Burger King Resmi Twitter Hesabı Hacklendi
-
Kutikula bunu yazdı
evet sosları sos olmayan hamburgerleri iğrenç patatesleri kazık gibi mc'i beğenmeyen sağlıksız psikopat insan kardeşim haklısın.
McDomalds'a gitmişsin sen "McDonald's" tabelası görürsen bir gün gir içeriye BigMac menü ye kendine gel, BurgerKing'in patatesleri hiç bir zaman daha iyi olmadı ordan belli gittiğin yerin fake olduğunu.
-
SinusX bunu yazdı
mc donalds önce şu dükkanlarındaki pis kokudan kurtulsun !
hakikaten aq ya yemegini falan geçtim iyi kötü farketmez benim için ikiside fast food ikiside igrenç yinede yiyorum ama bu mcdeki o koku nedir bi türlü onu çözemyrm ve istinasız hepsinde var varmi sebewbini bilen mcde çalişmiş biri falan çok merak ediyorum.
-
oldwolf bunu yazdıKutikula bunu yazdı
evet sosları sos olmayan hamburgerleri iğrenç patatesleri kazık gibi mc'i beğenmeyen sağlıksız psikopat insan kardeşim haklısın.
McDomalds'a gitmişsin sen "McDonald's" tabelası görürsen bir gün gir içeriye BigMac menü ye kendine gel, BurgerKing'in patatesleri hiç bir zaman daha iyi olmadı ordan belli gittiğin yerin fake olduğunu.
B.evler Ömür plaza Burger King buyur gel bi gün birlikte yemek yiyelim. lise son sınıftayken abartısız hergün çıkışta gider orda yemek yerdik ve hala gidiyorum hiç değişmedi tat.Burger konusunda bu kadar hassas olmamı da zaten buna bağlıyorum yine kapitalizm kazanıyor da yemek deyince tutamıyorum :D
-
1. mc nin atık yağ değerleri burgerden kötü yani peroksit değeri yüksek yani aynı yağda daha fazla kızartma yapılıyor ve kolon kanserine davetiye çıkarıyor. Burgerde bu değer en son kızartmadan sonra 20 dir, denetlemeyi bizzat gördüm.
2. mc çin tuzu kullanıyor burger kullanmıyor, çin tuzu hem sağlığa zararlı hem bağışıklık yapıyor.
3. burger menüleri daha büyük ve ucuz.
babamın işletmesi değil, fastfoodu seviyorum, cebimi ve sağlığımı düşündüğüm için böyle devam ederse burger kinge devam.
-
Kutikula bunu yazdı
B.evler Ömür plaza Burger King buyur gel bi gün birlikte yemek yiyelim. lise son sınıftayken abartısız hergün çıkışta gider orda yemek yerdik ve hala gidiyorum hiç değişmedi tat.Burger konusunda bu kadar hassas olmamı da zaten buna bağlıyorum yine kapitalizm kazanıyor da yemek deyince tutamıyorum :D
Kapitalizm kazanır tabi, güya döner, kebap ülkemizin yemeği, en dandik mekanda bile bi fiyat çekiyolar, tabiki de gider SteakHouse menü yerim amk!
-
Kapitalizm kazanır tabi, güya döner, kebap ülkemizin yemeği, en dandik mekanda bile bi fiyat çekiyolar, tabiki de gider SteakHouse menü yerim amk!
Doğru söze birşey denmez eyvallah :D
-
aynen hocam bir döner bir kola alıp 10 tl ödemek koyuyor adama birde adam gibi döner yemeyeli uzun zaman oldu saman gibi heryerde tadı
benim için hd iskender 1
burger 2
-
mc in patatesleri, sosları, içecekleri burgerı ezer. hamburgerde burger iyi ama elemanlarından olsa gerek bazı yerlerde eti tam pişiremiyolar, tadını çok bozmuyo ama pişince çoh iyi yani. genel olarak tercihim bigmac, mc bulamazsak da burgerda bigking xxl yeriz
-
Mc Donalds ı kötü zannedenlere gerçekten acıyorum. Bende eskiden burgerking fanboydum mc donaldsı kötülerdim bir gün şeytan dedi bir big mac menü al ve aldım. O gün bugündür burgerking bedava dağıtsın yalvarsın azıma koymam leş gibi köftelerini. Geçenlerde bir kaç kere zorunluluktan aldım bitiremeden çöpe attım yazık oldu.
Not: denemekten zarar gelmez arkadaşlar bir kere extra peynirli big mac menü çakın bakın bakalım burgerkinge dönüyormusunuz
Nobel tarafından 18/Şub/13 21:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende diyorum tbt dekiler neden sisko :)