Çalındığı İddia Edilen Ve İnternete Konan KPSS Soruları...
-
bugun sınava girdim soruların hepsini hatırladım beyler. bu memleketin çivisi çıkmış.
pardon memleket dedim ? osuruktur o. -
Ülkede tek güvenilir kurum ÖSYM vardı. Onun da tabiri caizse içine sıçtılar. Artık her sınav skandal, her icraat fiyasko.
-
Dicle Haber Ajansı = pkk ?
http://haber.mynet.com/sinav-sahteciliginde-teror-orgutu-parmagi-639910-guncel/
-
iptal olur
-
bende girdim sınava ve sorular birebir aynı :|
-
peki bu beyaz kalemin sitesindeki sorular sınavdan sonramı yayınlanmıs ? sınavdan oncede beyaz kalemin elinde bu sorular varmıymıs onu anlamadım ben
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------peki bu beyaz kalemin sitesindeki sorular sınavdan sonramı yayınlanmıs ? sınavdan oncede beyaz kalemin elinde bu sorular varmıymıs onu anlamadım ben
-----------------------------hacı şöyle bir durumlar beyaz kalem sitesindeki sorular aynı
fakat osym soruları yayınlamadı henüz
bunları hepsini akıllarında tutmuşlarsa bilemem :|
-
şimdi sorun şu soruları nette yayınladı mı osym yoksa birebir beyaz kalem sorlarını mı sordu ,onu bilemem ama sorular birebir aynısı :(
-
Yahi bende girdim ve sorulari hatirladim. Iki sene sonra cemaat dersanesine mi gitsem amk. Hic calismamistim matematikten 1 bos var, turkce ortalama, GK ise berbat :)
-
sınav olurken aklıma gelmedi desem yalan olur.
öss sınavında yaşanan mod olayını düşündüm acaba bununda bir şifresi var mıdır diye? sonra soru yaptıkca acaba hangi yerde kim bilir nasıl sınav yapılıyor diye düşündüm.
şimdi öğrendim ki sorular çoktan webte.
kpss giren arkadaşlara yine geçmiş olsun.