Cafede Beyaz Sapkali Hacker Egitim Afisi
-
DUn Bi Cafede cama Yapistirilmis Afislerle Beraber Bi Afis Gordum beyaz Sapkali Hacker Lik Egitimi Falan Yaziyordu sizce Boyle Bi Egitim Mantikli Mi Ozellikle Cok Musterisi Olan Bi Cafenin Caminda Asilmis Olmasi Mantikli Gelmiyor
-
mantıksız
-
kesin Mycity nin kafesidir :)
-
Niye mantıksız olsun ki bu tür şeylere merakı olan temeli olan birisinin bga ya da vb. tarafından eğitim alması normal parası varsa tabii
koray tarafından 11/Haz/14 11:16 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish bunu yazdı
kesin Mycity nin kafesidir :)
Şaşırmam :D
-
http://m.radikal.com.tr/politika/devlet_kendi_hackerini_yetistirecek-1179857
o camda asılan da 199 liraya samsung galaxy note 3 :-)
-
Tapecilerin peşine salınmak için eğitilmek üzere heykır aranır.
Aranan özellikler:
msn hekleyebilsin,
feysbuk patlatabilsin,
tiwitır takipçi hilesi yapsın.
-
devlet kullaacaksa ne kadar beyaz şapkalı tartışılır çünkğ devlet erkanının yediği bokları temizlemek için kullanıclacak birer maşa olacaklar o yüzden bende bu beyaz şapkalı değil direk pislik şapkalı hacker olur. Ayrıca nasıl yetiştirecekler onu anlamadım install.exe çalıştırıp bilgileri herkese yükleyecekler mi :)
-
sRcN bunu yazdı
devlet kullaacaksa ne kadar beyaz şapkalı tartışılır çünkğ devlet erkanının yediği bokları temizlemek için kullanıclacak birer maşa olacaklar o yüzden bende bu beyaz şapkalı değil direk pislik şapkalı hacker olur. Ayrıca nasıl yetiştirecekler onu anlamadım install.exe çalıştırıp bilgileri herkese yükleyecekler mi :)
devlet nerde yazıyo la
-
neden olmasın. sanki çok gizi birşeymiş gibi söylüyorsunuz.
kursu var sınavı var bunun.
mit bile ilan veriyorki.
-
Cafe de eğitim? :) Cafe camında format atılır yazsa dahi inanmayacaksın. Formatı atıp raw haliyle hiçbir şeyi ellemeden adama geriye veren adamlar var. Büyük çaplı sertifika eğitim merkezleri (ad vermeyelim de kim olduklarını az çok kestirmişsinizdir) dahi düzgünce eğitim veremiyorken mahalle arası cafe insana ne öğretebilir?
Hackerlık eğitimi dediğiniz mevzu zaten belirli seviyede eğitimin alınmasını, bazı şeylerin öğrenilmesini gerektiren bir durum. İnsanlar bu bilgilere karanlık odalarda yüzü maskeli elemanlardan edinmiyor ki. Kaldı ki o bilgiler de kriptolu eşi benzeri olmayan kod parçacıkları, her şeye hakimiyet sağlayan networklerden oluşmuyor. Herkesin bildiğini lego gibi hayal gücüne ve amacına uygun şekillendiriyor ve kullanıyorsun, olay bundan ibaret. Bilgiyi iyi kullanırsan iyi niyetli, kötü kullanırsan kötü niyetli birisi olursun. Niyet önemli.