Çalındığı İddia Edilen Ve İnternete Konan KPSS Soruları...
-
şöylede olabilir arkadaşlar yayınlanan sorular 1. bölüm yani gy gk bu sınav da saat 12 de bitti... ve sorular 15:44 de yayınlandı dicle haber ajansında velhasıl-ı kelam bu sınav sorularını sınavın çıkışında hemen kaydedip pc çıktı alıp üzerinde karalamalar yapıp tarayıp internete koymak 3saat 44 dk almasa gerek.. öyle oyunlar dönerken ülkemizde böyle birşeyin yapılması zor olmasa gerek???
-
şöyle bir açıklama buldum.. ne kadar inandırıcı olur bilmiyorum
Beyaz Kalem Yayıneviyle az önce görüştüm. Yönetici kişi, sınav bittikten sonra hem öğretmenleri hem de öğrencileri aracılığıyla sınav sorularını bir an önce tamamlayıp sitelerinde hemen yayınlamak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Sınav sorularından 57 adedini toparlayabildiklerini ve bunu internet sitelerindeki hazır deneme sınavı yazılımına yüklediklerini belirtti. Hazır yazılım nedeniyle de yayınlanan pdf dokumanın alt tarafında “Deneme sınav 2″ ibaresi çıktığını belirtti. Böyle bir algı oluşturdukları için üzgün olduklarını belirtti. Şuan aşırı yoğunluktan dolayı internet sayfalarına giremediklerini, girdikleri anda bir açıklama yapacaklarını belirtti. -
-
butun soruları noktası vırgulunemı ezberlemıs bu beyaz kalemın ogrencılerı onlar ınsansa bız neyız amk :D ozaman
-
Hiç kimse soru ve cevapları ,kabak gibi, bir yayınevi web sitesinden verecek kadar gerizekalı değildir herhalde.
-
benimde aklima geldi noktası vurgulune ezberlemöekten ziyada bu kagitin ustundeki şekilleri de esberlemişler galiba :D
bide yayinliyanlarin ne oldugu beli olunca insan inanmak istemiyor oyun olma ihtimali çok , ama cok mantıklı ya böyle oyunlarla bi cok insan okumakdan yılıyor örnegin ben :) sinava calişmak istemiyrum emek vermek istemiyorum boşuna gidicegi dusuncesi
gelelim önemli olana arkadaş bizim burda hiç görmedim yemin olsun ki kpss ile bi yere gireni öğretmen hariç bizden 100 alsalar bile giremiyosun ne iş anlamdim millet calişmiyo giriyo sinava gidiyo biyerlere
bursa su işlerinde bi arkadaş staj yapti bi bayan var muh. calişiyo kpss siz girmiş şimdi kpss girdi puan gösterceklermiş dedi :D
-
sınava girmedim ama ekşisözlük ve memurlar.net den okuduğum kadarıyla 57 soru yayınlanmış zaten toplam 60 soru varmış ve o kalan 3 soru da güncel olan sınavdan sonra herkesin hatırlayabildiği basit sorularmış dolayısıyla eğer beyaz kalem soruları sınavdan sonra ekibimiz hatırlayarak yazdı diyorsa, o uzun paragrafları yazıları virgülüne kadar hatırlıyorlarsa o kolay güncel 3 soru hayli hayli hatırlanırmış.
-
ben böle işin içine edim verilen emege yazık ulan işten geldim geldim kpss kastım denetmen olurmuyuz die hey yavrum hey yerler önceden parsellenmiş ....
gel de yarın ki sınava gir şimdi -
osym ıddiaların asılsız oldugunu soyluyor :D
-
Ne biçim memlekette yaşıyoruz belli değil anasını satım..Bugünkü Kpss soruları nasıl oluyorda beyazkalemin denemelerinin 1 e 1 aynısı oluyor noktasından virgülüne kadar..