Blackberry Nasıldır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

alacaksan bb 9900 al en kullanışlı ve rahat çalışanı o, şeklide fena değil

buralar eskiden dutluktu..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

klawyesi için alacaksan git nokia e71 falan al daha ucuz :-) 

blackberry mi kaldı arkadaş paranıza yazık.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    bak simdi aklina geldi android"de konusmayi yaziya cevirme ozelligi var

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bu nasıl bi cihaz la ya fanatiği var ya nefret edeni :D ayfon gibi nerdeyse

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

haci sahip olupta begenmeyen yoktur eline almadan mundar diyen coktur

100% kiyak ve saglam cihaz bb

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek

ben 1hafta önce q5 modelini aldım ilk başta çok cins geldi fakat aloştıkça çok houma gitmeye başladı telefon yavaş açılıyor 45 ile 48 saniye arasında. dokunmatik ekranı güzel anında tepki veriyor.hub olayı güzel tek bir dokunuşla mail olsun face olsun mesajlar olsun erişim sağlıyor.yalnız görüntülü konuşma özelliği yok sadece bbm kişileri arasında görüşme yapıyorsun.tarayıcısı güzel yalnız tahribata girince sapıtıyo belki siteden olabilir diğer sitelerde sorun yok çünkü.bbw de istediğin uygulama oyun aklına ne gelirse var ister ücretli ister ücretsiz.şarjı bana 2gün gidiyor okadar kurcalamama konuşma yapmama rağmen iyi bir süre.mesaj çok rahat yazarsın klavyesi güzel tek sıkıntı bilgisyara bağlarken ikide bir bağlantı kopması başka bir sıkıntı yaşamadım aklıma geldikçe yazarım buraya.kısaca alınabilir bir telefon

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Hiç bulaşma aldığın güne lanet edersin.Bi kere telefonun açılması rahat 5 dakika sürüyor.Düşün yani.Bbm desen o da yakında iphone ve android'e gelecek.Eğer klavyeli ve rahat bir telefon istiyorsan Nokia e72 bak derim hem şarjı uzun gidiyor hemde klavyesi rahat.

bbm in iphone yada android e gelmesi gibi birşey söz konusu bile olamaz :) Bbm Blackberry nin kendine özel bir mesajlaşma uygulamasıdır ve anlaşmaları doğrultusunda bilgi paylaşımı yapmaz esprisi arkadaşlar arasında daha rahat konuşabiliyoruz bi terettüt söz konusu bile olmuyor + olarak blackberry uygulama kullanmak yada telefonu pc gibi kullanmak isteyenler için değilde daha çok sosyal ağlar ve özel mesajlaşma servisi bbm i kullanmak için idealdir açılması geç sürüyor diye telefonu almamak aptallıktır. :) şarjıda güzel gidiyor dediğim gibi sosyal ağlar - ve özel güzel özellikler için blackberry idealdir oyun oynayamaz diğer internet işlerini yapamazsın fazla ama :)

iMessage var ?

Gel bili bili gates
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Sevgılı Murıd kardesım :)

Bb benım tıpını , tarzını ve farkını en sevdıgım ama batarya , işletım sıstemı vss nedenlerıyle uzaklastıgım cıhazdır :)

Bildigim kadarıyla kendıne özgu BB Messenger sıstemı falan var , Whatsapp tarzı yada benzerı belkı daha gelısmısı olabılır...

Kullanımı kolay da , zor da :) Çok kurcalamıslıgım var ama alısmak zaman alır ...

Benı hep uzaklastıran yönlerınden bırısı BATARYA PERFORMANSI oldu , acıkcası adam gıbı ıphone yada androıd gıbı oyun oynayamazsın ...

Oynarsan da sarj dayandıramazsın cunku en kral modelıne sıkındırık sıkındırık bataryalar koyuyorlar ...

Bunları göze alıp ;

Hangısını Tavsıye edersınız dersen : BlackBerry 9900 Bold derım , tek gecerım :)

Tipi yeter , İşlemcısı ona keza ... Karızması da guzel ama onun bıle bataryası 1230 mAh iken bulasırmısın bılmem :)

9900 Bold un FULL ıncelemsıne burdan bakmanı tavsıye ederım :

http://www.teknoblog.com/teknoblog-incelemesi-blackberry-bold-9900-galeri-video-39099/

Eskıden yanı ılk cıktıgınde 1.500 - 1.800 TL arasında satılan bu Taçsız Kral aletın fıyatı da suanda sürünürken almak ıstersen al hocam :)

http://www.teknosa.com/urunler/125070765/blackberry-9900-dakota-siyah-akilli-telefon?term=9900

http://www.teknosa.com/urunler/125070907/blackberry-9900-dakota-beyaz-akilli-telefon?term=9900

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/blackberry-bb_9900_black-bold-9900-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=56884

http://www.kliksa.com/urun/blackberry-9900-dakota-siyah-akilli-telefon/900154298?utm_source=ucuzu&utm_medium=referral

Bu arada sahıbınden.com gıbı yerlkerden ıkıncı el temızını de sanırım 400 - 500 TL arasında bulabılırsın :)

Şu lınkten fıkır edınıp daha da fazla cıhaz da bulabılırsın ;)

Bakınız :  http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-blackberry-9900-bold?query_text=bb+9900+bold&sorting=price_asc

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

İyi bilirdik

İmza nasıl atılıyor ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Bende niyetim bir bb almak su an elim de andrd var ne uygulama kullanıyorsun derseniz whatsupp okey tavla ötesi yok face'e ara sıra giriyorum iş gereği mail olayı önemli yorumlar ilginç geldi. Bir cep telefonu bir alo demek iki mesaj yazmak içindir benim için. Tabi olmazsa olmazım sarj en taşaklı telde bile 2 gün ı phon samsng s3-4 note bana bos geliyo. bb eyidir eyi

Yav he he
Toplam Hit: 5751 Toplam Mesaj: 61