Bırakın Yaşlılar Otobüste Ayakta Gitsin.
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------anlaşılan her kesin derdi aynı
arkadaş sabahdan akşama kadar çalış sonra artist tipinde bir kıza yer vermiyorum ben,çok yaşlı biri olduğu zaman veriyorum.bide elimde 3kq laptop çantası ver tutayımda demiyorlar
yorgun ayakta olmuyor.
o yaşlı o kız benden daha sağlam.
-----------------------------
Lan hani esittik o agzinda sakiz kizla ne bok yemeye yer istiyo benden -
üşendim şimdi, akşam okuyacam.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Illuminati'nin isteği de bu zaten.
-----------------------------En fazla 2 gün daha geyik yapın
-----------------------------Geyik değil benimkisi, ciddiyim.
-
düşüncelerinin tamamına katılıyorum.. +1
-
devlet erkanı hayal bile edemeyeceğimiz lüksde makam arabalarında gezeceğine bu ülkenin kahramanlarına araçlarda özel yer ayıracak kadar saygısı yoksa vatandaş ne yapsın gücümü yok devletin bunu yapacak
yer verme olayına gelince Ben böyle yer isteyen bayan olsun yaşı genç görünce özellikle sakallı çarşaflı filan görünce vermiyorum kesinlikle yer filan oy verdiğiniz hükümetiniz düşünmüyor sizi ben mi düşüneceğim. dursun ayakta içimde çok rahat vallaarada böyle laf edenler oluyor toplu taşıma araçlarında gençlere bakın yaşlılar ayakta oturuyoırlar cart curt dönüp sen oturunca kalkar yer verirsin ben vermiyorum diyorum uzatırsa lafı kavga çıkartıcak derecede üstüne gidiyorum ses çıkmıyor sonra. Yaptığım saygısızlık değil yer vere vere sorunları kendi çapımızda örte örte sorunlara çözüm getireceklerin işine geliyor hiç kılının kıpırdatmıyor millet biraz görsün neyin ne olduğunu klasik stv mantığıyla şükredersiniz tepenize binene daha çook olur
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------devlet erkanı hayal bile edemeyeceğimiz lüksde makam arabalarında gezeceğine bu ülkenin kahramanlarına araçlarda özel yer ayıracak kadar saygısı yoksa vatandaş ne yapsın gücümü yok devletin bunu yapacak
yer verme olayına gelince Ben böyle yer isteyen bayan olsun yaşı genç görünce özellikle sakallı çarşaflı filan görünce vermiyorum kesinlikle yer filan oy verdiğiniz hükümetiniz düşünmüyor sizi ben mi düşüneceğim. dursun ayakta içimde çok rahat vallaarada böyle laf edenler oluyor toplu taşıma araçlarında gençlere bakın yaşlılar ayakta oturuyoırlar cart curt dönüp sen oturunca kalkar yer verirsin ben vermiyorum diyorum uzatırsa lafı kavga çıkartıcak derecede üstüne gidiyorum ses çıkmıyor sonra. Yaptığım saygısızlık değil yer vere vere sorunları kendi çapımızda örte örte sorunlara çözüm getireceklerin işine geliyor hiç kılının kıpırdatmıyor millet biraz görsün neyin ne olduğunu klasik stv mantığıyla şükredersiniz tepenize binene daha çook olur
-----------------------------ilk cümleyi neyin kafasında yazdın merak ediyorum..
ben anca yürüyemeyecek olanlara (sakatlanmış bacağı kırılmş veya yaşlanmş falan) bide hamile ve çocuklulara yer veriorm. gayrısı yok.
-
başlığa göre yorum yapıyorum ( okumadan )
en nefret ettiğim şeydir, şansa bi koltuk bulup oturduğumda orta yaşlı güne giden karıların dik dik bakması. ortalama 35-50 yaş arasından bahsediyorum, hayatta yer vermem.
kimse de ayıplayamaz, beğenmiyosa taksiye binsin, onada parası yoksa bir sonraki belediyeyi beklesin belediye gelmessede aynı yöne giden minibüse binsin.
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Bencede gitsinler boşa yer işgal ediyorlar.Ulan akşamın 6'sı iş çıkışı gezmekten gelen grup grup teyzeler oturuyolar . Yorgunluktan geberiyoruz onlar göt gezdirme derdinde yer vermeye gerek yok.
-----------------------------hocam nereyi okudunda bunu yazdın sen ?
-----------------------------Yok hocam konu başlığına ithafen söyledim konunun kendisiyle ilgisi yok :D yaşlılara karşı olan bir nefretimi dile getirmek istedim.
-----------------------------bir gun sende yaslanicaksin ;)
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------Bencede gitsinler boşa yer işgal ediyorlar.Ulan akşamın 6'sı iş çıkışı gezmekten gelen grup grup teyzeler oturuyolar . Yorgunluktan geberiyoruz onlar göt gezdirme derdinde yer vermeye gerek yok.
-----------------------------hocam nereyi okudunda bunu yazdın sen ?
-----------------------------Yok hocam konu başlığına ithafen söyledim konunun kendisiyle ilgisi yok :D yaşlılara karşı olan bir nefretimi dile getirmek istedim.
-----------------------------bir gun sende yaslanicaksin ;)
-----------------------------Ben yaşlansam giderim bi tatil bölgesine keyfime bakarım hocam ne arayacam toplu taşıma araçlarında . Bizde otobüsteki yaşlıların %80'i işi yok gücü yok gezmeye gidiyo kuru kalabalık oluşturuyolar.
-
yaşlılara sürekli yer veren biriyim ama şunu da merak etmiyor değilim; [alıntıdır :) ]
"Otobüslerde ayakta durmakta zorlanıp gençlerden sürekli yer isteyen yaşlıların, İzdivaç programlarında nasıl kolbastı oynayabildikleri bilimsel olarak araştırılmaya başlandı."