folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Burger King Resmi Twitter Hesabı Hacklendi

Burger King Resmi Twitter Hesabı Hacklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek

way anasını sayın seyirciler .)

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

burgerking daha cazip geliyor bana  lezzet bakımından sunum fiyat vs vs

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    oldwolf bunu yazdı

McDonalds'a lezzetsiz diyebilmek için sağlık problemi falan yaşıyo olmak lazım, bi McRoyal olsa da yesem...

Beter olsunlar. O yavşak BurgerKing(Beytepe'deki) yaklaşık 1 yıl kadar önce kapanış saatinden önce kasada arıza var işlem yapamıyoruz diye saçma bi sebepten ötürü ben dahil birkaç kişiyi geri çevirip kampüste o saatte tek açık yer olmasından mütevellit bizi aç bıraktığından beridir gitmiyorum gitmicem de. Hayır kasa mı pişiriyo mk hamburgerini? Fişini sonra kes nasıl bi işletme mantığıdır anlamadım.

*Aklıma geldi bak, bi keresinde de cipsten çıkan indirim kuponunun dışındaki şeffaf naylonu açtım diye almamaya çalıştılardı ODTÜ'deki şubede, yağlı yağlı cebime atacaktım di mi o kuponu... Sonra şefi çağırdım da okuttum. Sanki işim gücüm yok matbaada indirim kuponlarından bastırıyom, hayır o kadar kasıp bastırmsam dışına naylon mu yapamicam :D Gereksiz hareketler.

evet sosları sos olmayan hamburgerleri iğrenç patatesleri kazık gibi mc'i beğenmeyen sağlıksız psikopat insan kardeşim haklısın.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mc donalds burger ne la olucak kuşbaşılı pide veya lahmacun yanına ayran yeşillik bide acılı ezme varsa peh..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

beter olsun ibneler. Şunların et ve patateslerini bi ben sevemedim mk . Patatesler tatsız tutzsuz etler saatler önce pişip kabinlerde bekletiliyo hazırlanış berbat temzilik berbat vs vs vs . 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

burgerking lezzetli ve ucuz ama

burgerking mcdonalds ı taklit ediyor

taklit edersen böyle sikerler işte

ayrıca mcdonalds ta bi cheeseburger yiyinde kendinize gelin amk...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Saç Kavurmayı tek geçerim. Urfa sofrası... Sokaam king e, donald ducka, dominosa..

Eve serviste dominosu tek geçerim. Sokaam urfaya, kinge, donald ducka :P

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

adımı anmış birisi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

bu mc'in patateslerini yiyebilen var mı beyler? bildigin tarladan koparıp koyuyolar pakete sadece bana mı denk geliyor anlamadım. yeşil yeşil normal dilim patates gördüm mcchicken menüsünde.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    Naacal bunu yazdı

bu mc'in patateslerini yiyebilen var mı beyler? bildigin tarladan koparıp koyuyolar pakete sadece bana mı denk geliyor anlamadım. yeşil yeşil normal dilim patates gördüm mcchicken menüsünde.

utanmasalar bütün koyucak pezevenkler hamburgerleri desen leş o ne kokudur be arkadaş.alıcaksın steakhouse'unu buffalo sosu boşaltıcaksın yanında gazoz bide lappsss

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 17975 Toplam Mesaj: 59