Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin
-
Mukavim_ bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıKız bu gün okula gelmediği için konuşamadım ama facebook dan konuşuyoruz bu saatte:)
onun seninle konuşması sanki bir lütuf gibi söylüyorsun yapma abi bunu. bil ki ayni tavrı yüz yüze konuşurken de yapicaksin ve seni degersiz kılan da bu olacak.
şimdi soyle oluyor yüz yüze konuşmam zaten başlı başına bir fekaket bakalım ne olacak ama olabildiğince sakin davranırım -
GoZ temasini eksik etme kardesim :) aceleci de davranma. Normal bi arkadasin o senin şu asamada, unutma.
noname tarafından 24/Eki/12 02:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Noneyim bunu yazdı
GoZ temasini eksik etme kardesim :) aceleci de davranma. Normal bi arkadasin o senin şu asamada, unutma.
yakın bir arkadaş olsak ta yeter bana bu aralar sadece konuşabileyim yeter sanki ama -
Dersi siktiret karıya kıza takıl
-
asiminnesli bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
yakın bir arkadaş olsak ta yeter bana bu aralar sadece konuşabileyim yeter sanki amaPek saff pek mal abileri..
Sikicen o işi şekerrr..
Kızdan arkadaş olmaz. Olursa ilerde olmaz. İlerde olsa yürümez. Tek atış..
-
PathfindeR00 bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
yakın bir arkadaş olsak ta yeter bana bu aralar sadece konuşabileyim yeter sanki amaPek saff pek mal abileri..
Sikicen o işi şekerrr..
hahahahhahha :D:D
asım dinliyor musun öğütleri :D:D
-
PathfindeR00 bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
Noneyim bunu yazdı
yakın bir arkadaş olsak ta yeter bana bu aralar sadece konuşabileyim yeter sanki ama
Pek saff pek mal abileri..
Sikicen o işi şekerrr..
tek atış derken? -
Telefonnnn numarasini aldim :-)
-
asiminnesli bunu yazdıTelefonnnn numarasini aldim :-)
Hikayeyi baştan okudum geldim suan ki durum ne aranız nasıl ?
-
asiminnesli bunu yazdıTelefonnnn numarasini aldim :-)
gece gündüz mesaj atma da