Burger King Resmi Twitter Hesabı Hacklendi
-
nikon / canon
burger king / mc donalds
adidas / nike
nescafe / jacobs
sony / pioneer
bmw / mercedes
messi / ronaldo
-
-
mcdonalds kadar iğrenç bi yer yok ya patetesleri desen ayrı iğrenç yağları ayrı iğrenç hamburgerin ekmeği ayrı iğrenç etine gelmiyorum bile,
ama burger king öyle mi? herşeyiyle muhteşem, lezzeti harika burger king ateş seni çağrıyo <3 <3 -
god bunu yazdı
nikon / canon
burger king / mc donalds
adidas / nike
nescafe / jacobs
sony / pioneer
bmw / mercedes
messi / ronaldo
Apple/Samsung şu an revaçta.
-
Cosmic bunu yazdı
carl's jr <3
biri hamburgermi dedi
istanbulda tek bir şubesi olmasına rağmen milleti bk'dan mc'den soğuttu carls jr, mano'da egg&burger da filan yediğimle neredeyse aynı sınırsız heinz sos ve içecek fiyatlar ise bk ve mc ile aynı ..istanbullulara veya yolu cevahir'e düşenlere jalapeno burger + cheese fries öneririm..adamlar 2 yıldır tek şube ile çalışıyor umarım tüm istanbul'a yayılırlar
-
amerikada, burger kingi evsizler yurt edinmis neredeyse. her kose basina acarlarsa, olacagi o.
hic girmiyorum iceri
-
olm insanın canı çekiyor yapmayın evde yiycek ekmek yok muhabbetlere bak :/
-
Hocam açız mahvettiniz bizi :)
-
antivirus bunu yazdıSinusX bunu yazdı
mc donalds önce şu dükkanlarındaki pis kokudan kurtulsun !
hakikaten aq ya yemegini falan geçtim iyi kötü farketmez benim için ikiside fast food ikiside igrenç yinede yiyorum ama bu mcdeki o koku nedir bi türlü onu çözemyrm ve istinasız hepsinde var varmi sebewbini bilen mcde çalişmiş biri falan çok merak ediyorum.
Hocam hiç mi üretimde durmadın? :) Ağırlıklı olarak soslardan(big mac sosu/hardal) birazda ızgaradan kaynaklanıyor. Yamulmuyorsam bigmac sosunun içinde 3 çeşit hardal vardı.
-
ErotikPanda bunu yazdı
Mc donalds burger ne la olucak kuşbaşılı pide veya lahmacun yanına ayran yeşillik bide acılı ezme varsa peh..
:D +1