Bir İntihar Videosu Daha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

ne insanlar var amk ne hayat mücadelesi içindeler, geçicen ablam sen o ayakları yaptırmadılar ettirmedileri. Gecenin 4.30'u hava abartmıyorum hissedilende gözüken -9 derece. O havada sokakta hala çöp karıştıran insanlar var 40-50 yaşlarında, reklam panosunun sıcaklığıyla ısınanlar var. 

Varlar çoğalır elbette, kaldı ki zor bi durum tabii toplum olarak kabullenmiyoruz bu tarz insanları amma bunun çözümüde ölüm değil, ölüm olsada böyle reklaamlaar şeklinde hiç olmaz. Bende inanmıyorum intihar ettiğine.

saglam kafada olsa zaten intihar etmez. trans olarak zaten bi cok şeyi göze almıstır hatun. 

hapla kafa olmustur bide trans arkadaslarından sopa yemisse bi anlık gafletle böyle bişey yapmıs olabilir.

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Alkollü alkollü konuşmuş sadece. İntihar ettiğini sanmıyorum. Böyleleri ölmekten çok tırsar.

http://www.milliyet.com.tr/eylul-cansin-neden-intihar-etti--gundem-1994274/

Haber de öldüğüne dair bir kanıt yok. Kadın 92 doğumluyum diyor. 24 yaşındaki diye haber başlığı atmışlar. Herkesmi matemetik özürlü yoksa hit kaygısıyla yapılmış, yalan yanlış bilgilerle dolu medyatik bir sosyal medya haberi mi? Ben inamıyorum intihar olduğuna.

Onuda geçtim arabayı birisi kullanırken intihar vidyosu çeiyor alkollü kafayla elinde sigara ile. Geçsin bu işleri.

hocam ne bu inat kadın ölmüş cesedinin fotosunu bile var dur bulursam atıcam

sendekide keçi inadı çıktı

seboist tarafından 05/Oca/15 17:57 tarihinde düzenlenmiştir

ebedi devlet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

ne insanlar var amk ne hayat mücadelesi içindeler, geçicen ablam sen o ayakları yaptırmadılar ettirmedileri. Gecenin 4.30'u hava abartmıyorum hissedilende gözüken -9 derece. O havada sokakta hala çöp karıştıran insanlar var 40-50 yaşlarında, reklam panosunun sıcaklığıyla ısınanlar var. 

Varlar çoğalır elbette, kaldı ki zor bi durum tabii toplum olarak kabullenmiyoruz bu tarz insanları amma bunun çözümüde ölüm değil, ölüm olsada böyle reklaamlaar şeklinde hiç olmaz. Bende inanmıyorum intihar ettiğine.

Valla hocam onlarınkisi biraz farklı görünüyor. Mesleği olsa bile hiç bir işyeri toplumsal baskı korkusuyla transeksüel çalıştırmak istemez, geçen sene bize iş başvurusuna bir trans geldi. İyi derecede ingilizcesi, almancası ve ispanyolcası vardı bu üç dilde de akademik düzeyde yazışma yapma becerisi vardı, biz bu elemanı işe almadık, işin doğrusu ofiste görmek istemedik.

Evden çalışayım dedi, onu da kabul etmedik, aslında bu eleman evden çalışabilirdi. O deneyimle bir kamyoncu maaşına çalışacaktı, onu yok saydık, görmezden geldik, dışladık. İş bulamayan insanın yapacağı şey nedir? Kirası var, ulaşım gideri var, yiyecek içecek gideri var. Bu insanları fuhuşa iten hepimiziz. Şimdi olsa işe alınması için gayrette bulunur muydun diye sorarsanız evet alınması için uğraşırdım diyemem, travestiyi işe aldıran adam, travesti arkadaşıymış, kesin sikiyordur gibi söylemlerin üzerine yapışmasını kimse istemez. Böyle bir duruma göğüs germek cidden erkeklik ve göt ister ve o göt bende yok işin türkçesi...

Devletin bunlara irandaki gibi bir seçenek sunması gerektiğine inanıyorum. Ameliyat ettirebilir, psikiyatrik destek verdirebilir, en azından fuhuştan uzak durmaları için asgari düzeyde geçinmelerini sağlayacak önlemleri alabilir. 190 lık adam görünümlü kadınsı hareketler yapan birinin arabanın ön camına atlaması benim gibilerin tahammül sınırlarımı zorlayan bir durum. Bu işin çözümüne bir yerden başlanmalı ve devlet eliyle yapılmalı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    ergingur bunu yazdı

benim anlam veremediğim olay şu..

neden bu insanlar trans olmaya eğilimliler.. sorunlu bir çocuk veya ailesel problemler vs vs.

sonucta bu eğilimde olacak olanlar ülkemizdeki insanların bu insanlara karsı bakıs acısını biliyolar.

bu ülkede bu insanların fuhus dısında baska yapabilecekleri iş imkanı yok.  

ötekileştirilmek, azınlık olmak bu ülkede herzaman problem zaten..  

bu insanların neden böyle bir tercihleri oluyor anlam veremiyorum.

Neden hatunlardan hoşlanıyorsun? Toplum baskısı olmasa erkekçi mi olacaksın?

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

fotoları paylaştım hocam intihar ettmiş.

ebedi devlet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    noname bunu yazdı
    ergingur bunu yazdı

neden bu insanlar trans olmaya eğilimliler.. sorunlu bir çocuk veya ailesel problemler vs vs.

sonucta bu eğilimde olacak olanlar ülkemizdeki insanların bu insanlara karsı bakıs acısını biliyolar.

hocam kusura bakma da saçmalamışsın yaratışıştan gelen birşeyden bahsediyor adam

yani erkeğin bayandan hoşlanması toplum baskısı değil yaratılışın mantığında var

ebedi devlet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    ergingur bunu yazdı

bu kadar sacma sapan bir cevap anca bu kadar olur. 

insanların yaradıslarını ve yasam bicimlerini bence bir arastır derim.

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Erkek

Son zamanlarda intihar vakalarinda artış var. Toplumu sosyoekonomik düzeyi arttıkça intihar vakaları da artıyor. Maalesef bilimsel bir gerçek. Psikolojik danışmanları büyük görev düşüyor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

Bunu burda tartışanların akıl sağlığından şüphe edilir, size ne kardeşim kim nasıl isterse öyle yaşar. Hee, yolda yürürken gelip sarkıntılık yapan insanlara saldıran, bu işi sırf para kazanmak için yapanlara sonuna kadar karşıyım, ama bu bayanın videoda da dediklerinden öyle bir kişilik olmadığı anlaşılıyor,bana iş imkanı verilmiyor diyor, bunun tedavisi nasıl mümkün olabilir ya? Şimdi bizim gibi heterosexuel bir insan tedavi olarak homosexuel olabilir mi? Kadın intihar etmiş ve ayıp yapan kişi o değil, burda veya dışarıda onları küçük görüp aşağılayanlar asıl iğrenç olan insanlar...

seSSizadam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

genelde cinsel yönelim problemi yaşayan insanlarda duygu patlamasından kaynaklanan bir durum.

adam hassas birisiyimiş atmış kendini aşşağı. bedeniyle para kazanan insanların çoğu böyle şeyler yapmaya meyil gösteriyor.

işte bu yüzden tartışmaya gerek yok. bu bir tercih değil sadece hastalık. bunu birçok transtan bizzat duydum. adam diyorki hastalık olmadığını idda edenler asıl hastadır diyor.

herneyse nasıl kahpe bir arkadaşları varsa artık ne yanlış yapmışsalar herif atmış kendini. zor  bir durum.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 14316 Toplam Mesaj: 115