Bugün İlk Malzeme Satışımı Yaptım.
-
trabs0n bunu yazdı
Bugün temiz çıkar vade günü gelince ne olacak acaba : )
2010 yılından beri çek kullanıyor, 2012 yılında 94 yaprak çek yazıp 1.400.000 ödeme yapmış ertelenen dahi yok gününde ödemiş.
Ayrıca son 3 sene içinde sicil gazetesinden kontrolü yapıldıgında şirketin el değiştirmediği, kurulduğu tarihten beri aynı kişiler tarafından
yönetilidiğini öğrendim. Yeterlimi ? :) -
Smirnoff bunu yazdıtrabs0n bunu yazdı
Bugün temiz çıkar vade günü gelince ne olacak acaba : )
2010 yılından beri çek kullanıyor, 2012 yılında 94 yaprak çek yazıp 1.400.000 ödeme yapmış ertelenen dahi yok gününde ödemiş.
Ayrıca son 3 sene içinde sicil gazetesinden kontrolü yapıldıgında şirketin el değiştirmediği, kurulduğu tarihten beri aynı kişiler tarafından
yönetilidiğini öğrendim. Yeterlimi ? :)hocam şirketteki herkesin GBT sinide sorgulasaydın bu yamuk çıkmasın sonra? :D
-
Smirnoff bunu yazdı
Merhabalar,
Finans,banka işlemleriyle uğraşıyorum şirkette, parayı yönlendirmeye çalışıyorum diyelim.
Bugün bi müşteri aradı malzeme almak istediğini söyledi, ortalamanın üstünde bi fiyat verdim,
müşteri çek ile çalışmak istediğini söyledi tanımadığım için kontrol ettirmem lazım dedim
Çeki kontrol ettirdim temiz çıktı ve bugün ilk satışımı yaptım, 14.850 TL tutarında, rakam çok küçük olduğu için
işyerindekiler siklemedi, sizede hep acım var derdim var gibi söylemlerde bulundugumdan, bu sefer sevincimi paylaşayım dedim :D
teşekkürler.dayı oğlu neredesin yav görüşemiyoruz, benimde nakit sıkıntım vardı :D
Hayırlı olsun, devamı da gelir umarım...
-
Smirnoff bunu yazdızone bunu yazdı
bildiğimiz 14 tl mi bu :D hayırlısı hocam helal olsun ilk paranı bir kısmını sakla dursun bence :)
hocam ne satıyorsun bu kadara
14.850 eski parayla 14 milyar, dekoratif panel çit.
Bahçe çitinemi o parayı verdi? Nasıl birşeyki? Altın kaplama mı çitleriniz? -
Siftahı yapmışsın, bereketini gör inş.
-
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Altin kaplamami diyenler olmus bu tamamen metrajla alakaki
Adam 500 mt malzeme aldi.
-
tebrik ediyorum şeytanın bacağını kırmışsın ,) yarın bigün en büyük satışı yapıp gene yayınla, bekleriz ,)
-
Hayırlı uğurlu olsun. Ne kadar zamandır aynı iştesin de ilk satışını yaptın merak ettim hocam ve tam olarak neyle uğraştığını kavrayamadım :D
-
kardeşim hayırlı olsun, ne zaman ıslatıyoruz :D
-
Ayazz bunu yazdı
Hayırlı uğurlu olsun. Ne kadar zamandır aynı iştesin de ilk satışını yaptın merak ettim hocam ve tam olarak neyle uğraştığını kavrayamadım :D
Hazirandan beri burdayim bizim aile sirketimiz, ben satis pazarlamaya
Bakmiyorum, satis yaptim simdiye kadar ama cok kucuk
Rakamlardi, bugunku gercek bi satis oldu.
Edit : dekoratif panel cit uretim ve montaji yapiyoruz,
Ayni zamanda proje bazli olarak hizli trenin korkuluklarini,
Duzce de tokinin cevre duzenlemesini, samsun da baraj
Etrafinin citle cevirme islerini yapiyoruz.
Smirnoff tarafından 06/May/13 21:04 tarihinde düzenlenmiştir