Bugün İlk Malzeme Satışımı Yaptım.
-
Merhabalar,
Finans,banka işlemleriyle uğraşıyorum şirkette, parayı yönlendirmeye çalışıyorum diyelim.
Bugün bi müşteri aradı malzeme almak istediğini söyledi, ortalamanın üstünde bi fiyat verdim,
müşteri çek ile çalışmak istediğini söyledi tanımadığım için kontrol ettirmem lazım dedim
Çeki kontrol ettirdim temiz çıktı ve bugün ilk satışımı yaptım, 14.850 TL tutarında, rakam çok küçük olduğu için
işyerindekiler siklemedi, sizede hep acım var derdim var gibi söylemlerde bulundugumdan, bu sefer sevincimi paylaşayım dedim :D
teşekkürler. -
oooo karşim:D
-
bildiğimiz 14 tl mi bu :D hayırlısı hocam helal olsun ilk paranı bir kısmını sakla dursun bence :)
hocam ne satıyorsun bu kadara -
zone bunu yazdı
bildiğimiz 14 tl mi bu :D hayırlısı hocam helal olsun ilk paranı bir kısmını sakla dursun bence :)
hocam ne satıyorsun bu kadarak
-
Hayırlısı olsun hacı Allah devamınıda getirsin inşallah :) bide tatlısını ısmarlıyaydın foruma eyiydi :D :D :D
-
zone bunu yazdı
hocam ne satıyorsun bu kadara14.850 eski parayla 14 milyar, dekoratif panel çit.
-
Smirnoff bunu yazdızone bunu yazdı
hocam ne satıyorsun bu kadara14.850 eski parayla 14 milyar, dekoratif panel çit.
oha lan :o az mı o para tiklemeişler bende sandıydım bildiğimiz 14 tl :( hocam valla süpersin iyisin hoşsun gözüm parladı şerefsizim ..
hayırlısı tekrar helal hoş olsun hocam Allah arttırsın ne diyelim güzel haber yani.. ayı bu şekilde ise 2. satışta yatırım yapılabilir gayri menküle falan -
zone bunu yazdıSmirnoff bunu yazdızone bunu yazdı
oha lan :o az mı o para tiklemeişler bende sandıydım bildiğimiz 14 tl :( hocam valla süpersin iyisin hoşsun gözüm parladı şerefsizim ..
hayırlısı tekrar helal hoş olsun hocam Allah arttırsın ne diyelim güzel haber yani.. ayı bu şekilde ise 2. satışta yatırım yapılabilir gayri menküle falanHocam eyvallah sağolasın, ama şöyle bi durum var küçük bir rakam bu , güzel satış çünkü çekin vade kısa ve sağlam bi çek o yüzden iyi,
Yoksa siklemediler şirkette ben bunu sattım diyince, zaten beklenti yüksek kimsenin gözüne girememe gibi bi durum var ama ben sevindim açıkçası. -
hayırlı satışlar o zaman ...
-
Smirnoff bunu yazdı
zaten beklenti yüksek kimsenin gözüne girememe gibi bi durum var ama ben sevindim açıkçası.
hocam tabi biz öğrenciyiz bana fazla geliyor şuan :) aylık kaç satış yapabilirsin bunu da bilmek lazım şimdi değerlendirmek için
zone tarafından 06/May/13 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Bugün temiz çıkar vade günü gelince ne olacak acaba : )