Cafe Açsam, Maliyeti Ne Olur? Neler Gerekir?
-
hoca kafe için belli bi kitlede müşterinin olması lazım yada seni tanıyan gelmek isteyecek geniş bi tanıdığıno lması lazım bence yeri güzelmi ki bari iyi düşün bence cafeden farklı işlerde var :/
-
Mayıs konusunu upluyorum ama profiline baktığımda gördüm konuyu noldu kafe işi ?
Cafe işine girdiysen bursa buluşmalarını senin kafede yapalım. Başkası kazanacagına sen kazanırsın :p
-
şimdilik askıda kaldı maalesef :) babam biraz tepkili bu konuda nedense, bu yüzden biraz bekleyecek gibi görünüyorum. durduğum yerde değil de belki başka bir yerde açarım, belli olmaz yani. biraz da babama kaldı benim durumum :)
-
Darkparadise bunu yazdı
Tabu, Scrabble, Tavla gibi oyunlarla birlikte yiyecek ve içecek servisi de yapacağım bir kafe açmayı düşünüyorum. 150m2, 2 katlı iş yerim var. şu anda internet kafe olarak işletiyorum. ama kapatıp böyle bir yer açmak istiyorum.
Herşey sıfırdan yapılacak. Yerler, Duvarlar, Camlar, aksesuarlar v.b. Ekstradan alacağım eşya ve malzemeler.
cömezim ama banada mantıklı bir fikir olarak gelmiyor. mevcut işyerini devir edip iş yerinide kiraya verirsen eğer en azından gelirini garanti altına almış olursun eğer kenardada paran varsa mantıklı yatırım ile yapılıp açılabilir
-
rewolt84 bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
Tabu, Scrabble, Tavla gibi oyunlarla birlikte yiyecek ve içecek servisi de yapacağım bir kafe açmayı düşünüyorum. 150m2, 2 katlı iş yerim var. şu anda internet kafe olarak işletiyorum. ama kapatıp böyle bir yer açmak istiyorum.
Herşey sıfırdan yapılacak. Yerler, Duvarlar, Camlar, aksesuarlar v.b. Ekstradan alacağım eşya ve malzemeler.
cömezim ama banada mantıklı bir fikir olarak gelmiyor. mevcut işyerini devir edip iş yerinide kiraya verirsen eğer en azından gelirini garanti altına almış olursun eğer kenardada paran varsa mantıklı yatırım ile yapılıp açılabilir
Hocam Estf. çömezsin diye fikir sunmanda bi sakınca olmaz. Özgürce konuşabilirsin :) Baltalamadıgın surece :P
-
Arkadaşım sayesinde cafe işlerinin inini cinini öğrendik, bir kafede en çok kâr bırakan şey nargiledir. Nargile olmadan cafeden kâr bekleme sakın, biz çok gördük normal cafe adam bakıyor artık olacak gibi değil bizden nargile takımı istiyordur.
1-2 lira masrafın olur 12-13 lira kazanırsın ona göre hesapla hocam. :)
İstanbulda olsan nargile takımları, tütün konusunda sana yardım sağlayabilirdim. :)
-
hocam ilk etepta alt tarafi internet cafe olarak birak. ust kata fazla masraf yapmadan tavla vs yap tutarsa sonra gelistirirsin masraf yaparsin.
ama int. cafe altta olsun. coluk cocuk cok ses yapar hoplar ziplar
-
Hocam şehir neresi öncelikle onu bilmek lazım. Daha sonra cafeyi açacağın yer merkezi bir noktada mı ? Yoksa kıytı köşe mi ? Şimdi dekorasyonu çok iyi yaparsan cehennemin dibinde de olsa gelir insanlar. Birde çok iyi hizmet vermen lazım. Üniversiteye, öğrencilerin bulunduğu yere yakınsa çok iyi bir şeçim olur. Artık herkezin evinde net var o iş eskiden iyi para getirirdi ;)
-
Profilde yaş 23 yazıyor muride hanım. 10 yıldır cafe işletiyorum demişsinde ona takıldım hocam. Yaş mı yanlış yoksa yuvarlama mı yaptın?
-
DrKill bunu yazdı
Profilde yaş 23 yazıyor muride hanım. 10 yıldır cafe işletiyorum demişsinde ona takıldım hocam. Yaş mı yanlış yoksa yuvarlama mı yaptın?
yoo yaş doğru, yanlış değil :) abimin üstüne kafe normalde. lise zamanından beri ben bakıyorum kafeye :)