Bu Ülkede Türklerden Çok Araplar Seviliyor
-
Arkadaş ben bu işten utanç duyuyorum ya.
neymiş efendim israil filistin takası için Türk hava yolları uçağı kullanılıyor.
nedir bu arkadaşım ya ?
bu memleket ne biçim bi yer oldu 20 yaşındayım kendimi 60 yaşında hissediyorum dertten kederden.
İstanbul depremi olacak devlet binalara yalıtım derdinde daire başı 4-5 bin tl alma derdinde..
Terör var bu ülkede terörden daha çok elin arabına yardım ettik be sonrada birileri çıkıp TSK şu kadar harcama yaptı diyor ya.
şu ülkede biri çıkıpta ne oluyor demiyor ya ?
bu gün ingilterede orda burda ayaklanma oluyor sadece vatan millet sevgisi bizdemidir ya ?
benim devletim en iyisini bilir allah kelimesini söyleyen vatan kelimesini söyleyen iyi adamdır zihniyetinden ne zaman vazgeçicez ya ?
İstanbulda ulaşım sorunu var arkadaşım ya
Bu gün Avrupa yakasına geçim dedim 4:30 saatte üniversiteye vardım ya burdan afyona giderdim arkadaş ya.
Bitmek tükenmek bilmeyen bu ülkenin sorunu varken başımıza vazife olmayan işlere biz neden elimizi sokuyoruz ya ?
Banane elin arabından banane somalili adamdan ya !
Senin devletin çok düzgün refah seviyesi yüksekte bide yardımın kaldı ya.
Yapılan anketlere göre en kaygılı millet Türkiye çıkıyor ya.
Ne rahat var ne huzur ya.
Haber geliyor sigaraya içkiye zam.
Kimsede bir şey demiyor ya domalıyoruz sırasıyla çaktırıyoruz ya.
Devletin meselelerini görmekten dersime yoğunlaşamıyorum arkadaş ya.
-
iyisimi devrim yapalim..
-
Turkiye'deki tek azinlik Turklerdir.
-
Saydım tam 16 tane "ya" var.
Millet geçim derdine düşmüş zam falan.. Bunlarla ilgilenemiyor kimse. -
Haklısın.Al hacı peçete.
-
"Bu gün Avrupa yakasına geçim dedim 4:30 saatte üniversiteye vardım ya burdan afyona giderdim arkadaş ya." halen gülüyorum yarıldım abi ya :D
-
Türkiyede terör için müdahale yapılmadığını düşünüyorsan daha çok haber izle. Ne bileyim git kck haberlerini izle. Tabi eğer ulusal kanalda ve diğer gazete ve kanallarda pkkyı bitirme için görevlendirilen özel yetkili mahkemelerin kaldırılması gerektiği haberlerini okuyup izlemiyorsan...
-
doğru söze ne denir
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Saydım tam 16 tane "ya" var.
Millet geçim derdine düşmüş zam falan.. Bunlarla ilgilenemiyor kimse.
-----------------------------tebrikler
-
sevgili peygamberimizin dölleri onlar korumak din borcu.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiyede terör için müdahale yapılmadığını düşünüyorsan daha çok haber izle. Ne bileyim git kck haberlerini izle. Tabi eğer ulusal kanalda ve diğer gazete ve kanallarda pkkyı bitirme için görevlendirilen özel yetkili mahkemelerin kaldırılması gerektiği haberlerini okuyup izlemiyorsan...
-----------------------------Abi ben onu bunu anlamam bitirilebildimi hayır neden çünkü istenmiyor. bunları diyen herkes Afganistan örneğini veriyor.
1-Afganistandaki örgüt burdaki örgütün 1000 katı zenginlikte.
2-Afganistan yüzey yapısı bizim doğudan 1000 kat daha beter.
3-Afganistandaki örgüt tüm ülke tarafından destekleniyor.
4-Adamları gördüysen her birinin elinde 2 tane roketatar var sen hesap et paralarını.
5-Adamların gerek yurtiçinde gerek yurtdışında bağlantıları burdaki örgütten 1000 kat daha fazla.
Biz hala yerleri belli olan sözüm ona 7/24 bbg evi gibi izlenen adamları haberlerde hep sıkıştırıyoruz.
Ama bu adamlar sanki uzay teknolojisiyle kuşanmış bir şekilde pusudan ottan boktan kaçıyor.
Yok arkadaşım ya ne terörü biter ne ekonomik sorunu ne ulaşım ne eğitim..
hepsi fasa fiso..