Bir İntihar Videosu Daha
-
Lotus bunu yazdıseboist bunu yazdıYigit bunu yazdıergingur bunu yazdı
benim anlam veremediğim olay şu..
neden bu insanlar trans olmaya eğilimliler.. sorunlu bir çocuk veya ailesel problemler vs vs.
sonucta bu eğilimde olacak olanlar ülkemizdeki insanların bu insanlara karsı bakıs acısını biliyolar.
bu ülkede bu insanların fuhus dısında baska yapabilecekleri iş imkanı yok.
ötekileştirilmek, azınlık olmak bu ülkede herzaman problem zaten..
bu insanların neden böyle bir tercihleri oluyor anlam veremiyorum.
hacım durum hormonel.. elinden gelen bişey yok.
hocam böyle söyledniği zamanda kızıyorlar anlamadım şimdi hasstalık mı değil mi?
hastalık, aspirin alıp bol su içip iyice dinlenince geçiyor
bari sen yapma. arkadaş öğrenmeye çalışıyor sanıyorum. çünkü bende böyle bir soru soracaktım.
toplumumuz anlamıyorsan yok et mantığını kullanıyor.
şahsen bunun insanın tercihimi yoksa engeleyemediği bir durum mu? şahsen benim bile kafam karışıyor.
yanlış anlaşılmasın lütfen sadece örnek vermek için diyorum. bir kadını taciz etmekle bir çocuğu taciz etmek aynı şey değildir.
ilki zamparalık olarak nitelendireilebilir ama 2. sinde dünyanın neresine gidersen git , hangi dinden olursan ol iğrençtir.
işte tansekstransseksüel denince kişisel tercihmi yoksa doğuştan engeleyemediği birşeymi :
bu konuda durum yukarıdaki örneğimdeki gibi ciddi ayrım var
yani hastalıksa kimse birşey diyemez ama tercihse bakış açısı biraz farklı olur. inşallah doğru anlattım
-
yok bu diğer programcı adam gibi yapamamış o adam efsane gitti.. ama belli bu kesin onun videosunu izlemiş, ondan esinleniş. en sonunda çoğalacak böyle şeyler...
-
mRBerkay bunu yazdı
yok bu diğer programcı adam gibi yapamamış o adam efsane gitti.. ama belli bu kesin onun videosunu izlemiş, ondan esinleniş. en sonunda çoğalacak böyle şeyler...
bende ondan korkuyorum psikiyatrik bir salgına dönmese bari
-
Ne olursa olsun bazı şeylerin sonu insanların ölmesi olunca üzücü.
Bu videoyu izledikten sonra ona yapılanları düşünüyorum da bu kişi istediği gibi yaşayamadı diye intihar ediyor, biz ne kadar insanız ki kendimizi rahat yaşarken bu insanları zor durumlara neden sokuyoruz..
Lan bize ne hayat onun sonuçta.
Öldüğüne mutlu mudur buna sebep olanlar acaba ?
Umarım geride kalanlar için bakışlarımız ifadelerimiz değişir, böyle üzücü şeylere bir daha denk gelmeyiz.. -
SUPERBICO bunu yazdı
Bu videoyu izledikten sonra ona yapılanları düşünüyorum da bu kişi istediği gibi yaşayamadı diye intihar ediyor, biz ne kadar insanız ki kendimizi rahat yaşarken bu insanları zor durumlara neden sokuyoruz..
Umarım geride kalanlar için bakışlarımız ifadelerimiz değişir, böyle üzücü şeylere bir daha denk gelmeyiz..bu hayatta hepimizi zor durumlara düşürecek şeyler yaşanıyor
zira binlerce kilometre ötede olan ölümlere bile üzülebiliyorken yaşamın zor olduğunu kabul etmemiz lazım
ama zor süreçte burda başlıyor herşeye rağmen yaşamaya değer birşeyler görebilmek ve bunlara inanabilmek
-
Alkollü alkollü konuşmuş sadece. İntihar ettiğini sanmıyorum. Böyleleri ölmekten çok tırsar.
-
umarım bu akım devam eder ve benzer eylemleri hükümetteki elemanlardanda görürüz unutmayın hara kiri sanattır
-
DrKill bunu yazdı
Alkollü alkollü konuşmuş sadece. İntihar ettiğini sanmıyorum. Böyleleri ölmekten çok tırsar.
http://www.milliyet.com.tr/eylul-cansin-neden-intihar-etti--gundem-1994274/
-
seboist bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
Umarım geride kalanlar için bakışlarımız ifadelerimiz değişir, böyle üzücü şeylere bir daha denk gelmeyiz..bu hayatta hepimizi zor durumlara düşürecek şeyler yaşanıyor
zira binlerce kilometre ötede olan ölümlere bile üzülebiliyorken yaşamın zor olduğunu kabul etmemiz lazım
ama zor süreçte burda başlıyor herşeye rağmen yaşamaya değer birşeyler görebilmek ve bunlara inanabilmek
sadece kendimizi düşünüyoruz hocam, benciliz. paylaşmaktan dostluktan arkadaşlıktan bi haberiz. bizim gibi olmayana düşmanız. farklılıkların değerine varamıyoruz, sürekli bölünüyoruz ve azalıyoruz.. yaşamaya değer bişeyler vefat eden kişi gözünden baktığında kim bilir neler yaşadı, aslında ona neler yapıldı hepimiz çok iyi tahmin ediyoruz, belki biz de aynı şeyleri yapıyoruz daha duyarlı olmak gerek böyle insanlara.
-
Kalan sağlar bizimdir.