folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Ülkede Türklerden Çok Araplar Seviliyor

Bu Ülkede Türklerden Çok Araplar Seviliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:
    -----------------------------

iyisimi devrim yapalim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

hiç birini sevmiyorum amk ... çektikleri de müstehak amk

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Reberals bunu yazdı:

mehmetcan bunu yazdı:

iyisimi devrim yapalim..

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

GoldenBoy bunu yazdı:

sırf siz daha rahat  ( " güzel , mutlu , ucuz , kaliteli , zengin , dert tasa olmyan " ) bir yaşam sürelimdiye Çevrenizde işgence edilerek oldurulen kardeşlerimizin. Tecavuze uğrayan bacılarımızı gözünüzün ununde yok olmasına musade ediyosunuz. onu geçtim. Başınızı kaldırında bu durumda olduğumuza şükredin öleceğiz sonucta bu dünyada yok olocaksın gideceksin burası sınırsız free'değil kendinize gelin. Yarın Elin israili jopu göte dayadığında yardım edin diye bağırırsınız. tabi şimdilik ohhh kebab çıkarın keyfini hala memnun değilsinz daha cok istiyosunuz. böyle kıt düşünen nekdar çok insan varmış be.

( not: biride kalkıp bana hükemeti tayyibi savunuyon demesin profilde boru gibi milli görüş yazıyor bilmeyen baksn. )

Kafan mı iyi? Bob eşbaşkanı kim? Coniye kerane açmaya çalışan kim? Irağı afganistanı vuran uçaklar hala kimin izniyle incirlikten kalkıyor? 

Din kisvesini kullanıp Siyaset ile dini yek edenler yüzünden böyleyiz DİN ALLAH PEYGAMBER deyipte şeytanın kulluğuna soyunanlar yüzünden böyleyiz!

Aynı sloganlarla gelip farklı olduğunu savunan din bezirganlarının topu şeytanın şatarabanlığını yapıyor! Sakın bana mili görüş neco ayakları yapma! Söylemeyeyim diyorum ama ölü adamın arkasından küfrettireceksiniz illa! 

Senin peygamber gibi iman ettiğin neco kayıp tirilyonların hesabını verebildimi? Zamanın almanyasında fransasında... dine bir umut sarılmış zavallı gurbetççilerinmizin KATİRİLYONLARININ hesabını verebildi mi? Boşver sende haklısın cahil olana ciğerindeki yara değil ağasının çıbanı büyük gelirmiş....

Siyasi ve ekonomik konularda yazmayacaktım ancak zıvanadan çıkardınız insanı, gözlerinizi çaputlarla kapatıp vatanımızı uçurumlara atıyorsunuz, Sizin gibi cahillerle bilmeden ülkesini harcayanlarla aynı havayı teneffüz etmek zor geliyor!!! kimi bebeler "devrim yapalım" derken o çok sevdikleri kontrgerillanın nerede olduğunu sorgulamamasını bir kenera bırakıyorum, bazı koyun dedeleri firavun boku yemiş tavuk gibi hala boş yumurtluyor.... 

E be salak e gerizekalı! Sormazlarmı adama günde onlarca kınalı kuzun pis oyunlarla, put tanrılarına kurban verilirken kimi neyi neden savunuyorsun?

Sormazlar mı adama İsrailin tek bir vatandaşı BİNden fazla düşmana(!) denk düşerken senin biricik yavruları, ağabeyin, kardeşin, baban.... bu kadar DEĞERSİZLEŞTİ?

YOKSA BUNU GÖREMEYECEK KADAR SEN Mİ KÖRLEŞTİN?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

@DiKeyEy haklısın asgari ücretle geçinmeye calışan insanların hepsi tembel...

@Otistiq sen kurtuluş savaşını verirken hangisi yanındaydı? sen kendi ülkendeki aç insana yardım etmeyip süründürüken elin adamına yardım ayağına koşuyorsan bu iş doğru değildir! sen hayatında hiç 1.5 milyon dolarlık camiiye ayak bastın mı? tayyip babamız saolsun kosovalılar basacak yakında ;) gerçi senin şu "Bırak insanlar yardım etsin o kadar devlet adamı neyin ne olacağını senden benden de iyi biliyorlardır." sözünden de anlaşıldığı üzere devlet senin yerine düşünüyor sen kendini boşa yorma...

@GoldenBoy kim rahat yaşıyo da daha rahat bir yaşam sürmek istiyor? adam 650 milyon maaşla üniversitede cocuk okutmaya calışıyor açlık sınırının 900 lira civarında gezdiği bir ülkede adama 400-500 lira maaş verip rahat yaşamaktan bahsediyorsun :| ırak işgal edilirken afganistan işgal edilirken hava üslerini kullandıran sen değilmiydin yeni mi geldi aklına işgenceye uğrayan kardeşlerin tecavüze uğrayan bacıların?

not: her profilinde milli görüş yazan vatan millet düşünüyo olsaydı bu halde olmazdık ;)

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

yazını okumadım hocam kusura bakma da

bu ülkede bir tek türkler sevilmiyor önce bunu bi anlayalım sonra diğer milletlere bakarız :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:

Millet geçim derdine düşmüş zam falan.. Bunlarla ilgilenemiyor kimse. 

zaten meseede bu hocam..

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

sevgili peygamberimizin dölleri onlar korumak din borcu.

sabah sabah  hiç  gülecem  yokdu :D :D :D :D :D

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MezrealiM
    MezrealiM's avatar
    Erkek

hacılar dar bir gözlükle dünyaya bakmaktan artık vazgeçin unutmayalımki ben hayatta kalmak için sana sizlere muhtacım sen yada sizler olmasanız ben olamam bu ülkede sadece türk veya kürt yok arapta var cerkezde var lazda var ahbazda var pomakta var karapapakta var yörükte var sen türklük üzerine bir dünya kurmussun peki soruyorum sen ne kadar türk ülkesi tanıyor ve biliyorsun senin türklüğün kalbine degil diline vurmus kalbinle türk ol vazgec dilinle türk olmaktan 

Zikir_Fikir_Şükür
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

yapacak birşey yok, aziz nesin'in bi lafı vadı hani..

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
Toplam Hit: 4591 Toplam Mesaj: 45