsü hiçbir antivirüs sistemi temizleyemez. Sürücülerin ROOT ayarlarını bozuyor.
-----------------------------Allah allah :|
sürücünün root ayarı nedir acaba?
-
ya benim sorunum daha düzelmedi..
çabalarım : ie firefox u sıfırladım onun ayarlarından değil..
başlangıçtaki gereksizleri ve belirsizleri kaldırdım..
ccleaner ile temizlik yaptım.. modemi resetleyip tekrar kurdum..
güvenlik duvarının ayarlarını kontrol ettim ama yinede olmadı.. muhtemelen virüs.
mesela msn den biri bi dosya gönderdimi alıyor sorun yok sadece netten inen dosyayı anında siliyor :(
-
arkadaşım büyük ihtimalle virüs dür autoruns programını dene.