Bu Da Benim Hobim
-
Forumda sanırım önceden açılmış başka başlıklar da var bu yaratıklar ve sevenleriyle ilgili.
La olum gidin klasik gitar felan çalın hobi istiyorsanız, akdeniz akşamları söyleyin. Kız soruyor, nelerden hoşlanırsın. bilmemne bilmemnorum türü örümceklere ilgim var. Olur mu olmaz abi.
-
g.rosea, bi de b.albopilosum var baya büyüdü eşşek kadar oldu power feedingliyorum :)
-
Sopayla felan dürtüp öldürsemmi acaba.. Yahu acaip iğreniorum..
-
Lasiodora parahybana
bunun gözleri cok tatlı la .d
dipnot: derdin ne aga senın ?
-
3 metre otemde bile gormem altima zicmam icin yeterli olur herhal bunlardan bune hocam ya helal valla saglam mide var :D 3 gun yemek yiyemem bunlari gorsem istahim kapani :D
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------Sopayla felan dürtüp öldürsemmi acaba.. Yahu acaip iğreniorum..
-----------------------------Hoca o hayvan tamamen zararsiz birak gitsin oldurme. ;)
-
Hoca dikkat et de ıstırmasın senı :D
Tarıkatın basına bı örümcek adam lazım dı :D O da sen olma :D -
Bloom bunu yazdı:
-----------------------------Heima bunu yazdı:
-----------------------------Sopayla felan dürtüp öldürsemmi acaba.. Yahu acaip iğreniorum..
-----------------------------Hoca o hayvan tamamen zararsiz birak gitsin oldurme. ;)
-----------------------------Ozaman elektrik süpürgesi ile çekip elektrik süpürgesini komple atayım..
-
örümcek adam dışında selam vereceğim örümcek tanımıyorum :) :)
midem kalktı nan :D -
hocam bi de geni'nin su kabı bildiğimiz plastik su şişesinin kapağı mı? renkleri ne kadar güzel oturmuş eğer o kadarsa büyüklüğü satmayı düşünürsen haberim olsun :)