Bırakın Yaşlılar Otobüste Ayakta Gitsin.
-
Doğru teşhis dicek söz yok metrobüste insanlarımızın tüm yüzlerini görmek mümkün; en iyisinden en kötüsüne.
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Bencede gitsinler boşa yer işgal ediyorlar.Ulan akşamın 6'sı iş çıkışı gezmekten gelen grup grup teyzeler oturuyolar . Yorgunluktan geberiyoruz onlar göt gezdirme derdinde yer vermeye gerek yok.Bana kalsa yaşlıları kapıdan dışarı çıkarmam amk.
-----------------------------Normal de gülünç olmayan, acınası olan bu yazdıklarına, nedense fazlasıyla güldüm. D:
-
ben yeni nesilin yaşlılara parmak atıp, taşşak geçmedikleri için dua ediyorum.Kopmuşlar iyice ama oh olsun.Bu yeni nesil, o ayakta dikilen yaşlıların eseri.Görün bakın ülkeyi ne hale getirmişsiniz.O yer vermeyenlerde yaşlkanınca parmak yiyecek kıvama gelir.
doğanın mükemmel bir düzeni vardır.Hiççç bulaşmıyorum.Herkes cezasını çekiyor.Ben yer veririm gerisine karışmam.O diğer hödükleri yetiştiren o yaşılar yada onların çocukları.Sevgiler.
-
turistlere düşman gözüyle niye bakıyorsun ki kardeşim onlar sana döviz getiriyor kazanç sağlıyor.Sana da dışarda o gözle baksalar ortalığı velveleye verirsin
sonra herkesi aynı kefeye koymuşsun yer verip vermemek saygıyla ilgili birşeydir herkesten saygı bekleyemezsin.
-
-
O yaşlı dediğimiz insanlar bazılarının hor gördüğü evden bile dışarı çıkartmayacaksın dediği kişiler kendi anaları babaları teyzeleri dayıları kısaca kendi akrabaları olsa öylemi davranırlardı acaba. Güzel bi abimin dediği bi laf var BEN GENÇ OLMAYACAĞIM AMA SEN YAŞLANACAKSIN. Bu millet bu kadar yozlaşıyor yaşlısına bile yer vermiyorsa ileride durum daha kötü biz yaşlandıkmı o zamanın gençleri bizi ayakta s...r .
-
Bu konu altında ilginç bir ironi var aslında;
Konuyu okumaya tenezzül etmeyen arkadaşlar neden cevap yazmaya tenezzül ediyorlar ve neye göre cevap yazıyorlar?
Yaşlıyı,hamileyi vs. yi o partili şu partili müslüman hristiyan diye ayıran ve gider yapar tarzda post yazan arkadaşlar, siz neyin kafasındasınız? Milliyetçilik dendiğinde vatan sevgisi dendiğinde bir şehit haberi geldiğinde herkes vatan millet sakarya nağraları atıyor,lafta milliyetçi vatanını milletini seven insanlarsınız.
Her şeyden önce örf ve adetlerimizi unutmayalım, büyüklerimize saygıyı esirgemeyelim bu değerlerimiz insanlığımızın bir göstergesidir. İnsanını sevmeyen vatanını sevemez o halde hariçten gazel okumayalım burda.
Belediye otobüsü/dolmuş kullanmadım (Bazen havaalanı vs. ye giderken oda çok nadir) kullanmış olsam yaşlıya, hamileye,çocuklu bayana yer verirdim bunun haricinde bu insanları sokakta dahi görsem yardım edilicek her hususta yardım etmişimdir (Paket taşımak vs.)
Bu konu altında yaşlıya ona buna yardım etmem vay efendim güne giderler bilmem ne yaparlar diyen arkadaşları da kınıyorum ve hepsinin nicklerini aklımın bir köşesine yazıyorum, ne benim onlara bir faydam dokunsun ne onların bana bir faydası dokunsun, bu arkadaşlar önce insanlığı öğrensinler sonra insanlıktan bahsetsinler ve insanlık istesinler.
Saygılarımla.
-
başlığı okuyan, salıverdi kendini, konu başkaydı ama kimin umrunda
senin baban yokmu?
senin annen yokmu?
aferin kalkmayın siz, dejenere insanlar sizi, ananız babanız yokmu sizin, ee tabi kardeşim istiklal göklerde, göklerine batı sahip çıkıyor, demekki batının göklerinde!
-
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------Bu konu altında ilginç bir ironi var aslında;
Konuyu okumaya tenezzül etmeyen arkadaşlar neden cevap yazmaya tenezzül ediyorlar ve neye göre cevap yazıyorlar?
Yaşlıyı,hamileyi vs. yi o partili şu partili müslüman hristiyan diye ayıran ve gider yapar tarzda post yazan arkadaşlar, siz neyin kafasındasınız? Milliyetçilik dendiğinde vatan sevgisi dendiğinde bir şehit haberi geldiğinde herkes vatan millet sakarya nağraları atıyor,lafta milliyetçi vatanını milletini seven insanlarsınız.
Her şeyden önce örf ve adetlerimizi unutmayalım, büyüklerimize saygıyı esirgemeyelim bu değerlerimiz insanlığımızın bir göstergesidir. İnsanını sevmeyen vatanını sevemez o halde hariçten gazel okumayalım burda.
Belediye otobüsü/dolmuş kullanmadım (Bazen havaalanı vs. ye giderken oda çok nadir) kullanmış olsam yaşlıya, hamileye,çocuklu bayana yer verirdim bunun haricinde bu insanları sokakta dahi görsem yardım edilicek her hususta yardım etmişimdir (Paket taşımak vs.)
Bu konu altında yaşlıya ona buna yardım etmem vay efendim güne giderler bilmem ne yaparlar diyen arkadaşları da kınıyorum ve hepsinin nicklerini aklımın bir köşesine yazıyorum, ne benim onlara bir faydam dokunsun ne onların bana bir faydası dokunsun, bu arkadaşlar önce insanlığı öğrensinler sonra insanlıktan bahsetsinler ve insanlık istesinler.
Saygılarımla.
-----------------------------Ayakta alkışlıyorum seni kardeşim.
Tebrik ederim. Güzel yorumdu.
-
Ayasofyaya gelen bütün turistlere ecnebi, düşman gözüyle bakmayı bırakın artık.. İyisi de var; kötüsü de.
Yaşlı Amca'ya da yazık olmuş, bu rezilliği ona çektirenler utansın.