folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bu Alet Adı Nedir Bi İnsanda Denesem Nolur :S

Bu Alet Adı Nedir Bi İnsanda Denesem Nolur :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoobastank bunu yazdı:
    -----------------------------
    qaMbLer bunu yazdı:

http://img374.imageshack.us/img374/4834/dsc00007fm8.jpg

http://img389.imageshack.us/img389/8871/dsc00008pw3.jpg

al musta gör :D

la bu ne adam üşenmemiş eğelemişmi taşlamışmı ne yapmış :D. bunlar kullanana da zarar veriyor avuç içine ve parmaklara özellikle adileri adama vurayım derken kendi kemiklerinden oluyosun valla hiç böyle şey ile uşraşmadım paslanmaz 70 cm sacdan taşlamayla yaptıgım pala bunlara 5 çeker :D

Adam resmen makina dişlisinden bozma muşta yapmış :| 

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    muşta :D suratta ağır hasarlar açabiliyo :D kavga'da son anda kurtulmuştum bundan da arkadaş yemişti...baya yara açar heee :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    muşta o murid :) kefillik için ekleyenlere vurursun 2-3 tane muştayLa :D

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    muşta alacaksan cebinde taşı. Bi durum olunca tak. Böyle diyorum ama yazın biraz zor olur çünkü kışın montun cebine felan koyarsın. Bence bu muştanın kip olanları en babası. Hayvan kadar olanları hamallık sadece.

Ama bana kalırsa kelebek 1 numara (: ^^ (butterfly knife)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kelebek rulez!kelebeği sağ elle tutup sol elinin parmaklarını açarak masaya koyup bıçakla hızlı hızlı parmak aralarına sokup çıkarmayan türk evladı var mıdır?yada kelebeği tek elle mınçıka gibi döndürmeyen biri?en az askerlik kadar önemli ve kutsal bir hededir:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar kaliteli güzel görünümlü muşta arıyorum :| Nerde bulabilirim Ankara'da..?

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek

ankarada maltepe pazarında roket atar bile bulursun :D

bu arada muşta ile bi kavga etmiştim. adamı dağıttım fakat elimin acısı bi kaç ya sürdü parmak kırılmadı ama kopsada kurtulsam diyodum... acemiye göre değil. benim yaptığım salaklığı yapıp kullanmayı bilmeden kavgaya girmeyin. keşke kullanmasaydımda dayak yeseydim dersiniz :D

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    konuya yorum yapmı$tım fakat eklemeden gecemicem. öle bendede olsun bulunsun diebileceiniz bi dalga deil. özellikle nerden bulabilirim dienler :) o üstünüzde bi yakalanırsanız sülalenizin bi ucundan girip dier ucundan cıkarlar organizede sölemedi demein :) he g*tüm yiyio dersen ta$ırsın :) ve de arkada$n dedigi gibi sallama rulz xD

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

f1kr3t bunu yazdı:
    konuya yorum yapmı$tım fakat eklemeden gecemicem. öle bendede olsun bulunsun diebileceiniz bi dalga deil. özellikle nerden bulabilirim dienler :) o üstünüzde bi yakalanırsanız sülalenizin bi ucundan girip dier ucundan cıkarlar organizede sölemedi demein :) he g*tüm yiyio dersen ta$ırsın :) ve de arkada$n dedigi gibi sallama rulz xD

aynen fiko$cum 

bazıları portatif arıor galiba :F yanında taşıcak :) taşıyamazsın :F ne olcagı hiç belli olmuor :F ben kavga edicegim zaman alıorm dolabımdan :) atıorm arka cebe :) kavga baslamadan geciriorm elime :F sonra adamın bacaklarına göğsün falan sert vurmuorm ölür falan die :F 

mu$ta hala duruyor el yapımıdır... ben yaptım :) 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

f1kr3t bunu yazdı:

aynen fiko$cum

bazıları portatif arıor galiba :F yanında taşıcak :) taşıyamazsın :F ne olcagı hiç belli olmuor :F ben kavga edicegim zaman alıorm dolabımdan :) atıorm arka cebe :) kavga baslamadan geciriorm elime :F sonra adamın bacaklarına göğsün falan sert vurmuorm ölür falan die :F

mu$ta hala duruyor el yapımıdır... ben yaptım :)

Bilioz snn muştanı aq :D eşşek kadar :D :P ama deli bişiy snnki :D bendede bu arkadaşın koyduğu fotodakilerin biraz daha düzgünü var :) gzl bişiy ama geçen polis yakalıyodu o zmndan beri tırs oldum taşımıore :D :P en güzeli naytımın dediği gibi butterfly :F nunchaku gibi sallayacaksın ne kavgaya ne bişeye gerek kalmıyo :D 

:)
Toplam Hit: 46578 Toplam Mesaj: 127