folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bırakın Yaşlılar Otobüste Ayakta Gitsin.

Bırakın Yaşlılar Otobüste Ayakta Gitsin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Doğru teşhis dicek söz yok metrobüste insanlarımızın tüm yüzlerini görmek mümkün; en iyisinden en kötüsüne.

Bir var,Bir yok..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

Bencede gitsinler boşa yer işgal ediyorlar.Ulan akşamın 6'sı  iş çıkışı gezmekten gelen grup grup teyzeler oturuyolar . Yorgunluktan geberiyoruz onlar göt gezdirme derdinde yer vermeye gerek yok.Bana kalsa yaşlıları kapıdan dışarı çıkarmam amk.

Normal de gülünç olmayan, acınası olan bu yazdıklarına, nedense fazlasıyla güldüm. D:

🥒
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ben yeni nesilin yaşlılara parmak atıp, taşşak geçmedikleri için dua ediyorum.Kopmuşlar iyice ama oh olsun.Bu yeni nesil, o ayakta dikilen yaşlıların eseri.Görün bakın ülkeyi ne hale getirmişsiniz.O yer vermeyenlerde yaşlkanınca parmak yiyecek kıvama gelir.

doğanın mükemmel bir düzeni vardır.Hiççç bulaşmıyorum.Herkes cezasını çekiyor.Ben yer veririm gerisine karışmam.O diğer hödükleri yetiştiren o yaşılar yada onların çocukları.Sevgiler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

turistlere düşman gözüyle niye bakıyorsun ki kardeşim onlar sana döviz getiriyor kazanç sağlıyor.Sana da dışarda o gözle baksalar ortalığı velveleye verirsin

sonra herkesi aynı kefeye koymuşsun yer verip vermemek saygıyla ilgili birşeydir herkesten saygı bekleyemezsin.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Teknik direktör olsam, defans oyuncularını devamlı metrobüse binenlerden seçerdim. Omuz omuza mücadelede üstlerine tanımam şerefsizim.
    :D 

ayrıca genç hatunlara yer vermemek için uyku oyunu oynuyorum metrobüs te :D hacı şöyle düşündünmü peki ?? ben sabah 7 de evden çıkıyorum akşamın 7 sine kadar ayakta kalıyorum iş gereğince 1 saat dinlenme oluyor en fazla avcılardan biniyorum mecidiyeköyde iniyorum akşam olunca yer bulamıyorum bulmak için taa zincirlikuyu'ya yürüyorum oraya gidince bir kapışmada anca yer buluyorum mecidiyeköye geldiğimde yaşlılar biniyor abi yer vermesine verimde :( zaten tabanım şişmiş avcılara kadar o yolu çekemiyorum uyku numarasıyla yoluma devam ediyorum şimdi beni yadırgıyanlar olacak eminimki herkez bunu yapıyordur.. yada bakıyorum genelde arkada oturduğum için arada bir boş yer var tekerleğin olduğu kısımda eşya koyarlar boşsa yer veriyorum direk gidip orda oturuyorum bel ağrısıyla yoluma devam ediyorum boş değilse yer vermiyorum :((

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

O yaşlı dediğimiz insanlar bazılarının hor gördüğü evden bile dışarı çıkartmayacaksın dediği kişiler kendi anaları babaları teyzeleri dayıları kısaca kendi akrabaları olsa öylemi davranırlardı acaba. Güzel bi abimin dediği bi laf var BEN GENÇ OLMAYACAĞIM AMA SEN YAŞLANACAKSIN. Bu millet bu kadar yozlaşıyor yaşlısına bile yer vermiyorsa ileride durum daha kötü biz yaşlandıkmı o zamanın gençleri bizi ayakta s...r .

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Bu konu altında ilginç bir ironi var aslında;

Konuyu okumaya tenezzül etmeyen arkadaşlar neden cevap yazmaya tenezzül ediyorlar ve neye göre cevap yazıyorlar?

Yaşlıyı,hamileyi vs. yi o partili şu partili müslüman hristiyan diye ayıran ve gider yapar tarzda post yazan arkadaşlar, siz neyin kafasındasınız? Milliyetçilik dendiğinde vatan sevgisi dendiğinde bir şehit haberi geldiğinde herkes vatan millet sakarya nağraları atıyor,lafta milliyetçi vatanını milletini seven insanlarsınız.

Her şeyden önce örf ve adetlerimizi unutmayalım, büyüklerimize saygıyı esirgemeyelim bu değerlerimiz insanlığımızın bir göstergesidir. İnsanını sevmeyen vatanını sevemez o halde hariçten gazel okumayalım burda.

Belediye otobüsü/dolmuş kullanmadım (Bazen havaalanı vs. ye giderken oda çok nadir) kullanmış olsam yaşlıya, hamileye,çocuklu bayana yer verirdim bunun haricinde bu insanları sokakta dahi görsem yardım edilicek her hususta yardım etmişimdir (Paket taşımak vs.)

Bu konu altında yaşlıya ona buna yardım etmem vay efendim güne giderler bilmem ne yaparlar diyen arkadaşları da kınıyorum ve hepsinin nicklerini aklımın bir köşesine yazıyorum, ne benim onlara bir faydam dokunsun ne onların bana bir faydası dokunsun, bu arkadaşlar önce insanlığı öğrensinler sonra insanlıktan bahsetsinler ve insanlık istesinler.

Saygılarımla.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

başlığı okuyan, salıverdi kendini, konu başkaydı ama kimin umrunda

senin baban yokmu?

senin annen yokmu?

aferin kalkmayın siz, dejenere insanlar sizi, ananız babanız yokmu sizin, ee tabi kardeşim istiklal göklerde, göklerine batı sahip çıkıyor, demekki batının göklerinde!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

recobaba bunu yazdı:

Bu konu altında ilginç bir ironi var aslında;

Konuyu okumaya tenezzül etmeyen arkadaşlar neden cevap yazmaya tenezzül ediyorlar ve neye göre cevap yazıyorlar?

Yaşlıyı,hamileyi vs. yi o partili şu partili müslüman hristiyan diye ayıran ve gider yapar tarzda post yazan arkadaşlar, siz neyin kafasındasınız? Milliyetçilik dendiğinde vatan sevgisi dendiğinde bir şehit haberi geldiğinde herkes vatan millet sakarya nağraları atıyor,lafta milliyetçi vatanını milletini seven insanlarsınız.

Her şeyden önce örf ve adetlerimizi unutmayalım, büyüklerimize saygıyı esirgemeyelim bu değerlerimiz insanlığımızın bir göstergesidir. İnsanını sevmeyen vatanını sevemez o halde hariçten gazel okumayalım burda.

Belediye otobüsü/dolmuş kullanmadım (Bazen havaalanı vs. ye giderken oda çok nadir) kullanmış olsam yaşlıya, hamileye,çocuklu bayana yer verirdim bunun haricinde bu insanları sokakta dahi görsem yardım edilicek her hususta yardım etmişimdir (Paket taşımak vs.)

Bu konu altında yaşlıya ona buna yardım etmem vay efendim güne giderler bilmem ne yaparlar diyen arkadaşları da kınıyorum ve hepsinin nicklerini aklımın bir köşesine yazıyorum, ne benim onlara bir faydam dokunsun ne onların bana bir faydası dokunsun, bu arkadaşlar önce insanlığı öğrensinler sonra insanlıktan bahsetsinler ve insanlık istesinler.

Saygılarımla.

Ayakta alkışlıyorum seni kardeşim.

Tebrik ederim. Güzel yorumdu.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Ayasofyaya gelen bütün turistlere ecnebi, düşman gözüyle bakmayı bırakın artık.. İyisi de var; kötüsü de.

Yaşlı Amca'ya da yazık olmuş, bu rezilliği ona çektirenler utansın.

Toplam Hit: 11958 Toplam Mesaj: 100