Bosna Hersek'e Gidiyorum
-
Gidecem gidecem çok az kaldı...
-
sadece bosnaya tatile gitsek gezilecek güzel yerleri var mı bide ne kadar para gerekir soyle bi haftalıgına gitsek?
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
Bi mürid de çıkmamışki başlığa bakıp banane s.ktr git desin :D
Not: bende demiyorum hocam yanlış anlama :D
-----------------------------yeminle başlığı okuduğumda direk aklıma da ağzıma da gelen odu şöle ağzı doldura doldura da :) konu çok sapardı :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------yeminle başlığı okuduğumda direk aklıma da ağzıma da gelen odu şöle ağzı doldura doldura da :) konu çok sapardı :)
-----------------------------ahaha siktir git demek isteyen olabilir diye yazıcaktım ama vazcaydım hepimiz gardaşız bu kavga ne diye :d
-
anaaa dobre doşli diyor :S bulgarca bu ...
haydaaa..Du bakim, kızlar tamam, insanlar tamam , ucuz...hoşuma gitmeye başladıda teknoloji imkanlar falan nasıl ?
-
Pasaport filan olsaydı bayramda direk akardık bosnaya yea tüh.
-
edit :yanlış post.
-
-
manhyak bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------ahaha siktir git demek isteyen olabilir diye yazıcaktım ama vazcaydım hepimiz gardaşız bu kavga ne diye :d
-----------------------------ama insanın diyesi geliyo müdür böyle gidiyorum vs die konu açılınca :D :D
pasaportum iptal olmayaydı gelirdim yanına :d -
Kayak Yapmaya Giderim Ben Buraya :D 2 Çeşitmiş Zaten :d