Burger King Resmi Twitter Hesabı Hacklendi
-
way anasını sayın seyirciler .)
-
burgerking daha cazip geliyor bana lezzet bakımından sunum fiyat vs vs
-
oldwolf bunu yazdı
McDonalds'a lezzetsiz diyebilmek için sağlık problemi falan yaşıyo olmak lazım, bi McRoyal olsa da yesem...
Beter olsunlar. O yavşak BurgerKing(Beytepe'deki) yaklaşık 1 yıl kadar önce kapanış saatinden önce kasada arıza var işlem yapamıyoruz diye saçma bi sebepten ötürü ben dahil birkaç kişiyi geri çevirip kampüste o saatte tek açık yer olmasından mütevellit bizi aç bıraktığından beridir gitmiyorum gitmicem de. Hayır kasa mı pişiriyo mk hamburgerini? Fişini sonra kes nasıl bi işletme mantığıdır anlamadım.
*Aklıma geldi bak, bi keresinde de cipsten çıkan indirim kuponunun dışındaki şeffaf naylonu açtım diye almamaya çalıştılardı ODTÜ'deki şubede, yağlı yağlı cebime atacaktım di mi o kuponu... Sonra şefi çağırdım da okuttum. Sanki işim gücüm yok matbaada indirim kuponlarından bastırıyom, hayır o kadar kasıp bastırmsam dışına naylon mu yapamicam :D Gereksiz hareketler.
evet sosları sos olmayan hamburgerleri iğrenç patatesleri kazık gibi mc'i beğenmeyen sağlıksız psikopat insan kardeşim haklısın.
-
Mc donalds burger ne la olucak kuşbaşılı pide veya lahmacun yanına ayran yeşillik bide acılı ezme varsa peh..
-
beter olsun ibneler. Şunların et ve patateslerini bi ben sevemedim mk . Patatesler tatsız tutzsuz etler saatler önce pişip kabinlerde bekletiliyo hazırlanış berbat temzilik berbat vs vs vs .
-
burgerking lezzetli ve ucuz ama
burgerking mcdonalds ı taklit ediyor
taklit edersen böyle sikerler işte
ayrıca mcdonalds ta bi cheeseburger yiyinde kendinize gelin amk... -
Saç Kavurmayı tek geçerim. Urfa sofrası... Sokaam king e, donald ducka, dominosa..
Eve serviste dominosu tek geçerim. Sokaam urfaya, kinge, donald ducka :P
-
adımı anmış birisi.
-
bu mc'in patateslerini yiyebilen var mı beyler? bildigin tarladan koparıp koyuyolar pakete sadece bana mı denk geliyor anlamadım. yeşil yeşil normal dilim patates gördüm mcchicken menüsünde.
-
Naacal bunu yazdı
bu mc'in patateslerini yiyebilen var mı beyler? bildigin tarladan koparıp koyuyolar pakete sadece bana mı denk geliyor anlamadım. yeşil yeşil normal dilim patates gördüm mcchicken menüsünde.
utanmasalar bütün koyucak pezevenkler hamburgerleri desen leş o ne kokudur be arkadaş.alıcaksın steakhouse'unu buffalo sosu boşaltıcaksın yanında gazoz bide lappsss