Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin
-
Konusmadan 30-45 dakika once passiflora shot yap derim, ama etkilerini denemek icin bi gun onceden de bi shot yap
-
Noneyim bunu yazdı
Konusmadan 30-45 dakika once passiflora shot yap derim, ama etkilerini denemek icin bi gun onceden de bi shot yap
Onlar nedir
-
asiminnesli bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
Onlar nedir
Sakinleştirici etkisi olan bir tür şurup sanırım bir miktar da alkol içeriyor.
-
hocam cep ve faceden ebebiyat yapabiliyon ama yüz yüze gelince ve yalnız olunca sorun var dimi ?
öyleyse aynısı bende vardı çözdüm olayı :D git kızla konuş biraz utan ama birazda kızar (ben öyle oldum) oda diyecek çok tatlısın :D
denendi onaylandı.. doğal ol ama
-
Kasma, git sadece şunları söyle : " Senden hoşlanıyorum ve umarım bunu karşılıksız bırakmazsın! "
Budur! -
C_e_Z_a bunu yazdı
Kasma, git sadece şunları söyle : " Senden hoşlanıyorum ve umarım bunu karşılıksız bırakmazsın! "
Budur!
o sorunun cevabı kesinlikle hayır bana bir arkadaşını bile ayarlamaya çalıştı. Ayrıca eski sevgilisini hala unutamamış gibi ve arada sırada bana çıkma teklif edeceksen olmaz diyor bazen etme diyor falan yani kısacası önce kendine asıl etmem lazım ki biraz zor -
Asım 5 gündür yok kızın babası vurdu mu çocuğu noldu acab :P
-
Asım aşk acısı çekiyor, bu sene üni. sınavı yalan olur Asım
-
Cesnist bunu yazdıSyspioniC bunu yazdı(...)
bu arada güzel güzel mesajlaşıyon cepten/fbden ama kızın karşısına gidince kem küm edip heycan yapmazsın umarım.
Asıl sende neler var syspionic çocuğa akıl vermeyi biliyon :P
hoop bi dakka sataşma var :D kızın karşına geçip de kem küm etmiyoz biz hıammınaa... :D
ben arayış içindeyim hala :P
asım son durum nedir?
o kız sana yar olmayacak galiba ha ?
-