Bu Alet Adı Nedir Bi İnsanda Denesem Nolur :S
-
şimdi bana görede ters gibi dövüşceksen delikanlıgibi elle vurucan ya dayak yicen ya yedircen ama karşımda 2 tane 2 side benden 3 buçuk yaş büyük olunca biraz bu alet gerekiyo :) bakalım sabah 12:buçuk sıralarında denicem heralde
-
Yasak heralde atildiysa suç islenmistir onunla . kizlarla konusurken arabin biri kosarak geldi "alin bunu" deyip atti yere kaçti arkadasin biri nerdeyse aliyordu tam adami kovaliyan polis hemen yanasti aldi kim atti bunu, nere gitti die sorusturmaya basladi ki biz de kimseyi görmedik fln derken olayi bitirdik.
-
Muşta. Sokak dövüşlerinin bir numaralı silahıdır. Taşınması yasaktır ama sen taşı lazım olur! Kullanılmaması da ahmaklıktır :)
-
Muşta iyidir hoştur ama vuranına bağlı kırıldıgında karsındakınden cok sana zararı var parmakların kemıge kadr yarılır.Ama hala izlerını gururla taşıorum ^^
-
şimdi bu muşta benim elimede zararmı vercek :(
-
bende vardi bundan ama ucu daha sivri olanlarinda ucunda sivri ok ucu gibi ekler vardi iste cezasini bilmiyorum
alacaksan ic ice giren joplardan al 2 tane var bende yayli ve demir olan karizmatik yada bezbol sopasi al kimse bise diyemez spor yapiyorum ayagina :D da polise yakalanma onla
-
Yumruk atma şeysi :)
-
muşta :P orjinal adıyla "knuckle duster"
hergün okula gidiorm nan ben bununla :D:D
gazi mahallesinde okul olursa böle olur :/
-
bi insanda denesen nolur? nasıl deneyeceğine bağlı kolye yapıp asarsan bişey olmaz.
street fighther yapacam adama süper çekecem diyorsan? süper çekiym derken dayak yeme de var :D onu adamın biyerine sokarlar. yani denek yapacağın adamı iyi seç.
-
dandikmiş lan bu bunların sustalılısı var sağa hamle yapınca açılıyo manyak bir şey kuzey ıraktan kaçak geliyor