folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bugün İlk Malzeme Satışımı Yaptım.

Bugün İlk Malzeme Satışımı Yaptım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

hocam malzeme felan nedir ? çeki kontrol ettirme felan . 14 bin nasıl oluyor .  benimde bu işlere merakım var . geçen sene forex hesabı açıp denemiştim . 

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

hocam malzeme felan nedir ? çeki kontrol ettirme felan . 14 bin nasıl oluyor .  benimde bu işlere merakım var . geçen sene forex hesabı açıp denemiştim . 

Adapazarinda dekoratif panel cit uretiyoruz bugun bi satis

Gerceklestirdim, ceki calistiginiz herhangi bi bankanin personeline merkez bankasinin verilerinden kontrol ettirebilirsiniz 

Birde ticaret sicil gazetesinden sirkette ne olup bittigine bakabilirsiniz kendinizi guvene almak icin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı
    my4 bunu yazdı

Gerceklestirdim, ceki calistiginiz herhangi bi bankanin personeline merkez bankasinin verilerinden kontrol ettirebilirsiniz 

Birde ticaret sicil gazetesinden sirkette ne olup bittigine bakabilirsiniz kendinizi guvene almak icin.

hmm anladım hocam . pekiyi bu satışı yapınca . böyle wall street filmlerinde felan görüyoruz . ikramiye felan geliyor mu . müşteri sizi arıyor .çeki kontrol ettirmek için . sizde kontrol ediyonuz felan . bu arada hayırlı işler hocam :D . iyi satış :D .

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı
    my4 bunu yazdı

hmm anladım hocam . pekiyi bu satışı yapınca . böyle wall street filmlerinde felan görüyoruz . ikramiye felan geliyor mu . müşteri sizi arıyor .çeki kontrol ettirmek için . sizde kontrol ediyonuz felan . bu arada hayırlı işler hocam :D . iyi satış :D .

Hocam fazla film izleme oyle ikramiye falan yok :)

Musteri kontrol icin aramiyor hocam,

Cek ile alicam malzemeyi diyor sende fotokopisini

Istiyosun sonra kontrol ettiriyosub istw patlamasin diye.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun smirnoff hocam. devamıda gelsin inş.

mekan adres web adresi var mıdır? şaka maka 3-5 metre bende alabilirim. hatta apartman yöneticisi ile konuşup apartmanın çevresaine de yaptırabiliriz.

bi iletişm verirmisin?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı
    my4 bunu yazdı

Hocam otomasyon işi lazım olursa destek oluruz,

Özellikle kaynak kısmında tecrübeliyiz.

Ben de buradan siftah yaparım belki :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

İnş 1 in 5 olur kardeşim 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

"ortalamanın üstünde bi fiyat verdim,"  şunu  dediğin halde adam niye senle çalişmak istedi merak ettim  çok mi iyi yapiyorsun işin acaba ?

hayirli olsun tabi bide :)

antivirus tarafından 07/May/13 00:00 tarihinde düzenlenmiştir

Nev-i Şahsına Münhasır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

@kaanstatin Hocam otomasyonla alakalı çalışmalarımız var yine de birşey olursa aklımdasın.

İyi dileklerinizden ötürü teşekkür ediyorum bütün müridlere.

@antivirus Hacım TR'de 3-4 tane büyük firma var biriside biziz, malzeme kaliteli, deniz kenarı olmadığı sürece ömür boyu paslanmama garantili.

Piyasanın altına fiyat verebiliyoruz üretici oldugumuz icin, ben yüksek verdim ama demek ki diğer firmalar bendende yüksek vermiş.

Zaten müşteriyle konuşurken anlıyorsun ortalamanın üstünde fiyat verdiğin halde adam pazarlıksız direk onaylıyorsa, ya çeki patlatacak ,

ya da başka birşey olacak illa bi sıkıntı var yani, araştırmamı yaptım inşallah sıkıntı olmaz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Merhabalar,

Finans,banka işlemleriyle uğraşıyorum şirkette, parayı yönlendirmeye çalışıyorum diyelim.

finans, banka, çek kelimelerini görünce tefeciliğe mi başladın diyecektim meğer dekoratif çit satıyormuşsun :)

oliWeR tarafından 07/May/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 4482 Toplam Mesaj: 44