Bir İntihar Videosu Daha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Lotus bunu yazdı
    seboist bunu yazdı
    Yigit bunu yazdı
    ergingur bunu yazdı

benim anlam veremediğim olay şu..

neden bu insanlar trans olmaya eğilimliler.. sorunlu bir çocuk veya ailesel problemler vs vs.

sonucta bu eğilimde olacak olanlar ülkemizdeki insanların bu insanlara karsı bakıs acısını biliyolar.

bu ülkede bu insanların fuhus dısında baska yapabilecekleri iş imkanı yok.  

ötekileştirilmek, azınlık olmak bu ülkede herzaman problem zaten..  

bu insanların neden böyle bir tercihleri oluyor anlam veremiyorum.

hacım durum hormonel.. elinden gelen bişey yok.

hocam böyle söyledniği zamanda kızıyorlar anlamadım şimdi hasstalık mı değil mi?

hastalık, aspirin alıp bol su içip iyice dinlenince geçiyor

bari sen yapma. arkadaş öğrenmeye çalışıyor sanıyorum.  çünkü bende böyle bir soru soracaktım.

toplumumuz anlamıyorsan yok et mantığını kullanıyor.

şahsen bunun insanın tercihimi yoksa  engeleyemediği bir durum mu? şahsen benim bile kafam karışıyor.

yanlış anlaşılmasın lütfen sadece örnek vermek için diyorum. bir kadını taciz etmekle bir çocuğu taciz etmek aynı şey değildir.

ilki zamparalık olarak nitelendireilebilir ama 2. sinde dünyanın neresine gidersen git ,    hangi dinden olursan ol iğrençtir.

işte tansekstransseksüel  denince kişisel tercihmi yoksa doğuştan engeleyemediği birşeymi :  

bu konuda durum yukarıdaki örneğimdeki gibi ciddi ayrım var

yani hastalıksa kimse birşey diyemez ama tercihse  bakış açısı biraz farklı olur. inşallah doğru anlattım

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

yok bu diğer programcı adam gibi yapamamış o adam efsane gitti.. ama belli bu kesin onun videosunu izlemiş, ondan esinleniş. en sonunda çoğalacak böyle şeyler...

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

yok bu diğer programcı adam gibi yapamamış o adam efsane gitti.. ama belli bu kesin onun videosunu izlemiş, ondan esinleniş. en sonunda çoğalacak böyle şeyler...

bende ondan korkuyorum psikiyatrik bir salgına dönmese bari

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Ne olursa olsun bazı şeylerin sonu insanların ölmesi olunca üzücü.
    Bu videoyu izledikten sonra ona yapılanları düşünüyorum da bu kişi istediği gibi yaşayamadı diye intihar ediyor, biz ne kadar insanız ki kendimizi rahat yaşarken bu insanları zor durumlara neden sokuyoruz..
    Lan bize ne hayat onun sonuçta.
    Öldüğüne mutlu mudur buna sebep olanlar acaba ?
    Umarım geride kalanlar için bakışlarımız ifadelerimiz değişir, böyle üzücü şeylere bir daha denk gelmeyiz..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

Bu videoyu izledikten sonra ona yapılanları düşünüyorum da bu kişi istediği gibi yaşayamadı diye intihar ediyor, biz ne kadar insanız ki kendimizi rahat yaşarken bu insanları zor durumlara neden sokuyoruz..
    Umarım geride kalanlar için bakışlarımız ifadelerimiz değişir, böyle üzücü şeylere bir daha denk gelmeyiz..

bu hayatta hepimizi zor durumlara düşürecek şeyler yaşanıyor 

zira binlerce kilometre ötede olan ölümlere bile üzülebiliyorken yaşamın zor olduğunu kabul etmemiz lazım

ama zor süreçte burda başlıyor herşeye rağmen yaşamaya değer birşeyler görebilmek ve bunlara inanabilmek

ebedi devlet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Alkollü alkollü konuşmuş sadece. İntihar ettiğini sanmıyorum. Böyleleri ölmekten çok tırsar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    umarım bu akım devam eder ve benzer eylemleri hükümetteki elemanlardanda görürüz unutmayın hara kiri sanattır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Alkollü alkollü konuşmuş sadece. İntihar ettiğini sanmıyorum. Böyleleri ölmekten çok tırsar.

http://www.milliyet.com.tr/eylul-cansin-neden-intihar-etti--gundem-1994274/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

bu hayatta hepimizi zor durumlara düşürecek şeyler yaşanıyor 

zira binlerce kilometre ötede olan ölümlere bile üzülebiliyorken yaşamın zor olduğunu kabul etmemiz lazım

ama zor süreçte burda başlıyor herşeye rağmen yaşamaya değer birşeyler görebilmek ve bunlara inanabilmek

sadece kendimizi düşünüyoruz hocam, benciliz. paylaşmaktan dostluktan arkadaşlıktan bi haberiz. bizim gibi olmayana düşmanız. farklılıkların değerine varamıyoruz, sürekli bölünüyoruz ve azalıyoruz.. yaşamaya değer bişeyler vefat eden kişi gözünden baktığında kim bilir neler yaşadı, aslında ona neler yapıldı hepimiz çok iyi tahmin ediyoruz, belki biz de aynı şeyleri yapıyoruz daha duyarlı olmak gerek böyle insanlara.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kalan sağlar bizimdir. 

Toplam Hit: 14289 Toplam Mesaj: 115