Call Of Duty Black Ops Görüşleriniz
-
2 ateş ediyorum adamın kolu bacağı fırlıyor bu ne saçma bişeydir ya :D call of duty manyağı biri olarak söylüyorum black ops rezalet
-
hedefe ateş ettikten belirli bir süre sonra tepki alıyorum. mesela adama ateş eder etmez ölmüyor.
saliselik gecikme oluyor. bana göre bu olay çok sinir bozucu.
-
saçmalık .
Zaten MW2 de yakalanmış bi çıta var black opsun grafikleri en kötü MW2deki kadar olur ki black ops MW2 den daha güzel. -
Hapiseneden kaçtıktan sonra evet oyun daha eylenceli bir hal alıyor ama bende bugun kurdum sistemime oyunu beklediklerimi alamadım medal of honor yine daha eylenceli ve sürükleyici yanlız anlamadıgım sey oyunun icinde ufak donmalar oluyor boyle sesler de filan sistem kaldırmamazlık olmaz ama anlamıs değilim :/
-
bence mv2'de çıta çok yükseldi onun için bu oyunu bekleyenler büyük hayallere kapıldılar
daha oynamadım gece kuracam ama herhalde bu kadar berbat değildir.
en mantıklısı ya mv2 çok iyi olmayacaktı
yada mv2 son seri olacaktı efsane olarak bitecekti
-
Bende Daha Yeni Yükledm Grafikler Efektler İğrenç Göz Alıcı Bir Oyun Değil Çok Çabuk Sıkıyo Tavsiye Etmem .
-
evet gecen gun yukledim bitirdim.baslangıc grafikleri kotu olsada oyun, dusen helikopterin icinden baslayan bolumden sonra guzellesiyor.ucaktan taktik yapip , asagidaki askere gecis cok iyiydi.bence iyi bi oyun ama , mw2 grafik altyapısı ve oynanısı bencede daha iyidi.
-
bir de benim anlamadığım misal bölüm 1962 de geçiyor son model silahlar var kameralı uzaktan yönetilen roketler var falan ne alaka musakka tamam oyundur mantık beklememek lazım ama bu kadarda boku çıkarılmaz arkadaş :D
-
dağdan atlayış sahnesı beni benden aldı arkadaş :) black ops farklı olmus dıgerlerınden ama süper ötesi laf yok :)
-
mw2 yerini hiçbi oyun tutamaz bence daha iyisi 3 4 seneye gelicekmi bilmiyorum