folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bir Hazır Portalda Neler Olmasını İstersiniz?



Bir Hazır Portalda Neler Olmasını İstersiniz?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    by_Tet bunu yazdı:
    -----------------------------
    sahinka bunu yazdı:
    -----------------------------

    madem hazir ben arayüz e bakarım kaliteli olması lazım 


    -----------------------------
    Onun kodlamasını çoktan yaptım :) css sistemi ile site her şekle giriyor yarım saatlik uğraşla tahribatın teması bile uyarlanabilir. Arayüz bence bir çeşit seçenek. Temel özellikler olarak ne gerekli bunları arıyorum?

    -----------------------------

    yasirpro yu biliyonmu adam bi tbt teması yaptı adama demediklerini bırakmadı bizim müridler taklitçi bilmem ne :) ama ne yalan söyleyim adamın kodladığı daha iyi duruyodu :)

    yasirle ortaklaşa gidin bence


    Youtube Kanalıma Abone olan herkese Mesir macunu göndereceğim :) >>> http://bit.ly/2FH1kln . her hakkım saklıdır®™ Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

    by_Tet bunu yazdı:
    -----------------------------
    sahinka bunu yazdı:
    -----------------------------

    madem hazir ben arayüz e bakarım kaliteli olması lazım 


    -----------------------------
    Onun kodlamasını çoktan yaptım :) css sistemi ile site her şekle giriyor yarım saatlik uğraşla tahribatın teması bile uyarlanabilir. Arayüz bence bir çeşit seçenek. Temel özellikler olarak ne gerekli bunları arıyorum?

    -----------------------------

    yasirpro yu biliyonmu adam bi tbt teması yaptı adama demediklerini bırakmadı bizim müridler taklitçi bilmem ne :) ama ne yalan söyleyim adamın kodladığı daha iyi duruyodu :)

    yasirle ortaklaşa gidin bence


    -----------------------------
    Yeni temalar yapmak lazım tabi özgün temalar :) yasir ziya yeşil ile birlikte yapmak isterim tabi yıllardır takip ettiğim bir abim :) ama onun işleri yoğundu epey.

    iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    forum yok mu? forum sistemi güzel olurdu.


    If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı:
    -----------------------------

    forum yok mu? forum sistemi güzel olurdu.


    -----------------------------
    Kodlanacak ama ilk sürüme yetişmez sanırsam :)

    iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2009
    Erkek

    glados :)

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek
    HoneyBadger bunu yazdı:
    -----------------------------

    glados :)


    -----------------------------
    Portal isimli oyun varmış yahu :D

    iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    S.a müridler. 4 gündür aralıksız çalışıyorum bu portal üzerinde aklıma gelen güzel şeyleri yapıyorum ama site hala çok boş gözüküyor. Yeni konu açmak istemedim buradan hem konuyu uplamış olayım hem de bilenlere birkaç sorum olacak.

    Buraya dikkat lütfen:

    Yaptığım pek çok yeniliği tarayıcılarla uyumlu hale getirmeye çalışıyorum ancak internet explorer'ın yeni versiyonlarında test edemiyorum malum windows falan filan.  Eğer aranızda explorer kullanan varsa ekran görüntüsü filan yollarsa sevinirim. 

    Not: İE 7 de bakıyorum da harbi bok gibi görünüyor. acaba 9da 10da filan da böyle mi :)


    iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecmis Olsun
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

    ben bi ara ie ile girişi engellemiştim :D en kolay çözümü bu. sanada tavsiye ederim :D


    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------

    ben bi ara ie ile girişi engellemiştim :D en kolay çözümü bu. sanada tavsiye ederim :D


    -----------------------------
    Yemin ediyorum 2-3 gündür aklımda bu var hatta kodlarını yazdım bir kenara koydum ie ile girilince bir sayfaya atıyor lütfen başka bir tarayıcı indirin diyor filan :D Bence gayet mantıklı hocam ama sonuçta hazır portal. Mesela adam okul sitesi için kullandı böyle birşey bir dökümanı googledan aradı bu hazır portalı kullanan okul sitesine denk geldi. Hay aksi kullanıcı da ie kullanıcısı biri. Gelip de 2-3 dk bakıp çıkacak biri sırf bu site için chrome firefox yüklemez ki erinir başka çözüm bulmalı ama herbir bokda ie için tekrar kodlamak insanı yıldırıyor yahu

    Edit: Tahribatta onca coder var eminim bu konuyu görüyorlardır. Birşeyler söyleyin şu kardeşinize yardımda bulunun müridler


    iyibu! yeniden..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Aralık/2010
    Erkek

    a

     

    IE 9 bozuk gösteriyor. CSS yüklemiyor sanırım.

     

    Daha önce bende ASP ile portal yapmaya çalıştım. Önceleri bir ASP portalını editliyordum sonra oturdum kendim uğraştım bayağı ama ASP veritabanı işlemleri düzenli yapılmadığı sürece kasma yapabilecek bir sistem. Özellikler Forum kısmında zorlanacağını söyleyebilirim ve sayfa yüklenme süresinde de uzamalar olabilir. Uzun zamandır ASP kullanmıyorum. Gerek işlevsellik olsun gerek performans ve popülerite olsun PHP önde gidiyor.

    En çok isyan ettiğim bir konu eklendi mi bilmiyorum fakat. ASP md5 çağırmak için kendiniz fonksiyon yazmak zorundasınız.

    http://www.kodaman.org/yazi/asp-ile-md5-sifreleme-fonksiyonu

    PHP'de ise md5('sifreleburayı'); bu kadar.


    İmza...
Toplam Hit: 3208 Toplam Mesaj: 65