folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Cafe Açsam, Maliyeti Ne Olur? Neler Gerekir?

Cafe Açsam, Maliyeti Ne Olur? Neler Gerekir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hoca kafe için belli bi kitlede müşterinin olması lazım yada seni tanıyan gelmek isteyecek geniş bi tanıdığıno lması lazım bence yeri güzelmi ki bari iyi düşün bence cafeden farklı işlerde var :/

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Mayıs konusunu upluyorum ama profiline baktığımda gördüm konuyu noldu kafe işi ?

Cafe işine girdiysen bursa buluşmalarını senin kafede yapalım. Başkası kazanacagına sen kazanırsın :p

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

şimdilik askıda kaldı maalesef :) babam biraz tepkili bu konuda nedense, bu yüzden biraz bekleyecek gibi görünüyorum. durduğum yerde değil de belki başka bir yerde açarım, belli olmaz yani. biraz da babama kaldı benim durumum :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

Tabu, Scrabble, Tavla gibi oyunlarla birlikte yiyecek ve içecek servisi de yapacağım bir kafe açmayı düşünüyorum. 150m2, 2 katlı iş yerim var. şu anda internet kafe olarak işletiyorum. ama kapatıp böyle bir yer açmak istiyorum.

Herşey sıfırdan yapılacak. Yerler, Duvarlar, Camlar, aksesuarlar v.b. Ekstradan alacağım eşya ve malzemeler.

cömezim ama banada mantıklı bir fikir olarak gelmiyor. mevcut işyerini devir edip iş yerinide kiraya verirsen eğer en azından gelirini garanti altına almış olursun eğer kenardada paran varsa mantıklı yatırım ile yapılıp açılabilir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    rewolt84 bunu yazdı
    Darkparadise bunu yazdı

Tabu, Scrabble, Tavla gibi oyunlarla birlikte yiyecek ve içecek servisi de yapacağım bir kafe açmayı düşünüyorum. 150m2, 2 katlı iş yerim var. şu anda internet kafe olarak işletiyorum. ama kapatıp böyle bir yer açmak istiyorum.

Herşey sıfırdan yapılacak. Yerler, Duvarlar, Camlar, aksesuarlar v.b. Ekstradan alacağım eşya ve malzemeler.

cömezim ama banada mantıklı bir fikir olarak gelmiyor. mevcut işyerini devir edip iş yerinide kiraya verirsen eğer en azından gelirini garanti altına almış olursun eğer kenardada paran varsa mantıklı yatırım ile yapılıp açılabilir

Hocam Estf. çömezsin  diye fikir sunmanda bi sakınca olmaz. Özgürce konuşabilirsin :) Baltalamadıgın surece :P

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Arkadaşım sayesinde cafe işlerinin inini cinini öğrendik, bir kafede en çok kâr bırakan şey nargiledir. Nargile olmadan cafeden kâr bekleme sakın, biz çok gördük normal cafe adam bakıyor artık olacak gibi değil bizden nargile takımı istiyordur.

1-2 lira masrafın olur 12-13 lira kazanırsın ona göre hesapla hocam. :)

İstanbulda olsan nargile takımları, tütün konusunda sana yardım sağlayabilirdim. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

hocam ilk etepta alt tarafi internet cafe olarak birak. ust kata fazla masraf yapmadan tavla vs yap tutarsa sonra gelistirirsin masraf yaparsin.

ama int. cafe altta olsun. coluk cocuk cok ses yapar hoplar ziplar

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam şehir neresi öncelikle onu bilmek lazım. Daha sonra cafeyi açacağın yer merkezi bir noktada mı ? Yoksa kıytı köşe mi ? Şimdi dekorasyonu çok iyi yaparsan cehennemin dibinde de olsa gelir insanlar. Birde çok iyi hizmet vermen lazım. Üniversiteye, öğrencilerin bulunduğu yere yakınsa çok iyi bir şeçim olur. Artık herkezin evinde net var o iş eskiden iyi para getirirdi ;)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Profilde yaş 23 yazıyor muride hanım. 10 yıldır cafe işletiyorum demişsinde ona takıldım hocam. Yaş mı yanlış yoksa yuvarlama mı yaptın?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    DrKill bunu yazdı

Profilde yaş 23 yazıyor muride hanım. 10 yıldır cafe işletiyorum demişsinde ona takıldım hocam. Yaş mı yanlış yoksa yuvarlama mı yaptın?

yoo yaş doğru, yanlış değil :) abimin üstüne kafe normalde. lise zamanından beri ben bakıyorum kafeye :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
Toplam Hit: 5651 Toplam Mesaj: 51