Call Of Duty Black Ops Görüşleriniz
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------
hacim böyle bir soru sorulurmu yahu :)
oyun kesinlikle süper ve benim ilgimi ceken grefikleri oldu.
gercekten activison bu seferde,hünerini göstermis.
kesinlikle indirin ve oynayin,mahrum kalmayin.
cok iyi bir grafik karti sart..
-----------------------------hocam activison deilki yapımcı
-
torrent için oneriniz nedir peki:D
-
Madcrazy bunu yazdı:
Conquer bunu yazdı:
hacim böyle bir soru sorulurmu yahu :)
oyun kesinlikle süper ve benim ilgimi ceken grefikleri oldu.
gercekten activison bu seferde,hünerini göstermis.
kesinlikle indirin ve oynayin,mahrum kalmayin.
cok iyi bir grafik karti sart..
-----------------------------hocam activison deilki yapımcı
----------------------------activision sadece oyunu pazarlıyor... call of duty serisini yapanlar infinity ward la treyarch
-
Bence oyun maximum ayarda gayet hoş. MW2 daha iyidir bu bir gerçek ama bu da berbat değil windows vista gibi yapmayın bunu da. Ben oldum olası cod sevmem ama anlattığınız kadar da lağım çukuru değil.
-
Tam bir grafik canavarı düşmanı ! oynayamadım mk :| lanet gelsin. MW2'nin eline su bile dökemez !
-
Arkdslar evet eskisine göre bende videolardan felanda sıkıldım ve ilk defa gecemedigim bi bölümü foruma yaziyorum..
S.O.S Bölümünde cephede bi adam üstüme atlio bogazlio beni " REPEADTLEY PRESS " F " Fight to back " yaziyor F tusuna farkli kombinasyonlar bastim neler denedim gecemedim bu bölümü gecen varsa haber versin it herif sürekli olduruyor beni .. lutfen yardim yoksa valla silecem amk.. dumun oyununu! :)
-
ByLoading bunu yazdı:
Arkdslar evet eskisine göre bende videolardan felanda sıkıldım ve ilk defa gecemedigim bi bölümü foruma yaziyorum..
S.O.S Bölümünde cephede bi adam üstüme atlio bogazlio beni " REPEADTLEY PRESS " F " Fight to back " yaziyor F tusuna farkli kombinasyonlar bastim neler denedim gecemedim bu bölümü gecen varsa haber versin it herif sürekli olduruyor beni .. lutfen yardim yoksa valla silecem amk.. dumun oyununu! :)
-----------------------------seri bir şekilde ortalama 5 sn boyunca f ye bas ve çek
-
hocam valla deli olcam yine simdi denedim bas cek bas cek yaptim f tusuna olmadi boguyo serefsiz daha once basili tuttum olmadi 5 saniye deil ölünceye kadar zaten bas cek yaptim f tusuyla seri bi sekilde tık tık tık tık yavas yavas bastim yine olmadi hay a.q:(
-
ByLoading bunu yazdı:
hocam valla deli olcam yine simdi denedim bas cek bas cek yaptim f tusuna olmadi boguyo serefsiz daha once basili tuttum olmadi 5 saniye deil ölünceye kadar zaten bas cek yaptim f tusuyla seri bi sekilde tık tık tık tık yavas yavas bastim yine olmadi hay a.q:(
-----------------------------oyunda sıkıntı oluşmuş olabilir. oyunu kapa bi daha aç derim.
-
tmm hocam simdi actim kapadim Allah razi olsun hocam caktim yumrugu herifi patlattim :D silecektim oyunu valla :)