Blackberry Nasıldır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

blackberry bold 9000 kullandım, telefonun sağlam hiç bi yer yoktu. Cidden yoktu. telefon tuzlu sudan çıktı hatta. ayda 5 lira masraf edip ekranla ilgili bi bakımını yaptırıyodum sadece. trackball pislik doluyodu telefon çok kasıyodu geç açılıyodu.

Aslında hocam 9000 le ilgili anlatıcak o kadar çok şeyim var ki karışacağı için anlatmıyorum.

özet: bende kararsız kaldım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

bende Blackberry almayı düşünüyordum nan. 

🥒
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Tek güzel yanı var oda BBM.Onun dışında pek çezbedici bir yanı yoktur ( 9700 kullanıcısıydım )

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Blackberry nin tek kötü yanı işletim sisteminin çok geri kalması, diğer şekilde hiçbir şikayetim yok 2 yıl oldu alalı aşırı şekilde memnunum. Telefonda uygulama aramayan biriysen telefona hasta kalacaksın.

Mesajlaşma, internete girme falan işlerini üstleniceksen mükemmeldir. Ben özellikle rahat mesajlaşmak için aldım üstüne tanımam nokia e72 den falan bence klavyesi kat kat iyi. 

Arkadaşımada aldırdım oda aşırı memnun üstelik benimki daha 8520 Curve. :) Ama ben çok memnunum valla.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

beyler bana uygulama lazım değil neden derseniz 400-500 liralık androidle kullanacağım uygulamaya koyim zaten. sony experia z alırsam bigün o zaman sormam android mi iphone mu blackberry mi diye :S

benim merak ettim mesela şu an 300 liraya falan ikinci el veya sıfır blackberryler bulabiliyoruz 2mp kameralı. böyle birşey idare eder mi? zaten yapacağım iş bol bol mesajlaşmak, feyzpuka bakmak, maillere bakmak, günlük hayatta idare edecek eli yüzü düzgün resimler çekmek. bir de müzik dinlerim en fazla. ama kalkıp da bu fiyat aralığında dokunmatik bişey alıp parayı çarçur etmek istmeiyom. dokunmatik dediğin 4 inch olacak en az. her işini görecek, deveye hendek atlatma uygulaması olacak.

bis falan diyonuz ben bilmiyodum biraz araştırdım da bu olmadan nete giremiyomuşuz galiba doğru mu? wirelessten girmiyor mu bis olmadan?

Wirelessten vs girersin hatta net paketi alip bile girersin nete ama bis olmazsa faceboku sadexe tarayicidan acabilirsin bildirimlar falanda gelmez yani

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

9800 torch var  hanımda arada kullanıyorum internete girmek için. basit işlerimde pc yi açmaya üşeniyorum ondan yapıyorum. youtube dan belgesel felan seyrediyorum wifi de kullanıyorum orta halli bir telefon doğru düzgün android veya ios kullanmadığım için kıyaslama yapamam ama idare eder. açılma konusuna gelince evet geç açılıyor ama kapatmak da gerekmiyor binde bir bazı yazılımların güncellemesini yapınca resetliyorum o kadar pek oyun da yok gameloft dan 1-2 tane ucretsiz tr olan oyunlar var, belki piyasada vardır da ben bilmiyorum. şarjı dokunmatik tlf lara göre idare eder. kamera güzel piyasa fiyatları 350-450 arasıymış. birde blackbery alırsan muhtemelen son sahibi olursun. bir kaç tlf cuya gösterdim kimse almaya yanaşmadı. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

hocam 1 yıl kadar kullandım sakın denemeye kalkışma insana kafayı yedirtiyor

seSSizadam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

hocam derdini anladim, git bitane 9300 al, bende kasasi kotu durumda bitane var istersen satabilirim (cok dusurdum) ama bendekini almani onermem git sahibinden.com da max 250 ye temiz bitane bul.250 den fazla verme

9300 da soyledigin herseyi yaparsin, nette gezersin facebook, whatsapp vs vs herboktan anlik bildirimleri alirsin. maillerin sms gibi aninda telefonuna gelir. millete `beni aramayin mail atin` diyebilirsin

9300 in tek kotu yani kamerasi, kamerasi biraz daha iyi olsun dersen 9780 al (9700 alma, arada pek bi fiyat farki yok 9780 os 7 guncellemesini aliyo). osun eski olmasinin bi dezavantaji yok, 2006 model yon tusu yanda olan blackberry ler bile whatsapp vs calistiriyo, iphone daki gibi 2-3 sene sonra telefon sik gibi kalmiyo

ayrica 9780 in kasa kalitesi ve ekran cozunurlugu 9300 dan daha yuksek.(genel olarak bold serisinin malzeme kalitesi piyasadaki hemen hemen her telefondan daha iyidir)

ozet: 9780 al

kullandigin operatorde blackberry paketinin fiyatina bak tabi once, avea da 1gb 16 tl oduyorum. 250 mb lik pakette var sanirim

sikmisim androidini, millet bu uygulama olayini oyle bi anlatiyoki sanki androiddeki uygulamalar benim yerime milleti arayip konusuyo, bisey alicaksam ariyo pazarlik yapiyo, otobusu erken getiren uygulama var sanki. `uygulama yokk ` dediginiz sey 3-5 tane sikik oyun, adam gibi uygulamalar zaten hemen her platforma port ediliyo

muhtemelen ikinci el alicaksin ufakta bi not ekleyeyim, blackberry lerin hepsinde selftest uygulamasi var.

telefonun ayarlar menusune gir, durum kismina gel klavyeden `test` yaz test menusu acilicak ordan herseyi test edersin. yaninda kulaklik ve sd kart goturki onlarida test et

blackberry lerin ses cikisi cok guzeldir, htc nin beats audio lu serileri disinda bbery kadar guzel sesi olan bi telefon gormedim. native olarak flac, acc vs herboku caliyo (calmadigi bi format olmadi henuz).

telefonu alinca soyle 1-2 ka$ar whatsappi vereyim, canin sikilinca yazarsin :D 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

oncelikle yasayacagin sikinti trackpad olayidir. trackpad bir sure sonra ariza veriyor. blackberry icin bis olmazsa olmazdir hani tel.da bis paketi yoksa bir boka yaramamktadir. butun uygulamalari bis paketiyle calisir. tabi ki normal internet paketin ile internette gezinebilir sosyal medya sitelerinde takilabilirsin.

ben blackberry 9300 curve -dandik bir model- kullanicisiyim trackpad sorunu yasadigim donemlerde telefondan nefret etmeme neden oldu ama trackpad sorunu cozuldukten sonra -garantiden 3 gunde dondu- hic bir sikintim yok. normal bir tel kullanicisi isen tavsiye ederim ama benim icin tel onemli oyundur uygulamadir anasini bile sikerim gerekirse autocad projesi acarim diyorsan sakin blackberry alma.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

hocam derdini anladim, git bitane 9300 al, bende kasasi kotu durumda bitane var istersen satabilirim (cok dusurdum) ama bendekini almani onermem git sahibinden.com da max 250 ye temiz bitane bul.250 den fazla verme

9300 da soyledigin herseyi yaparsin, nette gezersin facebook, whatsapp vs vs herboktan anlik bildirimleri alirsin. maillerin sms gibi aninda telefonuna gelir. millete `beni aramayin mail atin` diyebilirsin

9300 in tek kotu yani kamerasi, kamerasi biraz daha iyi olsun dersen 9780 al (9700 alma, arada pek bi fiyat farki yok 9780 os 7 guncellemesini aliyo). osun eski olmasinin bi dezavantaji yok, 2006 model yon tusu yanda olan blackberry ler bile whatsapp vs calistiriyo, iphone daki gibi 2-3 sene sonra telefon sik gibi kalmiyo

ayrica 9780 in kasa kalitesi ve ekran cozunurlugu 9300 dan daha yuksek.(genel olarak bold serisinin malzeme kalitesi piyasadaki hemen hemen her telefondan daha iyidir)

ozet: 9780 al

kullandigin operatorde blackberry paketinin fiyatina bak tabi once, avea da 1gb 16 tl oduyorum. 250 mb lik pakette var sanirim

sikmisim androidini, millet bu uygulama olayini oyle bi anlatiyoki sanki androiddeki uygulamalar benim yerime milleti arayip konusuyo, bisey alicaksam ariyo pazarlik yapiyo, otobusu erken getiren uygulama var sanki. `uygulama yokk ` dediginiz sey 3-5 tane sikik oyun, adam gibi uygulamalar zaten hemen her platforma port ediliyo

muhtemelen ikinci el alicaksin ufakta bi not ekleyeyim, blackberry lerin hepsinde selftest uygulamasi var.

telefonun ayarlar menusune gir, durum kismina gel klavyeden `test` yaz test menusu acilicak ordan herseyi test edersin. yaninda kulaklik ve sd kart goturki onlarida test et

blackberry lerin ses cikisi cok guzeldir, htc nin beats audio lu serileri disinda bbery kadar guzel sesi olan bi telefon gormedim. native olarak flac, acc vs herboku caliyo (calmadigi bi format olmadi henuz).

telefonu alinca soyle 1-2 ka$ar whatsappi vereyim, canin sikilinca yazarsin :D 

hocam şarj olayına ne diceksin peki 3g ye alındımı yarım günde şarj bitiyodu ( bis paketi varken ) bis paketi yokken 3 gün gittiğini biliyorum :)

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
Toplam Hit: 5736 Toplam Mesaj: 61