Bu Alet Adı Nedir Bi İnsanda Denesem Nolur :S
-
abi izmirde yazlıkta muşta dedim,yüzüme bön bön baktılar,sonra tarif ettim gta da falan var diye,dediler ki adı keditırnağı onla daha çok kendi elini kırarsın
kendi elimi kırma olabilir ama keditırnağı diye bişey ilk defa duyuyorum
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
Gerçek adı knuckle duster dır..Fiko kurt pençesi nasıl oluyor resim lütfen..
-----------------------------kurt patisi böle bi$i.
http://img211.imageshack.us/img211/5581/11jh2.jpg
bodyguard ise ucları sivri olan tür biraz daha hayvani görünü$e sahip ve daha pahalı. alıcıysan görü$elim :P
-
kurt patisi daha mı ucuz ?
bence pek dikenlilere gerek olmaz.
-
kedi tırnağı, kuş patisi vs vs vs diye ne diyorsunuz hemşerim. bahsi geçen aletin adı muşta'dır. sözlükte bile muşta diye geçer.
hala enteresan takma isimler peşinde koşuyorsunuz.
www.tdk.gov.tr
muşta
isim (mu'şta) Farsça muşte1 . Karşısındakine vurmak için özel olarak açılmış deliklerine parmakların geçirilmesi ile kullanılan demir parçası. 2 . Kunduracıların, derileri vurarak inceltmek için kullandıkları metalden tokmak. 3 . Parmağın biri bükülüp sivriltilerek vurulan yumruk. -
noktalanmış oldu böylece isim konusu.
dediğim gibi,bakırköyde bir tezgahta falan nerede bulabilirim bilen var mı ?
-
blackhammer bunu yazdı:
kedi tırnağı, kuş patisi vs vs vs diye ne diyorsunuz hemşerim. bahsi geçen aletin adı muşta'dır. sözlükte bile muşta diye geçer.
hala enteresan takma isimler peşinde koşuyorsunuz.
www.tdk.gov.tr
muşta
isim (mu'şta) Farsça muşte1 . Karşısındakine vurmak için özel olarak açılmış deliklerine parmakların geçirilmesi ile kullanılan demir parçası. 2 . Kunduracıların, derileri vurarak inceltmek için kullandıkları metalden tokmak. 3 . Parmağın biri bükülüp sivriltilerek vurulan yumruk.
-----------------------------tabi zaten pistol,ak-47,desert eagle flan demeye de gerek yok hepsi silah deil mi ?
evet aletin adı mu$ta. orjinal adı knuckle duster. kurt patisi ve bodyguard'da türleri zaten.
(bkz : bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ya bi defolun gidin.Bi kerede adam size alet çekmeden alet çekmeyin ya..
Ne biçim delikanlısınız.Öyle bir hale geldik ki kavga olcaksa adamlar silah, sopa ne varsa alıyor eline.KArşısındaki adam boş mesela.Bu kadar şerefsizlik, yavşaklık olmaz.Götüne yiyiyorsa o silah çekmeden silah çekmezsin.
Silahsız birine silah doğrultmak yavşaklıktır!!!(Birini kast etmedim ama bu konuda bunu yapacak en az 10 insan çıkabilir)
Götüne güvenmiyorsan kavgayada girme bu kadar basit!
hoca tamma kızma bukadar :)...belki adam karşıdaki alet cıkarınca kullancak :p -
biri sana durup dururken söverse niye kasasınki normalle bak bi geçir surata bi daha konuşamaz bile
-
Kurt patisi dediğiniz aleti ankaradan 10 YTL'ye yollayabilirim :)
-
hocam kusura kalmayın ama mnakoydunuz konunu kac ay gecı uzatmasak hortlatmasak :/ konuda bısımı merk ettın bak yazma dımı ? kılıtlecem veya sıldırtcem bazılar dırek mustadır dıyor ogrenelı aylar oldugu halde