Blackberry Nasıldır?
-
blackberry kullananlardan tecrübelerini alabilir miyim? nasıldır? alınır mı? işgören ucuz blackberry var mı? hangi modelleri önerirsiniz?
-
ben kullanmıyorum ama çoğu arkadaşım kullanıyor daha tavsiye edenini görmedim hocam,hepsi lanet yağdırıyor telefona.
-
Bulaşma hocam. Blackberry pişmanlıktır.
-
2 sene önce olsa düşünmeden al derdim.
şimdi düşünmeden uzaklaş.
-
sebepleri de söyleyin la :D o küçük tuşlara parmaklar işlemez gibi geliyor zaten. bi yandan da cezbediyor yav.
-
düşünürsen 9380 var elimde bitane yeni değişti sıfırıyla tertemiz :)
-
klavyesi rahattır sıkıntı çıkarmaz.
ama yazılım çok geride kaldı, doğru düzgün uygulama yok, bis desen işkenceye dönüştü, bbm'in esprisi kalmadı.
-
Hiç bulaşma aldığın güne lanet edersin.Bi kere telefonun açılması rahat 5 dakika sürüyor.Düşün yani.Bbm desen o da yakında iphone ve android'e gelecek.Eğer klavyeli ve rahat bir telefon istiyorsan Nokia e72 bak derim hem şarjı uzun gidiyor hemde klavyesi rahat.
-
Hocam Blackbery çok iyi telefondur, güzeldir, hoştur, karizmadır ama uzak dur kesinlikle.
-
DevilRullz bunu yazdı
Hocam Blackbery çok iyi telefondur, güzeldir, hoştur, karizmadır ama uzak dur kesinlikle.
naısl bi yorumdur la bu :S kız olsa gösteriyo ama elletmiyo ondan dedi dicem de elektronik la bu :D
-
Citizen bunu yazdı
Hiç bulaşma aldığın güne lanet edersin.Bi kere telefonun açılması rahat 5 dakika sürüyor.Düşün yani.Bbm desen o da yakında iphone ve android'e gelecek.Eğer klavyeli ve rahat bir telefon istiyorsan Nokia e72 bak derim hem şarjı uzun gidiyor hemde klavyesi rahat.
bbm in iphone yada android e gelmesi gibi birşey söz konusu bile olamaz :) Bbm Blackberry nin kendine özel bir mesajlaşma uygulamasıdır ve anlaşmaları doğrultusunda bilgi paylaşımı yapmaz esprisi arkadaşlar arasında daha rahat konuşabiliyoruz bi terettüt söz konusu bile olmuyor + olarak blackberry uygulama kullanmak yada telefonu pc gibi kullanmak isteyenler için değilde daha çok sosyal ağlar ve özel mesajlaşma servisi bbm i kullanmak için idealdir açılması geç sürüyor diye telefonu almamak aptallıktır. :) şarjıda güzel gidiyor dediğim gibi sosyal ağlar - ve özel güzel özellikler için blackberry idealdir oyun oynayamaz diğer internet işlerini yapamazsın fazla ama :)