folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bugün 17 Ağustos

Bugün 17 Ağustos

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    17 Ağustos 1999 saat 03:02 İzmit, Gölcük, Yalova

birşeyler ima ediyor mu?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    Allah tekrarını göstermesin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhanakman
    serhanakman's avatar
    Erkek

kaybettiklerimizi rahmetle anıyoruz

hiçbir yüz güzel değil,senin yüzünden!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

tam ben açıcaktım konuyu acaba açan armıki die baktım yoktu son kez sayfayı yenilediğimde demekki unutmayan birilerininde olduğunu görmüş oldum. ölenleri saygıyla anıyoruz allah rahmet eyleye.

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

blackhammer bunu yazdı:
    -----------------------------
    17 Ağustos 1999 saat 03:02 İzmit, Gölcük, Yalova

birşeyler ima ediyor mu?

Değirmenderede ki oturduğum evin yan sokağından geçen fay hattını ima ediyor... ürkütücü birşey..

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

abi ne kadar aciz insanlarız  ben  bu büyük ve acı dolu günü unutmusum demekki hic ders alamamısız  bu afetlerden utanıyorum kendimden :S:S:S

allah o günleri tekrar yasatmasın

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    marmara denizinden dehşet derecede metan gazı çıkıyomuş çok büyük bi deprem kapıda ve amk yöneticileri hiç bu konu hakkında bişeyler yapmıyo :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

pit10din bunu yazdı:
    marmara denizinden dehşet derecede metan gazı çıkıyomuş çok büyük bi deprem kapıda ve amk yöneticileri hiç bu konu hakkında bişeyler yapmıyo :|

cumhur başkanı seçmeleri lzm. tek derdimiz bu. eşi kapalıymış bide bunu sorun etmemiz lazım... senin dediklerin ne ki ?

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

sabah sitenin arkasındaki, ve spor tesisini ortadan ikiye bölen fay hattı o zaman 10 yaşında olan beni yutacak büyüklükteydi babam tutmasa çıkamazdım.sabah erken saatte çalışanların uyanması için çalan saat alarmları ama işine gidemeyen insanlar.her artçıda yıkılan vitrinler kırılan eşyaların sesleri vs vs kötüydü 17 ağustos

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    hayatımda ilk defa uçurtmayla takılcaktım :S O günün sabahında uçurtmamla dı$arı çıkıcaktım :S uçurtmam yataamın ucundaydı :S Yattık o gece ve bi daha uçurtmaya dokunmadım bile akm :|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

pit10din bunu yazdı:

cumhur başkanı seçmeleri lzm. tek derdimiz bu. eşi kapalıymış bide bunu sorun etmemiz lazım... senin dediklerin ne ki ?

tabi canım katılıyorum birader...Hayrunisa Gül'ün başı daha önemli şu an için milyonalrca insandan... adamlar zati sallamıyo memleketi... altı üstü İstanbul yıkılır 3-5 milyon insan ölür,memleketin ekonomisi çöker... 2 gün yas tutulur.. 3.gün İstanbulda ölen kişi sayısı sadece 100bin diye bir haber çıkar..bi sonraki haberde ise ekonomi uçuyor,borsa tavan yaptı vs... tmam işte hem ölen 3-5 milyon insan hem çöken ekonomi bölece örtbas edilir.. kalan sağlar bizimdir...

8 sene birader koca 8 sene.. çok ii hatırlıyorum 99 yılında mimarlar birleşip proje hazırlayacak,uzmanlar tespit yapacak,şöle olacak böle olacak,istanbul baştan yapılacak,tahmini çalışma 5-10 yıl sürecek vs vs birsürü ört bas edici haber... ee noldu bi b*k yapıldı mı? koca bir şehri tabiki yeniden inşa edemezsiniz ama hiç değilse bir kısmını kurtarabilirdiniz...her hükümet AB sevdalısı olacağına birazda bunlara baksaydı belki bir kaç milyon insanımızı kurtarırdık.. ama nerdeee.. geçen Gölcük'e gittim ziyarete tanışları... hasarlı binalar boyanmış al sana yeni bina... yıkılan binaların yerine bina yapmak yasaktı diye biliyorum doğrumu bilmem ama site gördüm resmen eskiden enkazın bulunduğu yerde.. Ne İstanbul ne Türkiye olası bir İstanbul depremini kaldıramaz...

.
Toplam Hit: 2034 Toplam Mesaj: 17