Bunlar Hangi Tarikattan
-
-
http://www.facebook.com/EqLnCE?ref=ts#!/video/video.php?v=123705414309321
bu en babası bence açmıştım konusunu bi ara yine.. -
Ben hoş bulmuyorum böyle şeyleri... zira bu insanlar din adı altında kandırılıyor ve kendilerinden geçiyorlar beyinleri yıkanıyor yegane sebebi ise bu insanların caheletinden kaynaklanıyor... zira bu nedenle Islam'dan önce arabistanda yaşanan olayları cahiliye devri olarak adlandırıyorlar...
Evet Allah'ı zikretmek güzel birşey ve dinimizde var ancak bu şekilde değil... Bu insanlar dini kendi yararlarına kullanarak çıkar sağlamak isteyen bir takım insanlar tarafından kullanılıyorlar...
bir takım insanların da bunları bu şekilde müziklerle kendilerince dramatize etmesi ve ülkem insanının cehaletini ortaya dökmesi bence olayı komik yapmaktan ziyade daha da dramatize ediyor...
Bunlarla dalga geçmek yerine bence üzülmeliyiz...
Gerçi biz toplum olarak alışkınız ağlayacak halimize gülmeye ...
-
Zikrin efdali sessiz ve içten olanıdır diye biliyorum. Diğer türlü riya karışabiliyor. Yadırgayıp yadırgamama konusuna gelince insanlar gay barlarda lezbiyen barlarda plajlarda istiklalde her haltı karıştırıken onları hoş gorup bunlara kafayı takmak bir müslümana yakışmaz.
-
fena kafa yapıyor kendinden geçiriyor insanı zikir çekmek :)
-
bizim tarikatta buluşup böle bir zikir yapsak mı acaba... şeyhimiz böle şeylere izin veriyor mu...
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
bizim tarikatta buluşup böle bir zikir yapsak mı acaba... şeyhimiz böle şeylere izin veriyor mu...
-----------------------------şeyhden cevap bekliyoruz :D
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------şeyhden cevap bekliyoruz :D
-----------------------------zaaaaa bizim ilahiler boca cunior marsıyla olur kesin ::D :D :D hobaaa
-
bunlar türkiyeden olduğuna emin misiniz ? endonezya filan olmasın ?
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------sırf bunu yapmak için insanın tarikata katılası geliyor
-
çok eğlenceli yau buluşup yapmak lazım harbiden :D:D