Bu Alet Adı Nedir Bi İnsanda Denesem Nolur :S
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------http://img374.imageshack.us/img374/4834/dsc00007fm8.jpg
http://img389.imageshack.us/img389/8871/dsc00008pw3.jpg
al musta gör :D
-----------------------------la bu ne adam üşenmemiş eğelemişmi taşlamışmı ne yapmış :D. bunlar kullanana da zarar veriyor avuç içine ve parmaklara özellikle adileri adama vurayım derken kendi kemiklerinden oluyosun valla hiç böyle şey ile uşraşmadım paslanmaz 70 cm sacdan taşlamayla yaptıgım pala bunlara 5 çeker :D
-----------------------------Adam resmen makina dişlisinden bozma muşta yapmış :|
-
muşta :D suratta ağır hasarlar açabiliyo :D kavga'da son anda kurtulmuştum bundan da arkadaş yemişti...baya yara açar heee :D
-
muşta o murid :) kefillik için ekleyenlere vurursun 2-3 tane muştayLa :D
-
muşta alacaksan cebinde taşı. Bi durum olunca tak. Böyle diyorum ama yazın biraz zor olur çünkü kışın montun cebine felan koyarsın. Bence bu muştanın kip olanları en babası. Hayvan kadar olanları hamallık sadece.
Ama bana kalırsa kelebek 1 numara (: ^^ (butterfly knife) -
kelebek rulez!kelebeği sağ elle tutup sol elinin parmaklarını açarak masaya koyup bıçakla hızlı hızlı parmak aralarına sokup çıkarmayan türk evladı var mıdır?yada kelebeği tek elle mınçıka gibi döndürmeyen biri?en az askerlik kadar önemli ve kutsal bir hededir:)
-
Arkadaşlar kaliteli güzel görünümlü muşta arıyorum :| Nerde bulabilirim Ankara'da..?
-
ankarada maltepe pazarında roket atar bile bulursun :D
bu arada muşta ile bi kavga etmiştim. adamı dağıttım fakat elimin acısı bi kaç ya sürdü parmak kırılmadı ama kopsada kurtulsam diyodum... acemiye göre değil. benim yaptığım salaklığı yapıp kullanmayı bilmeden kavgaya girmeyin. keşke kullanmasaydımda dayak yeseydim dersiniz :D
-
konuya yorum yapmı$tım fakat eklemeden gecemicem. öle bendede olsun bulunsun diebileceiniz bi dalga deil. özellikle nerden bulabilirim dienler :) o üstünüzde bi yakalanırsanız sülalenizin bi ucundan girip dier ucundan cıkarlar organizede sölemedi demein :) he g*tüm yiyio dersen ta$ırsın :) ve de arkada$n dedigi gibi sallama rulz xD
-
f1kr3t bunu yazdı:
konuya yorum yapmı$tım fakat eklemeden gecemicem. öle bendede olsun bulunsun diebileceiniz bi dalga deil. özellikle nerden bulabilirim dienler :) o üstünüzde bi yakalanırsanız sülalenizin bi ucundan girip dier ucundan cıkarlar organizede sölemedi demein :) he g*tüm yiyio dersen ta$ırsın :) ve de arkada$n dedigi gibi sallama rulz xD
-----------------------------aynen fiko$cum
bazıları portatif arıor galiba :F yanında taşıcak :) taşıyamazsın :F ne olcagı hiç belli olmuor :F ben kavga edicegim zaman alıorm dolabımdan :) atıorm arka cebe :) kavga baslamadan geciriorm elime :F sonra adamın bacaklarına göğsün falan sert vurmuorm ölür falan die :F
mu$ta hala duruyor el yapımıdır... ben yaptım :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------aynen fiko$cum
bazıları portatif arıor galiba :F yanında taşıcak :) taşıyamazsın :F ne olcagı hiç belli olmuor :F ben kavga edicegim zaman alıorm dolabımdan :) atıorm arka cebe :) kavga baslamadan geciriorm elime :F sonra adamın bacaklarına göğsün falan sert vurmuorm ölür falan die :F
mu$ta hala duruyor el yapımıdır... ben yaptım :)
-----------------------------Bilioz snn muştanı aq :D eşşek kadar :D :P ama deli bişiy snnki :D bendede bu arkadaşın koyduğu fotodakilerin biraz daha düzgünü var :) gzl bişiy ama geçen polis yakalıyodu o zmndan beri tırs oldum taşımıore :D :P en güzeli naytımın dediği gibi butterfly :F nunchaku gibi sallayacaksın ne kavgaya ne bişeye gerek kalmıyo :D