folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bugüne Kadar Çektiğiniz En Büyük Acı Ya Da Ölüme Yaklaştınız Mı ?



Bugüne Kadar Çektiğiniz En Büyük Acı Ya Da Ölüme Yaklaştınız Mı ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek
    scuderia bunu yazdı

    dübürümde iltihap oldu geçen doktor onu belirlemek için sıktığında başka bi boyuta gittim geldim... :)

    Geçmiş olsun hocam

    Koptum amk :D

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    eskiden çok yakın bi arakadaşımla para meslesi yüzünden birbirimizi öldürücek duruma gelmiştik gecenin bi vakti hesaplaşma umuduyla yanına gittim o üvey kardeşini yanına alıp parkın ortasında jiletle boğazımı kesmeye kalkışdı mücedeleyle zor kurtuldum.. daha sonrası malum yüzünü bile görmek istemedim paramıda kendisinide öbür dünyaya bilet olarak bıraktım.. şimdi göresem naparım hala bilmiyorum..


    Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

    eskiden çok yakın bi arakadaşımla para meslesi yüzünden birbirimizi öldürücek duruma gelmiştik gecenin bi vakti hesaplaşma umuduyla yanına gittim o üvey kardeşini yanına alıp parkın ortasında jiletle boğazımı kesmeye kalkışdı mücedeleyle zor kurtuldum.. daha sonrası malum yüzünü bile görmek istemedim paramıda kendisinide öbür dünyaya bilet olarak bıraktım.. şimdi göresem naparım hala bilmiyorum..

    Bu tarz bir durumda hep insanın başka boyuta gideceğini düşünürüm. Yani normal şekilde düşünemez herhalde, norma şekilde davranamaz

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2010
    Erkek

    ortaokuldaydım arkdaşla dışardayken telefon geldi arkadaşa bizi çağırıyolar neyse aceleyle gittik bi kaç yakın komşu bize gelmiş içeri girdiğimde annem ağlıyodu noldugunu anlamadım sordugumda babaannemin hastalandıgın söylediler o sıalar bel problemi vardı . Neyse anlam vermedim atladık taksiye amcalara gittik ama annem yolda hala aglıyo . içeri girdiğimde bayağı kalabalık oldugunu gördüm beni direk arka odaya aldılar ama geçerken kafamı çevirdim yerde kefene sarılı yatan birini gördüğümde yıkıldığım andı babaanemi kaybettik diye bi anla kendimden geçmiş ağlıyodum arka odaya aldılar beni ama herkes bitmiş halde ne kadar geçti bilmiyorum ama benim sürekli sayıkladıgımı duyan akraba babaannemi değil büyükbabamı kaybettiğimizi söylediğinde o an bütün dünyam yok olmuştu az önceki acı hiç bişeydi en son bağırdıgımı hatırlıyorum kendime geldiğimde kafamın üzerinde insanlar vardı beni ayıltıyolardı . Daha önce böyle bi acı yaşamamıştım hayatımda en çok sevdiğiç insanı kaybetmiştim. Üstelik aynı gün bizden giderken eşyalarını taşımamı söylediler ben yapmamıştım onun vicdan azabı beni öldürüyordu kendimi hiç affetmiyordum acım dahada katlanıyodu . o güne kadar yalnızca arkadaşının ölüm haberini alınca gözleri yaşlı gördüğüm babam iki gözü iki çeşme ağlıyodu. O gün hayatımın yıkım günüydü daha büyüğünü yaşamadım umarımda yaşamam. ilk defa bi yakınımı kaybetmiştim o gün. Üstelik hayatta en sevdiğim kişi. Kucağına yatıp başımı sırtımı okşamasını özledim. Bazen rüyamda görürüm koşarak gider sarılır ağlarım uyandığımda yaştıgım sırılsıklam bulurum hep.

     


    adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ekim/2012
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

    robinson sende babasın ve bilirsinki en ızdırap verecek en can yakacak acı evlat acısıdır
    kardeşimin oğlu 3 yaşında kanserden vefat ettiğinde o çöküşünü hiç bir şekilde anlatamam

    bundan daha büyük acı düşünemiyorum, yaralanma, düşme vs. bu acının yanında vız gelir tırıs gider. 


    Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ağustos/2012
    Erkek

    manevi olarak; ablam beyin kanaması geçirdiğinde doktorlar umut yok beklemeyin dediler. 9 gün yoğun bakımdan sonra mucize eseri kurtulduğunda ne hissedeceğimizi şaşırmıştık. bir de benim kız gecenin bi saati felaket bi ateşle uyanıp sayıklamaya, bişeyler söyleyip anlamsız anlamsız gülmeye başladığında yaşadığım korku ve üzüntüyü anlatamam.aradan yıllar geçti, halen geceleri ateşine bakar dururum.

    büyük fiziksel acı yaşamadım, yorum da yapamam ama şunu tahmin edebilirim. manevi acı yaşamaktansa, fiziksel acı yaşamak daha iyidir..


    H̶u̶z̶u̶r̶ Para islamda. Paradan 1 sıfır daha attım. Dolar artık 35 değil, 3,5 lira desin, bu halkın %60'ı bayram etmezse ben de sokaklarda ben eşeğim diye bağırarak koşturucam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    bende karşıdan karşıya giderken araba bana çarpmıştı fakat bana bi şey olmadı şans eseri arabanın farları kırılmıştı benim değilde o adamın acısı paha biçilmez :D

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2011
    Erkek

    sigara içmediğim halde j.aa...m..ka içimiştim  3 duman aldım 4 saat kalp sancısı çektim 3 kere kriz girdi kendimi salsam gidicem öteki tarafa hemen telefon açıp arkadaşa beni konuşturmasını söyleyip kafamı başka yerlere çektim.saat 8 den 12 ye kadar kolumu yukarda tuttum ara ara indirdima kolumu salınca kriz giriyordu çok fenaydı aga : )


    küfrederiz villalara kulübeden
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mart/2009
    Erkek

    Yıl 1998 kömür sobası zehirlenmesi.

    Yıl 2010, 100km hızla giderken arabanın kontrolünü kaybedip bariyerlere patlamak.

    Yıl 2012, araçla yanlarken çukuru farkedemeyip kontrolü kaybetmek ve yine direğe patlamak.

    Yıl 2012, bir makinenin programını yazarken yanlışlıkla start verip makinenin kolu gözümün 10 cm yukarsına girmesi. Yaklaşık 4 ay geçti kafamın sol tarafında bazı yerleri hala hissetmiyorum :p

    Branxian tarafından 16/Oca/13 20:52 tarihinde düzenlenmiştir

    Kurtla sevişen mazoşist koyun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek

    Evime giden yolda yüksek eğimli bi rampa var onu inerken hava kış buz tutmuş yol, eve 5 mt kala döneceğim düz yola, tam elhamdülillah vardık eve demeye gelmeden araba başladı kızaklamaya

    bayır aşağıya o biçim iniyorum kısa süreli şoku atlatana kadar rahat 70 80 e çıkmıştır araba, yokuşun sonunda da bölünmüş yol var rampayı dik kesen ortası da beton bloklarla ayrılmış yolun.

    virajı döndükten sonra araziye uçacaz dedim kanka tak kemerini bağla çabuk dedim, ben de kemeri çekiyorum çekiyorum gelmiyor nasıl gelsin ayağım frene yapışmış. Neyse virajı dönersin de ne görürsün ?

    7 yaşındaki torundan, 77 yaşındaki dedesine kadar baba oğul çoluk çocuk kedi köpek hepisi dökülmüş mahallece kayak yapıyorlar.

    o fotoğrafı ve sırtımın kasıldığını hiç unutmam.

    Selektör ve korna çakıyorum gördüğüm gibi, diğer taraftan da mahkemede toplu katliama dair nasıl savunma yapacağımı tasarlıyorum hemen.

    arazinin önünü komple kapatmış insancıklar giremedim oraya hemen sonra bir kamyona çarptım yanlamasına ve savrularak durabildim . arabadan indiğimde kamyon hala aşağıya doğru sürükleniyordu.

    Sonra sordum, "ezilen var mı?"

    dediler ki "ezilen yok."

    elhamdülillah.


    yıkılma sakın !
Toplam Hit: 6394 Toplam Mesaj: 68