Bırakın Yaşlılar Otobüste Ayakta Gitsin.
-
Git gide öküzleşiyoruz.
Ne zaman yaşlı bir amca teyze görsem hatta amca teyze olmasınada gerek yok hocalar senden 15 20 yaş büyükse biri o yer ona düşer bu kadar basittir bu.
Ne zaman görsem annem babam geliraklıma hiç düşünmem buyur ederim...
Anadolu ve karadeniz in büyük kentlerinde eğer toplu taşıam varsa bu adetler halen devam etmektedir.
İstanbul u ayılar doldurduğu için bu tip manzaralar heryerde.
Öküzler öküz geldiler.....
çocuklarııda öküz olacak aynen edecekler....
Nesillerini .......lerim..
-
izmirde malum 2 üni istanbula göre az nüfus genç insan fazla yaşlılar sürekli ayakta gidiyolar yer verince bi garipsiyolar farkediyosun harbi gavur izmir yani moderniz ayağı altında benliklerini kaybetmiş insan sürüsünden başka bişey değiller. bi insanın kendine saygısı yoksa zaten başkasına saygısı olamaz, saygısız bi insanda çime benzer anca küçük büyük baş yer gider.
-
ilk duraktayiz oturmak icin sira bekliyorum 2. otobuse oturuyorum
sonra ayni yerden kadin biniyor beni suzmeye basliyor, ilk duraktasin aq bekle sende
birde bazilari artislik yapip seni kaldiriyor sonra kendisi yer bulunca yayiliyor vermiyor kimseye pic
bi gun birini bicaklayacaktim azdaha amk bu yuzden
-
Merak ettim açıkcası o anki duygularını aktarmışsın fakat bu kadar gözlemi yapana kadar, etrafa lanet edip, kızın suratına tükürmek isteyene kadar neden yardımcı olan sen değil de bir başkası oldu?
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------Merak ettim açıkcası o anki duygularını aktarmışsın fakat bu kadar gözlemi yapana kadar, etrafa lanet edip, kızın suratına tükürmek isteyene kadar neden yardımcı olan sen değil de bir başkası oldu?
-----------------------------ilginç bir bakış açısı :)
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Illuminati'nin isteği de bu zaten.
-----------------------------En fazla 2 gün daha geyik yapın
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------Merak ettim açıkcası o anki duygularını aktarmışsın fakat bu kadar gözlemi yapana kadar, etrafa lanet edip, kızın suratına tükürmek isteyene kadar neden yardımcı olan sen değil de bir başkası oldu?
-----------------------------ilginç bir bakış açısı :)
----------------------------- -
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Bencede gitsinler boşa yer işgal ediyorlar.Ulan akşamın 6'sı iş çıkışı gezmekten gelen grup grup teyzeler oturuyolar . Yorgunluktan geberiyoruz onlar göt gezdirme derdinde yer vermeye gerek yok.Bana kalsa yaşlıları kapıdan dışarı çıkarmam amk.
-----------------------------
Ankarada aynen boyle mk :/ -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Illuminati'nin isteği de bu zaten.
-----------------------------En fazla 2 gün daha geyik yapın
-----------------------------İnş. hızlı bir değişimi bekliyoruz
-
anlaşılan her kesin derdi aynı
arkadaş sabahdan akşama kadar çalış sonra artist tipinde bir kıza yer vermiyorum ben,çok yaşlı biri olduğu zaman veriyorum.bide elimde 3kq laptop çantası ver tutayımda demiyorlar
yorgun ayakta olmuyor.
o yaşlı o kız benden daha sağlam.